ODE IM I NOVI SAD

zemunski kej

Elita
Poruka
21.791
Podpredsadnik SPS Dusan Bajatovic najavio je da ce u Vojvodini doci do promene vlasti na lokalnom nivou.~prenosi B92~ Dan ranije i Mladjan Dinkic je najavio da ce Novi Sad i Sombor ali i Leskovac dobiti novu vlast koja ce odslikavati republicku vlast. Brod DS tone li tone ,a sve je manje camaca za spasavanje .lici li ovo na Titanik. Najmocniji brod koga je potopila santa leda jer se kapetan previse opustio.

Podpredsadnik SPS Dusan Bajatovic najavio je da ce u Vojvodini doci do promene vlasti na lokalnom nivou.~prenosi B92~ Dan ranije i Mladjan Dinkic je najavio da ce Novi Sad i Sombor ali i Leskovac dobiti novu vlast koja ce odslikavati republicku vlast. Brod DS tone li tone ,a sve je manje camaca za spasavanje .lici li ovo na Titanik. Najmocniji brod koga je potopila santa leda jer se kapetan previse opustio.
ajde na republickom....sta ce da postignu u Novom Sadu....misle da ce da vode grad bolje od DSa...?Ja to samo pitam...ne znam gde je tu povod za slavlje....

Jerkov: Nema naznaka promene vlasti Novog Sada

Beta | 25. 07. 2012. - 16:03h | Komentara: 3

- Vladajuća većina u Novom Sadu nije dobila nikakve naznake koalicionih partnera iz Socijalističke partije Srbije (SPS) da će doći do promene gradske vlasti, rekla je danas predsednica Skupštine Novog Sada Aleksandra Jerkov, iz Lige socijaldemokrata Vojvodine.
258824_16714aleksandrajerkovalof_f.jpg

"Nemam informacije da se tako nesto dešava. Nismo dobili nikakve naznake od SPS da bi se tako nešto moglo desiti", kazala je Jerkov Agenciji Beta.

Ocenila je da bi smenjivanjem vlasti direktno bila prekršena izborna volja građana Novog Sada.

Povodom najave predsednika Ujedinjenih regiona Srbije Mladjana Dinkića o mogućnosti "prekomponovanja" novosadske vlasti, Jerkov je kazala: "Oni su na sve spremni: na kupovinu odbornika, na pretnje, ucene. Ipak, verujem da će SPS imati dovoljno političke odgovornosti".

Dodala je da je "žalosno" što se Dinkić koji će biti izabran za ministra finansija i privrede, bavi "prekomponovanjem" vlasti u Novom Sadu, a ne radnicima tamošnjih firmi "Novitet" i "Novosadske mlekare" koji će "koliko sutra ostati bez posla".

"Skoro sve firme u Novom Sadu su na ivici propasti i Dinkiću bi bolje bilo da razmišlja o tome", rekla je Aleksandra Jerkov.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/334902/Jerkov-Nema-naznaka-promene-vlasti-Novog-Sada

ajde na republickom....sta ce da postignu u Novom Sadu....misle da ce da vode grad bolje od DSa...?Ja to samo pitam...ne znam gde je tu povod za slavlje....

ih bre......pitaš gde je tu povod za slavlje.......pa zar ne vidiš da za početak funkcioneri lopovsko uništivačke ss stranke ds puše na svim nivoima.......pa će onda pušionu to jest otkaze popiti njiovi pomagači......tj. glasači........vidiš srbija polako skida okupatorsko lopovske okove i polako se oslobađamo goovana iz ds......tadićevih razbojnika.......i to nije sve......uskoro će zatvori postati pretesni........eto povoda za radost......uživaj jedan je život......neće ga više upropašćavati i uništavati niko iz te izdajničke stranke......tek sledi revanšizam.......

Back