Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
"Odjednom je sve utihnulo..."; "Puklo" sve u Crnoj Gori, Hrvatskoj, BiH i Albaniji; Samo u Srbiji nije
2014 su pokazali majdanom kako prodje neko ko njih ne poslusa.
krenuli su da rezu rusiju da joj prilaze sa svih strana . uveli su sankcije.
e sad sto to nije poslo kako treba, je drugi parciepal. rusija nije glupi bg koji razmislja oddanas do sutra. no se za denacifikaciju spremala 8 godina trpeci pogrom nad rusima u donbasu.
najpre je rusija napala ukrajinu i ruska vrhuška je pretila celom svetu nuklearnim napadima
tek nakon toga su joj uvedene sankcije, tek nakon toga se nato proširio sa švedskom i finskom, tek nakon toga je ukrajina dobila zapadno oružje
putin se zeznuo u predviđanjima, mislio je da će munjevitom akcijom postaviti svoje poslušnike u kijev, zapad će nekoliko meseci gunđati a on će ući u istoriju kao osvajač.
ništa od toga, sve mu krenulo naopako, armija mu se raspada, po rusiji padaju rakete, flota mu potopljena, nato se proširio, ukrajina daje žestok otpor...
Ti vjeruješ i da je Srbija balkanski tigar jer Vučić to kaže.
Stvarnost je sasvim druga, Srbija uvozi 1000-1500MW dnevno pa ti racunaj koje su to pare. Samo ako se poklopi da su akumulacijska jezera puna, potrošnja na prosjeku, termoelektrane sve u pogonu, ima se za izvoz.
Pogledao sam na blic celu temu i niko da postavi OBJASNJENJE sta se desilo - evo poslusajte od coveka koji ZNA, i kao sto je to i ocekivano niko ovde na nasim prostorima nema razloga da se veseli zbog ovoga sto se desilo:
Pogledao sam na blic celu temu i niko da postavi OBJASNJENJE sta se desilo - evo poslusajte od coveka koji ZNA, i kao sto je to i ocekivano niko ovde na nasim prostorima nema razloga da se veseli zbog ovoga sto se desilo:
Ne znam zasto,ali mi ovo objasnjenje nekako nije ubjedljivo.
Narocito kad ubaci i politiku u sve to.
Imali smo i do sada tropskih dana i klima uredjaje,pa se ovo nije desavalo.
Inace,poslednjih par godina se sve desavaju nekakva "cuda nevidjena".
Te korona,te stogodisnje poplave,te supercelijske oluje,te neki led u obliku bijelog luka,te nestade struje u pet drzava odjednom...Sta li je sledece?
A i sumnjam da se ti dalekovidi nikad nisu obnavljali ili modernizovali od sedamdesetih.
Davno su oni onda trebali premasiti kapacitet.