HAD~
Aktivan član
- Poruka
- 1.730
Sta ce se desavati sa dinarom? Danas vidim da je presao 115... Hoce li se vracati ili ce nastaviti da slabi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stabilizivati ce se on kad dodju gastosi kuci i devize u zemlju.
Nema vise toga oni stari gastosi ne rade, penzije male i ne dlazu vise, a mladi gastosi ne dolaze vise jer ih mi odmah ismejavamo kako neznaju pravilno da se izraze ili da nesto pravilno napisu.Cim neko od nas pogresi u pisanju odmah je tu neko ko daje kritiku a sam ne primecuje da ta kritika pogadja u srce tok gastosa, a oko vas toliko njih koji neznaju da se izrazavaju pravilno a njima ne kazete nista .Mladje generacije nece da dolaze u Srbiju ,da ne duzim ima zato puno razloga.
Oni koji su u penziji su cesto vec sad u Srbiji.
A koliko ne dolaze kazi mi jos jednom kad sam letos kod Horgosa.
kad prsne eu i grci se vrate na drahmu, italijani i francuzi ko sto znamo nisu spalili i unistili lire i franke bas kao ni svabe marke.... koja li ce nasa biti...dinar? ili oni zeleni, a mozda i rublja
Zato sto carinici naprave guzvu i ceka se po nekoliko sati a vozio sam vec 15 sati do tamo.Sve do nase granice nema guzve.
kad toma bude u avionu za moskvu ima da bude i 150
a kad se vrati u srbiju vratice se i evro na stoju...ma i ispod nje
a mozda i rublja
Pa sad je vazno da Nikolic ostvari svoja obecanje i pocne izvoz u ne EU trziste bilo to Rusija, Kina ili Indija.
Samo mi nije jasno sta to mozemo njima izvoziti.
pa relana vrednost je 200+ tako da ce samo nastaviti da slabi...
Kad već spomene Rusiju, Srbija ima potpisan sporazum sa Rusijom o slobodnoj razmeni roba (slobodnom uvozu/izvozu)...najedne znam kako se tačno zove, koji podrazumeva da možemo da uvozimo u tu zemlju šta god imamo, bez carina, poreza i gluposti. A mi...tako malo izvezemo jabuke, poneko voće i šta ja znam. A jeste videli Rusiju na karti? Pa pola EvroAzije je Rusija j.b.t.! Toliki izvozni potencijal...
Nećemo mi čini mi se nikada skapirati neke stvari....
Nema vise toga oni stari gastosi ne rade, penzije male i ne dlazu vise, a mladi gastosi ne dolaze vise jer ih mi odmah ismejavamo kako neznaju pravilno da se izraze ili da nesto pravilno napisu.Cim neko od nas pogresi u pisanju odmah je tu neko ko daje kritiku a sam ne primecuje da ta kritika pogadja u srce tok gastosa, a oko vas toliko njih koji neznaju da se izrazavaju pravilno a njima ne kazete nista .Mladje generacije nece da dolaze u Srbiju ,da ne duzim ima zato puno razloga.