ODBIO OPERACIJU Legendarnog Tozovaca više nećemo moći da slušamo uživo

Smartanabil

Buduća legenda
Poruka
28.229
Muzika je njegov život.


1580313267528.png


Predrag Živković Tozovac je u maju prošle godine operisao je karotidu, a ubrzo nakon operacije izjavio je da je dobro i da nema sumnje da će moći ponovo da peva.

Tozovac je sada nažalost ispričao da ipak nećemo više imati prilike da ga slušamo, bar ne uživo, pošto je ostao bez raskošnog glasa.

"Nažalost lekari su mi prilikom operacije upropastili glasne žice. U početku sam imao problem sa govorom, ali mi se srećom on povratio. Sada normalno pričam, ali ne mogu da pevam. Sada mogu samo da pevušim", rekao je pevač i dodaje da je odbio da ide na operaciju glasnih žica.


1580313284063.png


"Predložili su mi intervenciju na glasnicama, ali sam skeptičan. Nadam se da će se vremenom same oporaviti. Da sam mlađi nekoliko decenija, verovtano bih patio što ne mogu da pevam, jer je muzika moj život", ispričao je Tozovac.

Čovek koji je otpevao legendarne numere "Vlajna" i "Ovamo cigani" ističe da bi voleo da ponovo uzme mikrofon u ruke, ali dodaje i da je nakon operacije nastavio da živi kao da mu je 20 godina - izlazi po kafana i pun je energije.

"Nadam se da će mi se glas nekako vratiti. Kad ne bih imao tu nadu umro bih!", rekao je Predrag Živković Tozovac.


https://www.alo.rs/vip/estrada/legendarnog-tozovaca-vise-necemo-moci-da-slusamo-uzivo/283882/vest
 

Back
Top