Odlaziti na posao ili ipak ne?

Nije to mentalna klanica nego klanica za one što im fali.

Zato se oko seksa, love i ostalog kolju oni koji ga uglavnom i nemaju.
ni ja ne živim raskalašno
ali odnos koji imam prema novcu je kako je došao tako će otići
a onda će stići neki drugi novac ...
potrebe su mi usklađene sa mogućnostima.
i uvek je novac koji zarađujem u potpunosti novac za porodicu a ne samo za mene
neki red mora da postoji čak i sa umerenim prilivima.

Zbog teme koju sam sinoc otvorila gde je jedan bošnjak kazao društvo se moralno srušilo kada su ženu izveli iz kuće i čitajući komentare došla sam odje da pitam

Dali bi vi drage žene išle na posao da vam muž recimo zaradjuje dovoljno para pa da vi ne bi odlazile na posao već bi bile kući odgajala djecu sejale baštu i svaki dan 2x brisale prašinu

Ili bi ipak odlazile na posao bez obzira sto finansijski to nije potrebno ?

Pitanje muškarcima ukoliko vaša žena ne bi morala da radi već bi bila domaćica majka koja vas dočeka sa posla , skine vam kaput , pruzi vam daljinski , okupa vas i nahrani, da li bi bili srećan cojek ?

Rad spasava, tako da ja bez posla ne bih bila ni da imam milione. Nerad je opasno stanje za mozak

Verovatno jer ne znaš značenje izraza imponovati

Sad si već bezobrazan.

ni ja ne živim raskalašno
ali odnos koji imam prema novcu je kako je došao tako će otići
a onda će stići neki drugi novac ...
potrebe su mi usklađene sa mogućnostima.
i uvek je novac koji zarađujem u potpunosti novac za porodicu a ne samo za mene
neki red mora da postoji čak i sa umerenim prilivima.
vidim a to su stvari za koje ne možeš da se boriš virtuelno
nego na terenu.

Nije stvar u raskalašnom životu, već u tome da se tema oko plaćanja pića, oko izdržavanja porodice i slično i počinje kao klanica tamo gde je problem.

122344696-1440x720-1160x580-c-default.jpg

Zbog teme koju sam sinoc otvorila gde je jedan bošnjak kazao društvo se moralno srušilo kada su ženu izveli iz kuće i čitajući komentare došla sam odje da pitam

Dali bi vi drage žene išle na posao da vam muž recimo zaradjuje dovoljno para pa da vi ne bi odlazile na posao već bi bile kući odgajala djecu sejale baštu i svaki dan 2x brisale prašinu

Pitanje muškarcima ukoliko vaša žena ne bi morala da radi već bi bila domaćica majka koja vas dočeka sa posla , skine vam kaput , pruzi vam daljinski , okupa vas i nahrani, da li bi bili srećan cojek ?

Било је и код нас таквих покушаја о томе је говорио Несторовић.
Да ти што су жену увели у радни свет породица и њене вредности су почеле да се распадају. Да држава има довољно пара да жене не би морале радити.
Међутим нисам сигуран да би данашње жене на то пристале нити видим лек у умиривању ђавола.
После ове еманципације жена и заиста лудачких сабкултура које су се развиле ако се поново пронађу са мушкарцима у тој причи спашћемо се и можда ће искуство бити добро.
Уколико не , ништа од тога.
Опет не видим спас осим привида у томе јер су жене показале своје лице и своју себичну и алаву реакцију према мало слободе.
Далеко да мушкарци могу бити и много гори али то сад није тема.

Заправо ради се о опасности да не паднемо на 2 милиона ако се то деси губи се земља и сва права је са 2 милиона ми постајемо заправо национслна мањина у европском смислу.

Poslednja izmena:
Naravno da bih ostala kući, rađala, djecu odgajala, hranila porodicu domaćom, s ljubavlju spremanom hranom.
Мислим да нико не би имао против да жена оде с децом негде и развија двој социјални живот и све остало не само да седи код куће.
Проблем је што одсуство мајке у животу детета је ненадокнадиво док неприсуство оца може правити проблем али не мора последице.

Na Zapadu žena ide naposo ako joj muž ne radi ništa evo šesti mjesec.

Ovdje Turci otišli nisu - ako ON ne radi od ponedeljka eto ti nje sa advokatom od utorka...

Primitiva teška :D

Koji je to Bosnjak kazao, i zasto vjerujes svakom?

Idem na posao,...no metter what!
Nisam ničiji sluga.
Da sam rođena pre 100 i više godina, možda bih i sedela doma.
Poslodavac ti je šef, moraš da dobiješ dozvolu za slobodan dan, za godišnji odmor, ako ti se nekada ne ide na posao ipak moraš da odeš...ni to nije sloboda kao što se ovde predstavlja. Možeš da promeniš radno mesto, ali ta zavisnost ostaje.

Poslodavac ti je šef, moraš da dobiješ dozvolu za slobodan dan, za godišnji odmor, ako ti se nekada ne ide na posao ipak moraš da odeš...ni to nije sloboda kao što se ovde predstavlja. Možeš da promeniš radno mesto, ali ta zavisnost ostaje.
Ne moram.
Ali biram da radim.
Šefa vidim jednom u 2 nedelje...žena je fenomenalna!
Ali smatram da je za ženu bolja opcija, kada ima izbor.

Back