Odbacivanje TEORIJE evolucije

Inerciju. Telo ima inerciju. Rekao sam vec 3 puta. Mera intertnosti tela je masa.

Рекох ти да је то посредна дефиниција. Не можеш објаснити своју плату количином хамбургера. Технички јесте тачно да је плата увек у директној пропорцији са бројем хамбургера које можеш да купиш, али то није објашњење шта је плата.

šta sam slagao?
Znaci bukvalno tekst govori

Biološka evolucija je teorija, a ne činjenica. Ova fraza je korišćena za potkrepljivanje argumenta da alternativna objašnjenja različitosti života na Zemlji zasnovana na veri moraju biti predstavljena kao nauka u javnim školama. Fraza ignoriše činjenicu da je teorija najviši oblik znanja koji nauka nudi. To je sinteza mnogih činjenica u veliki koncept koji pokušava da ih sve objasni. Naučna teorija se uvek zasniva na fizičkim dokazima i uvek podleže reviziji u svetlu novih dokaza. Biološka evolucija nije izuzetak.

Рекох ти да је то посредна дефиниција. Не можеш објаснити своју плату количином хамбургера. Технички јесте тачно да је плата увек у директној пропорцији са бројем хамбургера које можеш да купиш, али то није објашњење шта је плата.
Mnogo losa analogija. Masa ne objasnjava sta je inercija vec je kvantitizuje

Teorija je objasnjenje nekog prirodnog ili drustvenog fenomena...mnoge stvari moraju da se poklapaju ili proisticu jedna iz druge, da bi teorija bila jedna zaokruzena cjelina, koja objasnjava fenomen bez rupa i logickih propusta....sve dok neka nova teorija, ne objasni isti fenomen na drukciji nacin, ali takodje kao zaokruzena cjelina, bez rupa i logickih propusta, dotadasnja teorija ostaje naucno prihvacena kao objasnjenje datog fenomena....ovo je namjerno ovako sroceno, kao za debile, ne bi li najzad prestali da serete...

Teorija je objasnjenje nekog prirodnog ili drustvenog fenomena...mnoge stvari moraju da se poklapaju ili proisticu jedna iz druge, da bi teorija bila jedna zaokruzena cjelina, koja objasnjava fenomen bez rupa i logickih propusta....sve dok neka nova teorija, ne objasni isti fenomen na drukciji nacin, ali takodje kao zaokruzena cjelina, bez rupa i logickih propusta, dotadasnja teorija ostaje naucno prihvacena kao objasnjenje datog fenomena....ovo je namjerno ovako sroceno, kao za debile, ne bi li najzad prestali da serete...
lepo

Znaci recenicu koju si pomenuo. Bukvalno pise da to govore ljudi koji negiraju evoluciju. I ond akaze - fraza ignorise da je teorija najvisa forma znanja
aman
krsti se.gif

znači ovo sam izmislio?
Biological evolution is a theory, not a fact
Pa to se zove cherryPicking. Dajem ti ceo tekst a ti si cherrypickovao
Izvuces jednu recenicu iz teksta koji govori da ta recenica nije tacna...boze

Ako ja kazem "Ne, nije tacno da teletabisi lete ispod mora masuci svoje surle"
I ti onda mene citiras i kazes
Rekao si "teletabisi lete ispod mora masuci svoje surle"

Teorija je objasnjenje nekog prirodnog ili drustvenog fenomena...mnoge stvari moraju da se poklapaju ili proisticu jedna iz druge, da bi teorija bila jedna zaokruzena cjelina, koja objasnjava fenomen bez rupa i logickih propusta....sve dok neka nova teorija, ne objasni isti fenomen na drukciji nacin, ali takodje kao zaokruzena cjelina, bez rupa i logickih propusta, dotadasnja teorija ostaje naucno prihvacena kao objasnjenje datog fenomena....

Само научно прихваћена, али не и 100% тачна.

Ја и не тражим објашњење за инерцију, већ за масу.
masa je 1 od osnovnih fiz.vel. i mi ljudi smo samo odredili etalone za sve osnovne - fizika 6 osnovne... pitaj na pijaci koliko je 1kg, jel koliko kantar pokaze, a mi ameri merimo u uncama, funtama

Osnovne fizičke veličine su veličine čija se brojna vrednost određuje očitavanjem na skali mernog instrumenta
.
1622408641423.png

Tacna, dok neko ne dokaze drugacije...
Ne razume. Procitaj njegovu prepisku o masi...boze mili postojis li
Kaze mi sta je masa
ja mu kazem on mi kaze, to je posredna definicija
Ja mu kazem, masa je mera intertnosti tela, to je masa
on kaze ali STA JE masa
PA MERA INERTNOSTI TELA...sta hoces...to je bukvalno definicija mase, to masa definise

za teoriju isto, ne kapiraju da kad nesto jeste teorija onda je tacno...cinjenica je. teorija je sastavljena iz zakona ne iz bacanja pasulja

Pa ja ti kazem da je masa mera intertnosti tela. To je masa. To je sta je masa. MERA INTERTNOSTI TELA

Не, ти се једноставно вртиш у круг тим дефиницијама.

Маса је мера инерције тела.
https://sr.wikipedia.org/wiki/Маса

Инертност или тромост је једна од основних особина свих тела у свемиру које имају масу.
https://sr.wikipedia.org/wiki/Инерција

masa je 1 od osnovnih fiz.vel. i mi ljudi smo samo odredili etalone sa sve osnovne - fizika 6 osnovne... pitaj na pjavci koliko je 1kg, a mi ameri merimo u uncama, funtama

Osnovne fizičke veličine su veličine čija se brojna vrednost određuje očitavanjem na skali mernog instrumenta
.Pogledajte prilog 936923
bukvalno covek ne zna SI sistem i ne razume ga ali zna da masa ne postoji ili sta vec hoce da dokaze njegovim pitanjem

Не, ти се једноставно вртиш у круг тим дефиницијама.

Маса је мера инерције тела.
https://sr.wikipedia.org/wiki/Маса

Инертност или тромост је једна од основних особина свих тела у свемиру које имају масу.
https://sr.wikipedia.org/wiki/Инерција
To nije ciklicno. Ako nesto nema masu. Mera mase mu je 0, onda nema ni osobinu inertnosti.

Back