Odjek prilikom pričanja preko bluetooth slušalica

Probao sam neke BLUETOOTH slušalice i veoma dobro se čuje muzika ali kad pričam preko njih sagovornik me baš ne čuje najbolje,kao da odjekuje ili se čuje iz "daljine"...
Neko mi je rekao da je teško naći dobre slušalice da se može pričati kao preko običnih slušalica sa kablom...
Koja su vaša iskustva?
Imaš slušalice gde je mikrofon u samom telu slušalice (earcup) i to nikada nije idealno jer je mikrofon 15cm daleko od usta, u stranu, pored uha.

Imaš "pilot" slušalice gde je mikrofon fizički odvojen i nalazi se tačno ispred usta. Ove su puno bolje.

Koje su tvoje

Ja imam ove. Kvalitetan zvuk, bas u muzici, odlicne su. Slusam, pricam, sve ok
Screenshot_20241212_160555_Chrome.jpg

Imaš slušalice gde je mikrofon u samom telu slušalice (earcup) i to nikada nije idealno jer je mikrofon 15cm daleko od usta, u stranu, pored uha.

Imaš "pilot" slušalice gde je mikrofon fizički odvojen i nalazi se tačno ispred usta. Ove su puno bolje.

Koje su tvoje
ja to sve sa sirijem sredim, samo kazem siri, mute sound i ne slusam sta ovaj sa druge starne serenda kako mu "odzvanjam" :lol:

Da li su"pilot" one koje su spojene kablom?
Ne, imaš sve varijante. Način na koji se spaja je nevezan sa tim da li su pilot ili ne.

Evo na primer obe ove slušalice imaju mikrofon, s tim da je kod prvih skriven u samom kućištu.

1000052575.png

1000052576.jpg

Oba modela su dobra i oba su bluetooth ali će druge imati jasniji zvuk na mikrofonu za nijansu jer je mikrofon ispred usta.

Back