buudala
Stara legenda
- Poruka
- 78.786
Verovatno jer ne znaš značenje izraza imponovatiPa, sumnjam da im imponuje.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno jer ne znaš značenje izraza imponovatiPa, sumnjam da im imponuje.
ni ja ne živim raskalašnoNije to mentalna klanica nego klanica za one što im fali.
Zato se oko seksa, love i ostalog kolju oni koji ga uglavnom i nemaju.
Rad spasava, tako da ja bez posla ne bih bila ni da imam milione. Nerad je opasno stanje za mozakZbog teme koju sam sinoc otvorila gde je jedan bošnjak kazao društvo se moralno srušilo kada su ženu izveli iz kuće i čitajući komentare došla sam odje da pitam
Dali bi vi drage žene išle na posao da vam muž recimo zaradjuje dovoljno para pa da vi ne bi odlazile na posao već bi bile kući odgajala djecu sejale baštu i svaki dan 2x brisale prašinu
Ili bi ipak odlazile na posao bez obzira sto finansijski to nije potrebno ?
Pitanje muškarcima ukoliko vaša žena ne bi morala da radi već bi bila domaćica majka koja vas dočeka sa posla , skine vam kaput , pruzi vam daljinski , okupa vas i nahrani, da li bi bili srećan cojek ?
vidim a to su stvari za koje ne možeš da se boriš virtuelnoNije to mentalna klanica nego klanica za one što im fali.
Zato se oko seksa, love i ostalog kolju oni koji ga uglavnom i nemaju.
Verovatno jer ne znaš značenje izraza imponovati
ni ja ne živim raskalašno
ali odnos koji imam prema novcu je kako je došao tako će otići
a onda će stići neki drugi novac ...
potrebe su mi usklađene sa mogućnostima.
i uvek je novac koji zarađujem u potpunosti novac za porodicu a ne samo za mene
neki red mora da postoji čak i sa umerenim prilivima.
vidim a to su stvari za koje ne možeš da se boriš virtuelno
nego na terenu.
Sad si već bezobrazan
Nisam.
Samo ti skrećem pažnju da pogrešno interpretiraš izraz imponovati
Potraži značenje izraza, da ne bude kako sam ja bezobrazan.Ne vidim šta je tu pogrešno, nikome nije drago, nikome se ne sviđa i ne laska kad mu neko pere dupe.
Ne treba da radi ne treba da bude rob potrosackog drustva
Pitanje muškarcima ukoliko vaša žena ne bi morala da radi već bi bila domaćica majka koja vas dočeka sa posla , skine vam kaput , pruzi vam daljinski , okupa vas i nahrani, da li bi bili srećan cojek ?
Sve.Koliku svotu novca ostavljas ženi za domaćinstvo ?
Srećna su deca koja imaju majkuSrećan je onaj koji ima domaćicu.
Било је и код нас таквих покушаја о томе је говорио Несторовић.Zbog teme koju sam sinoc otvorila gde je jedan bošnjak kazao društvo se moralno srušilo kada su ženu izveli iz kuće i čitajući komentare došla sam odje da pitam
Dali bi vi drage žene išle na posao da vam muž recimo zaradjuje dovoljno para pa da vi ne bi odlazile na posao već bi bile kući odgajala djecu sejale baštu i svaki dan 2x brisale prašinu
Не мора ни толико добро да се уда али ако су њене реакције статуси на фб свских 2 минута док ти радиш и слично не знам шта бих рекао.ako se nije dobro udala, ici ce na posao
Ja idem u nabavke prcKoliku svotu novca ostavljas ženi za domaćinstvo ?
Ja idem u nabavke prc
Мислим да нико не би имао против да жена оде с децом негде и развија двој социјални живот и све остало не само да седи код куће.Naravno da bih ostala kući, rađala, djecu odgajala, hranila porodicu domaćom, s ljubavlju spremanom hranom.
У секс шопу!Znaci ti joj kupujes i gatje ?
Na Zapadu žena ide naposo ako joj muž ne radi ništa evo šesti mjesec.Zbog teme koju sam sinoc otvorila gde je jedan bošnjak kazao društvo se moralno srušilo kada su ženu izveli iz kuće i čitajući komentare došla sam odje da pitam
Koji je to Bosnjak kazao, i zasto vjerujes svakom?Zbog teme koju sam sinoc otvorila gde je jedan bošnjak kazao društvo se moralno srušilo kada su ženu izveli iz kuće i čitajući komentare došla sam odje da pitam
Poslodavac ti je šef, moraš da dobiješ dozvolu za slobodan dan, za godišnji odmor, ako ti se nekada ne ide na posao ipak moraš da odeš...ni to nije sloboda kao što se ovde predstavlja. Možeš da promeniš radno mesto, ali ta zavisnost ostaje.Idem na posao,...no metter what!
Nisam ničiji sluga.
Da sam rođena pre 100 i više godina, možda bih i sedela doma.
Ne moram.Poslodavac ti je šef, moraš da dobiješ dozvolu za slobodan dan, za godišnji odmor, ako ti se nekada ne ide na posao ipak moraš da odeš...ni to nije sloboda kao što se ovde predstavlja. Možeš da promeniš radno mesto, ali ta zavisnost ostaje.