next od maline litar 184,40 dinara. Zapitam se da li su to nase maline, prekrstim se i izadjem iz prodavnice.
Ovo nije obican kapitalizam, ovo je divlji kapitalizam.
Ovo nije obican kapitalizam, ovo je divlji kapitalizam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
saska_bgd:Koliko znam, next malina je prvobitno predvidjen samo za inostrano trziste. U Americi se moze naci po ceni od oko 9 dolara. A kao sto neko rece nemoguce ga je doviti sa bazom tikve ili cega god vec je malina malina. A ono sto je kvalitetno izvinite ali nemoze da kosta malo.
pusac:saska_bgd:Koliko znam, next malina je prvobitno predvidjen samo za inostrano trziste. U Americi se moze naci po ceni od oko 9 dolara. A kao sto neko rece nemoguce ga je doviti sa bazom tikve ili cega god vec je malina malina. A ono sto je kvalitetno izvinite ali nemoze da kosta malo.
Pa gde ti zivis?![]()
Dve kafe u boljem kafeu kostaju 300 dinara!![]()
Da li je to normalno! Znas li ti koliko mora da se radi za 300 dinara! To je jedna dnevnica! POrodica moze da se ishrani 2-3 dana za te pare!
Briga mene sta koliko kosta u Americi!![]()
Ako hoces idi i zivi tamo. Ali dati 185 dinara za nesto sto se otici za sat vremena!!!!!!!!!!!!![]()
Ili jos gore dati 300 dinara za nesto sto te tera u wc!
Mislite o tome![]()
A ono sto je kvalitetno, izvinite, ali...
sanja:pusac:saska_bgd:Koliko znam, next malina je prvobitno predvidjen samo za inostrano trziste. U Americi se moze naci po ceni od oko 9 dolara. A kao sto neko rece nemoguce ga je doviti sa bazom tikve ili cega god vec je malina malina. A ono sto je kvalitetno izvinite ali nemoze da kosta malo.
Pa gde ti zivis?![]()
Da li je to normalno! Znas li ti koliko mora da se radi za 300 dinara! To je jedna dnevnica! POrodica moze da se ishrani 2-3 dana za te pare!
Ako hoces idi i zivi tamo. Ali dati 185 dinara za nesto sto se otici za sat vremena!!!!!!!!!!!!![]()
Mislite o tome![]()
mislim o tome koliko semenki kvalitetnog suncokreta moze da se kupi za 300 din, npr?![]()
cela porodica ima da se zabavlja par dana. a mozda pretekne i za wc papir ako neciji stomacic nije navikao na zdravu hranu..
pusac:sanja:pusac:saska_bgd:Koliko znam, next malina je prvobitno predvidjen samo za inostrano trziste. U Americi se moze naci po ceni od oko 9 dolara. A kao sto neko rece nemoguce ga je doviti sa bazom tikve ili cega god vec je malina malina. A ono sto je kvalitetno izvinite ali nemoze da kosta malo.
Pa gde ti zivis?![]()
Mislite o tome![]()
mislim o tome koliko semenki kvalitetnog suncokreta moze da se kupi za 300 din, npr?![]()
cela porodica ima da se zabavlja par dana. a mozda pretekne i za wc papir ako neciji stomacic nije navikao na zdravu hranu..
Pretpostavljam da ti je plata tu negde od 900-1200 evra, pa ti je 4 evra za dve soljice kafe sasvim normalno!![]()
sanja:pusac:sanja:pusac:saska_bgd:Koliko znam, next malina je prvobitno predvidjen samo za inostrano trziste. U Americi se moze naci po ceni od oko 9 dolara. A kao sto neko rece nemoguce ga je doviti sa bazom tikve ili cega god vec je malina malina. A ono sto je kvalitetno izvinite ali nemoze da kosta malo.
Pa gde ti zivis?![]()
Mislite o tome![]()
Pretpostavljam da ti je plata tu negde od 900-1200 evra, pa ti je 4 evra za dve soljice kafe sasvim normalno!![]()
vidovito i vrlo simpaticno!
ok,prestajem da pijem kafu!
:wink:smeh:Meni samo nije jasno ko vas tera da pijete "Next" sok od maline?!
Jel' to nesto neophodno i preko potrebno?
Inace, kilogram malina je na pijacama kostao oko 60-100 din (ako se dobro secam). Zamrzivac ima svaka kuca...
Flase su jos jeftinije...
Inace, jeste da su semenke suncokreta jeftine, ali francuski konjak sto je skup! Cist bezobrazluk!
sanja:kao i svuda, svaka roba ima kupca.
ovo pisanje o malinama ima smisla isto kao i o jugu i mercedesu. zasto li je skup???
cegevara:sanja:kao i svuda, svaka roba ima kupca.
ovo pisanje o malinama ima smisla isto kao i o jugu i mercedesu. zasto li je skup???
Veoma zanimljivo! Mislim da je pomalo degutantno, kad pola Srbije gladuje reci "kao i svuda".
ancika:Da ja zavrnem rukave, pa da berem one moje maline kod kuce (kad se opet budu rodile), mozda se i obogatim. Samo, da oce neko da me nauci kako se pravi sok...