Odem u C-market da kupim sok, kad ono...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
next od maline litar 184,40 dinara. Zapitam se da li su to nase maline, prekrstim se i izadjem iz prodavnice.
Ovo nije obican kapitalizam, ovo je divlji kapitalizam.

evo sta sam ja doziveo u bivsem C marketu [maxiju,ili ti miskovicu]
tamo deda stojino gotovo jelo [ima i deda stojin rostilj] spagete kostaju 170 din ili tako nesto, a u Metro-u kosta 140,
oce li mi neko reci gde je otislo 30 din?
da napomenem da se to kupuje na komad nije na veliko i uracunat je pdv.

moze se miskovicu da drzi monopol i cene koje oce, kada ima radnju na svakom cosku, otkupio je sve sto je mogao uz kostunicinu pomoc [ako ste gledali insajdera znacete], i evo ga srpski kapitalista kako to radi, nas srpski patriJota,

zakljucak boli me uvo da li ulaze stranac ili nas, briga me ko ce otkupiti fabrike, briga me ko ce biti i na vlasti, moze i amerikanac i albanac ako ce da obezbedi bolji zivot,
a ne ko na primeru miskovica uzeo covek c market umesto slovenaca i sad dize cene kako mu se oce.
briga me da li ce neka srbenda da kupi srbiju ili stranac ista su govna.

Poslednja izmena:
next od maline litar 184,40 dinara. Zapitam se da li su to nase maline, prekrstim se i izadjem iz prodavnice.

Треба да ти буде јасно да је лик који је створио NEXT а зове се Живојин Ђорђевић ту суботичку фирму продао КОКА КОЛИ............и ту је крај приче о ценама.

Hahahahahahaha:hahaha::hahaha:
:rotf::rotf::rotf:

ovde čovek može svašta da vidi(pročita)
Zar stvarno nisi imao ideju za temu, pa ajde sok od malina...:rotf:

Ljudi ajde da porazbijamo parfimerije zašto Chanel košta 6000 din, nema smisla.
Znate koliko suncokreta i semenki možete da kupite za te pare, izlečili bi ste prostatu i sebi i celom komšiluku....:rotf::hahaha::hahaha:
Ne mogu da prestanem da se smejem.....:hahaha:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back