ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 97.928
Dokle ce ici?
220?
220?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba da ide na 550. Za sve one koji su glasali za ovaj diktatorski režim.Dokle ce ici?
220?
Ne ide svo gorivo u automobile. Ozbiljan deo troši i privredaNe, nego inače treba da bude 500, da se ne gušimo više, stop zagađenju. Vozite se prevozom ili biciklom. Milijardu starih kola i na trotoaru i na ulici. Bolesno. Dosta je egoizma, lenjosti i poroka. Ja bih stavio 1000. Ukinuo bih.
Ako se ovo sa Iranom nastavi, znaš "Sky is the limit". To više nije stvar pojedinačnih vlada. Ali ono što jeste je to koliko će se profita odreći smanjenjem akciza na gorivo. Kod nas su smanjene 20% što u ovom trenutku znači oko 15 dinara po litru. Danas je gorivo ipak poskupelo, ne znam, valjda 2 ili 3 dinara. Nijedna država se ne odriče rado akciza, tako da će teško moći da se zaustavi neko divljanje cena na duže staze.Dokle ce ici?
220?
Akcize su kljucne za Vucicevo placanje penzionerskih glasova pred izbore.Ako se ovo sa Iranom nastavi, znaš "Sky is the limit". To više nije stvar pojedinačnih vlada. Ali ono što jeste je to koliko će se profita odreći smanjenjem akciza na gorivo. Kod nas su smanjene 20% što u ovom trenutku znači oko 15 dinara po litru. Danas je gorivo ipak poskupelo, ne znam, vljda 2 ili 3 dinara. Nijedna država se ne odriče rado akciza, tako da će teško moći da se zaustavi neko divljanje cena na duže staze.
Za privredu neka bude besplatno, i za kamione i autobuse. A za kola 1000 dinara.Ne ide svo gorivo u automobile. Ozbiljan deo troši i privreda

Uzaludno se nadas penzosi ce vecno glasati za Vucica.Akcize su kljucne za Vucicevo placanje penzionerskih glasova pred izbore.
Izdrzi Trampe!!!
Ne mogu večno da žive, haha.Uzaludno se nadas penzosi ce vecno glasatiza Vucica.
To si u pravu na cene goriva ce da najvise kukaju podanici Trampa.Žalite se trampu za cene goriva![]()
Možemo malo i Vučiću, pošto smo i pre Trompovog divljanja imali najviše cene nafte u okruženju. Braćala nas satire akcizamaŽalite se trampu za cene goriva![]()
Jeste. Oni umru, ali se generišu novi. Obnovljivi izvor energijeNe mogu večno da žive, haha.
Da, e. Užas. Ali i vučić ima rok trajanja.Jeste. Oni umru, ali se generišu novi. Obnovljivi izvor energije
To je takođe istinaDa, e. Užas. Ali i vučić ima rok trajanja.
Nema veze dolaze novi, kad dodje vreme eto i Kami ce za 30 kila brasna glasati za vucica u 120-tom mandatu kao kiborg.Ne mogu večno da žive, haha.
Ako zakasni jedna penzija 10 dana, ozbiljno bih preispitao ovu izjavu.Uzaludno se nadas penzosi ce vecno glasati za Vucica.
A mi ostali?Treba da ide na 550. Za sve one koji su glasali za ovaj diktatorski režim.
Ko je kami?Nema veze dolaze novi, kad dodje vreme eto i Kami ce za 30 kila brasa glasati za vucica u 120-tom mandatu kao kiborg.
Kami (dušan) pekara iz zemuna ? HahaNema veze dolaze novi, kad dodje vreme eto i Kami ce za 30 kila brasna glasati za vucica u 120-tom mandatu kao kiborg.
Mi ćemo kao i do sada. 13 godina traje ova agonija i ropstvo, valjda smo se navikli na sve.A mi ostali?
Jedna metafizicka pojava.Ko je kami?
Ili filozof ili japanci? HeheJedna metafizicka pojava.