UnixUser
Ističe se
- Poruka
- 2.612
Tada ne mozes da pogresis. Radio si ono sto mislis da je ispravno. Ko te moze krivitija kada ne znam sta cu, samo se upitam sta je ispravno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tada ne mozes da pogresis. Radio si ono sto mislis da je ispravno. Ko te moze krivitija kada ne znam sta cu, samo se upitam sta je ispravno
a šta je za tebe konkretno, da punim glavu kojekakvim informacijama, da li je čovek nastao evolucijom majmuna ili homonida kako volite da ulepšavate naziv za južnog majmuna ili da recimo čuvam ovce.
gde bi bio korisniji i za sebe i za državu?
opet te pitam šta traćim ako gledam serije ili filmove a šta ti traćiš što čitaš sveti gugl?
jesi li poboljšao svet informacijama?
Ustvari i jedno i drugo su grupa zivotinja a ne vrsta. Malo barem kad neko osporava evoluciju treba da zna iole osnove taksonomijePa nije nastao evolucijom majmuna niti homonida vec imamo zajednicke pretke...
Imas taj stoicki duh. I ja pokusavam da zivim kao oni koliko mogu. I ako postoji neki bog, jedan je. Ako postoji...ko ga znapa, da, ali imas razne morale, porodicni, poslovni, ...[cini mi se da sam to ariani objasnjavao davno]
ako bogovi postoje, zasto bih se ja trpao medju njih? valjda nam treba Jedan istiniti Bog
ali za ispravnost se slazem apslutno: ja kada ne znam sta cu, samo se upitam sta je ispravno
p.s. i ja sam ucio fiziku
poz.
mozes i tada, ali si bar dao sve od sebe, a nema logike da ljudi daju svoj maksimum kada znaju da rade neispravno - razmisli o ovome.Tada ne mozes da pogresis. Radio si ono sto mislis da je ispravno. Ko te moze kriviti
čuo si za nauku psihologija, kad već insistiraš na terminima (oko teorijeNe zovu ateisti to tako. Vec naucnici koji proucavaju neurologiju.
??....??
Nauci znacenje reci teorija. Ako je nesto teorija mora biti tacno i u praksi. To je znacenje reci teorija. kao sto i dadoh. Naučna teorija je objašnjenje jednog aspekta prirodnog sveta koje se može ponovljivo testirati i proveriti u skladu sa naučnom metodom, koristeći prihvaćene protokole posmatranja, merenja i procene rezultata. Tamo gde je to moguće, teorije se testiraju u kontrolisanim uslovima u eksperimentu.
Tako da nema sta da se neko nije popeo a teoretisao je. Ako je teoriju postavio. Vrlo valjano je to prvo ispitao u praksi
nije činjenica nego teorijada je evolucija cinjenica
vidimoSaznanje o evoluciji je za tebe beznacajno, unapredilo je i medicinu
Teorija se moze dopuniti. Ako je nesto ustanovljeno kao teorija u nauci to jeste tacno. Molim te procitaj znacenje teorije. Najbolji primer je njutnova gravitacija i ajnstajnova gravitacija. Ajnstajnova nije pokazala da je njutnova netacna(i dalje se masovno koristi) ali je dopunila i bolje objasnila odredjene deloveteorija je nešto sklono izmenama, naročito kada je tehnologija naglo uznapredovala. pa tako za pedeset godina teorija će biti zastarela jer se vršio primitivni eksperiment tada (tj danas).
i zato džaba lupaš glavu s tim.
Evolucija je cinjenica. Teorija evolucije je teorija. Zapamti razlikunije činjenica nego teorija
aj zapamti
Ovo su pretpostavke.čuo si za nauku psihologija, kad već insistiraš na terminima (oko teorije)
teorija je samo teorija u protivnom bi bila činjenica. stavljen je taj termin iz razloga što teoriju možeš da menjaš ili oduzimaš ili dodaješ, a činjenicu ne možeš.
dakle činjenica je da sve što baciš gore mora da padne dole. da se penješ uzbrdo a silaziš nizbrdo.
teorija je nešto sklono izmenama, naročito kada je tehnologija naglo uznapredovala. pa tako za pedeset godina teorija će biti zastarela jer se vršio primitivni eksperiment tada (tj danas).
i zato džaba lupaš glavu s tim.
Jeste.vidimo
Tehnologije izvedene iz evolucione teorije, poput populacione genetike i filogenetskih metoda, takođe su značajno doprinele medicini tokom poslednjih nekoliko decenija, na primer tragom porekla virusa koji uzrokuju pandemiju, informisanjem istraživanja u lečenju karcinoma i određivanjem osetljivosti na ...
ne ja nisam doprineo ništa bolje svetu, tebi svaka čast dobićeš nobelaPa nije nastao evolucijom majmuna niti homonida vec imamo zajednicke pretke...
Kada kazes mi onda sebe stavljas upravo u onu grupu ispranih mozgova koji misle da je dokoni Bog stvorio ljude, tacnije Adama pa nestalo materijala i onda Evu od rebra..
Eh da cuvas ovce al tvoja granica su kako si rekao komedije...
Mnogo toga, napisao bih ti al ako ti postavim pitanje necu dobiti odgovor od tebe....
Al da jesam, radim na tome. Ti?
Malo mesa termine. Ali polako.Ovo su pretpostavke.
Mora da nikad nisi cuo za vinske musice...nije činjenica nego teorija
aj zapamti
Onda se potrudine ja nisam doprineo ništa bolje svetu,
aha i živeće ljudi 200 godina i biće zdravi ko drenJeste.
Mozes pogresiti, ali nisi licno kriv za to pogresno. Kao sto ti rece, dao si maksimum.mozes i tada, ali si bar dao sve od sebe, a nema logike da ljudi daju svoj maksimum kada znaju da rade neispravno - razmisli o ovome.
druga stvar sto rece za pitanje krivice
Tesla ga je odbio, mogu i ja....ne ja nisam doprineo ništa bolje svetu, tebi svaka čast dobićeš nobela
Nekad ce mozda i ziveti...aha i živeće ljudi 200 godina i biće zdravi ko dren
Ovo je mnogo smesno. Svaka cast na divnom komentaru. Rekao si vise nego sto ces reci u sledece 100 porukeaha i živeće ljudi 200 godina i biće zdravi ko dren
Pa pre su ziveli oko 35god za vreme Hrista recimo, neki ubijeni, neki poginuli u ratovima a neki umrli recimo od tetanusa...aha i živeće ljudi 200 godina i biće zdravi ko dren
Manje od 30 godina prosecni zivot.Pa pre su ziveli oko 35god za vreme Hrista recimo,
znači ti si anonimni genije koji se krije po internet forumimaTesla ga je odbio, mogu i ja....