Odlazak kod kardiologa moze biti opasan

Ocigledno ti godi ta vrsta polozaja....I moj cale moze tako , znaci milion puta ostecen, cak i previse ljut zbog toga, a opet se sam namesta, i ne mozes kao posmatrac sa strane da se ljutis kad se sam namesta....
Ja odem na pijac da kupim tip stap, prodavac mi trazi 300 dinara, za jedan, ja ga gledam i kazem, bajo ne zezaj nego daj za 100 to kosta 31 dinar kad su komadi od 1m , a to tvoje je 82cm...umesto 31 koliko ga ti nabavljas i mozda i jeftinije, das za 100 i svi mirni, pusti ti 300 dinara za bakice i dekice...i covek da po 100...
Nema teorije da neko koristi pribor za jednokratnu upotrebu takvog tipa , više puta.
Nemam ideju čime si nezadovoljan, ali ovo nije mesto na kome ćeš rešiti svoje probleme

Nema teorije da neko koristi pribor za jednokratnu upotrebu takvog tipa , više puta.
Nemam ideju čime si nezadovoljan, ali ovo nije mesto na kome ćeš rešiti svoje probleme
Sta je vama vi ste botovi neki?
Stomatoloski spricevi su za visekratnu upotrebu , nisu samo tanki plastikaneri, nego ima klasican stakleni spric sa metalnim klipom.a i kad je jednokratni , i to se desilo , iskoristi istu iglu i dozu pa podeli na dva pacijenta usput mu, oba cekaju.....kazem problem je sto ZNATE, SVE.
I da zavrsimo pricu , niti je meni ugodno da se prisecam, niti vama da opletem po vasoj psihi, koja se ovako ogoljuje sve vise....
Pustite argumentaciju i da morate da budete u pravu po svaku cenu ,kad ne mozete...
Ispasce da zelite samo da mene oborite u smislu da lazem, ali to nece ici , jer ne lazem....na zalost zivot u Srbiji je ako nisi povlascen, kao vi , poprilicno senzacionalan na svakom koraku i svakog dana...

Moras da budes oprezan, namazan, da brzo reagujes, sve ono sto vi ne morate....

Inace ocas posla ti izvadi pogresan zub, kako je to moguce, ne znam, zamene snimak leve strane sa desnom, opet kako je to moguce ako je to vazno i svaki dan se desava snimanje zuba levog a nekome desnog...opet ne znam...ali se desava...
Ovo je Srbija i desava se..

Cim se opustis, ode neka greska , nekoga, neko ce sigurno taj isti dan da pogresi na tvoju stetu...
Ne tvoji , vi ste povlasceni , nego na stetu nekog ko radi sa ljudima...obicnim, obican je pacijent, obican je pacijent za sestre, za lekare, za majstore...

Podrzavam standarde, ali ne i figmente....

Lazu majke da su izgubile decu , lazu ....nije se desilo hash tag kako vi kazete...

Back