- Poruka
- 352.375
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je danas Svetsko prvenstvo u Japanu, pošto je u finalu pobedila Italiju sa 3:2 u setovima.
Sve cestitke zlatnim odbojkasicama
Sve cestitke zlatnim odbojkasicama
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je za mene najlepsa sportska vest ove godine
To sto su lepe, to bas i nije vazno. Lepi su i momci ( odbojaksi), lepe su i Kubanke, Italijanke, Japanke, meni nije drago kadaLepe i talentne devojke. Gledao sam poslednji set u internetu! I navijao sam za vase lepotice.
Auu ,sa onim Kubankama malo si preterala . Italijanke -upoznao sam nekolko u zivotu,nisu nista posebno . A Vase devojke stvarno dobro izgledaju.Nisam ni rekao,da one su postignule uspeh zbog svoje lepote,nego sam napisao,da je im ovo(lepota) jos i neki bonus. Lakse je u zivotu coveku,koji je lep i uspesan istovremeno,nego onome,ko je samo lep ili samo uspesan. Stvarno radovao sam se Vasem uspehu,meni je bilo iskreno zao,sto niste pobedili Brazilce i sto niste igrali protiv Nas u Finalu.
Pa za mene svakako jeste. Ja sam Poljak i pripadam slovenskom rodu,zato uvek će da bude mi lepsa svaka Srpkinja,Ruskinja,Beloruskinja ,Poljakinja nego pripadnice drugih etnickih grupa.