ОДГОВОР САМОЗВАНОМ ВЛАДИЦИ РУФИМУ РИФАТУ ОД УЛЦИЊА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

paola

Ističe se
Banovan
Poruka
2.319
Данас, на Јовањдан, сам добила од „Попечитељства просвештенија и вјера“, као и од Друштва србске словесности“ дијагнозу болести Владике Руфима (Рифата од Улциња – како се воли представљати у свом окружењу!). Непобитно је утврђено да дотични болује од тешког обољења од болести „dukljanitis vulgaris“ изазваних комбинацијом опасних вируса shipnijas slugaris, те croatis slugaris, потпомогнуте бактеријом islamikus (у народу познате као болест прљавих руку и ума!).
Као узроци болести се наводе контаминација зараженом антисрпском храном спремљеном у кухињи сатанских објеката хотела „Јеврем Брковић“, „Штедимлија“, „Новак Килибарда“ и неких јако прљавих објеката друштвене исхране душе и ума као: „Мило“ , „Растодер“, „Ранко Кривокапић“ .... а можда и на депонији смећа „Свето“.
Одговорни кувари су Х. Соланидис и Михајло, у народу познат као распоп сатанске провонијенције, владика Црногорске (непризнате, расколничке) цркве.
Терапија која се препоручује: обавезно лечење у лечилиштима за чишћење ума и савести, у бањама Shipnija и Croacija, а после лечења болесника обавезно, уз обезбеђење за умоболне, спровести у рехабилитационе центре Turkia и Irania, под старатељство Dr. B. Ladena и мед. сестре Al Khaide.
Мере предострожности:
1- сачувати српску младеж од носилаца ових вируса обавезним прањем руку и душе уз конзумирање што више православног сока са извора Српске православне цркве.
2- спровести санитарно чишћење и освећење свих објеката и простора у којима овакви антисрпски губавци бораве или се крећу (укључујући и овај Форум!) уз саслужење Владике Амфилохија и осталих српских јереја, ма где били.
3- Сав антисрпски коров сасећи у корену, као и корове либерализма, сецесионизма, издајства и неких мутираних форми ново-демократуре.
4- Прекрстити се три пута при могућем сусрету са оваквим сатанистима и обавезно склањати децу од урокљивих погледа горепоменутог Владике Руфима (Рифата од Улциња!) и њему сличних.
5- Нека нас Бог сачува овакве напасти! Амин!
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top