Odlazak na masažu

Nego šta.
Volim medicinsku masažu, grubo, jako, do suza boli ali me preporodi.
Masira me žena.
Najčešće biram slijepe fizioterapeute jer imaju zbilja strpljenja, osjećaja drugačijeg.
Takođe mi je prijala, i bila bolna, medicinska masaža.
Volim relax masaže celog tela i ponekada ih priuštim.
Prošle godine sam bila oduševljena masažom azijatkinje na plaži u Grčkoj.

Ništa me ne relaksira kao vodene masaže, to volim i često idem u takve bazene, i ove nedelje planiram.

Masaža pre svega treba da bude zadovoljstvo, nikako potreba. Ako je potreba, onda znači da postoji neki problem koji se svakako ne rešava tako. Ako neko radi kancelarijske poslove pa je vremenom krenuo da se koči, treba da krene da vežba a ne da ide na masaže. Jer vežbe popravljaju stvari, masaža samo čini da problem privremeno maskiramo.

Masaža pre svega treba da bude zadovoljstvo, nikako potreba. Ako je potreba, onda znači da postoji neki problem koji se svakako ne rešava tako. Ako neko radi kancelarijske poslove pa je vremenom krenuo da se koči, treba da krene da vežba a ne da ide na masaže. Jer vežbe popravljaju stvari, masaža samo čini da problem privremeno maskiramo.
U principu da, ali neka stanja su pogodna za masažu, npr. miogeloze.

Ишао пар пута на масажу у пару.

Мене масирала женска масерка, а њу мушки масер. Али чини ми се да су једном биле две масерке.

Ипак, не би ми сметало да ме масира мушкарац масер, јер то није никакав сексуални однос или било шта слично. Масеру је занимање да масира, а мислим да мушкарци имају јачи стисак, па би масажа била делотворнија ако је спортска, а не релакс масажа. Кад треба да се разбије нека напетост у леђима и сл.

Једном сам за рођус добио неки ваучер за салон масаже, тада сам сам истрошио тај ваучер.

Једном сам за рођус добио неки ваучер за салон масаже, тада сам сам истрошио тај ваучер.
Najlepši poklon.
I ja sam par puta poklonila vaučer za masažu.
Poslednjih nekoliko godina za posebne prilike poklanjam vaučer iz Lilija ili DM-a,

Tebe kičma boli a ne leđa, kada se kaže da bole leđa misli se na mišiće. Ti treba vežbe za kičmu da radiš a to možeš sama kući.
Pa radim, imam uplaćenu i teretanu :D imam vratilo u stanu, imam loptu za pilates-sve ima osim vremena i volje. Masažu kad zakažem i odem, ne zbog plaćanja, ne bi mi bile prve propale pare, već zbog toga što neću da izgubim termin, da lažem i da propustim taj užitak.

Otisao jednom kod nekog dundjera na masazu i rekao mu da mi rame posebno odradi...u pivratku sam kupio pola frizidera frikomovog graska da drzim i smirim upalu. Ebo me on i kad sam poslusao druge. Namestili me 🤣

Back