Lolisha :D
Početnik
- Poruka
- 1
Sto pre mi treba neki savet...HELP ME!!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sto pre mi treba neki savet...HELP ME!!!!!![]()
Obuci se sexy i izvedi mu striptiz

Nema više nade, obično je u ovom stadijumu već kasno.
Dok ti rešavaš probleme na forumu on sa drugom ženom već radi svašta![]()
Ispričaj svim svojim drugaricama i njegovim drugovima kako ti se sviđa, visi 24/7 gde i on i gledaj ga ko tele u šarena vrata i ne zaboravi da se smešiš kad god mu pogled skrene u tvom pravcu... Il ga samo besomučno lajkuj na fejsu, to sad valjda prolazi kod omladine.
Ispričaj svim svojim drugaricama i njegovim drugovima kako ti se sviđa, visi 24/7 gde i on i gledaj ga ko tele u šarena vrata i ne zaboravi da se smešiš kad god mu pogled skrene u tvom pravcu... Il ga samo besomučno lajkuj na fejsu, to sad valjda prolazi kod omladine.

biće da ne može mo
) ...naruci mu jos deset ture dok se ne Napije ko stoka 

..sigurno je bilo tako ..izvini sto sam sumnjao u tvoje reci
...i zivite srecno do kraja zivota

Prvo upoznaj njegove najbolje drugarice
Zatim izadji u grad sa njima
Trece: Kada se sretnete s njim u gadu diskoteci, klubu ..etc...pozovi ga na pice ili mu naruci Dupli wiski![]()
ZAtim ako on prihvati to (a oce, Pijandura je to) ...naruci mu jos deset ture dok se ne Napije ko stoka
Onda ga odvedi do tvog stana taksijem i skini ...zatim mu daj BJ koji ce pamtiti
Ujutro mu reci da ste se smuvali sinoc i da ti je ponudio brak
Ako se pocne buniti ...reci mu .."Bio si pijan pa se sada ne secas kao Barabo jedna!!!!..a ovaj prsten sto si mi poklonio ?!?! i toga se ne secas a??!?!
On ce ti reci : Ma dobro..sigurno je bilo tako ..izvini sto sam sumnjao u tvoje reci
![]()
Onda se poljubite i...i zivite srecno do kraja zivota
![]()
:
![]()

Jesul i tebe picoke barile na takav nacin?![]()

Tako i jos svakako ..treba mi kjiga cela od 1000 strana da opisem sve situacije sa Ribama iza mog zivota..koje su me muvale i pokusavale bezuspesno da me imaju 4ever !![]()
![]()

prdni na javnom mestu i iz sve snage vichi ''JAAAAAAAAAA SAAAAAAAM PRDNULAAAAAAAAA''![]()
i šarmantnim pokretom mu pokloni gas maskuPa ti si onda "lak" muskarac. Svaka moze da te ima. Muska ******, decko za jednu noc.![]()

Zigolo i RentaBoy![]()
Ebem 4umashice po narudzbini![]()
Ako se nadas nesto ...muke ne Ebem ..bar do sada nisam![]()

Ma yok, ne nadam se tome. Ali eto, ako imas neku ženku da mi ga obali, ja sam ZA.![]()
..ima i takve koje to rade i vole BJ

Pa vidi sta su Pice na 4umu..ima i takve koje to rade i vole BJ
![]()
Pitaj neku na PP ...![]()