Odavno mi se svidja neki decko,moze te da mi pomognete kako da me primeti,molim vass!

Ispričaj svim svojim drugaricama i njegovim drugovima kako ti se sviđa, visi 24/7 gde i on i gledaj ga ko tele u šarena vrata i ne zaboravi da se smešiš kad god mu pogled skrene u tvom pravcu... Il ga samo besomučno lajkuj na fejsu, to sad valjda prolazi kod omladine.

Pa da je ona neka riba, ljepotica, sam bi je zapazio, a mozda je neki gurbet, pa je lik ignorise. :lol::mrgreen::mrgreen:

Sto pre mi treba neki savet...HELP ME!!!!!:worth:

Prvo upoznaj njegove najbolje drugarice

Zatim izadji u grad sa njima

Trece: Kada se sretnete s njim u gadu diskoteci, klubu ..etc...pozovi ga na pice ili mu naruci Dupli wiski :mrgreen:

ZAtim ako on prihvati to (a oce, Pijandura je to :lol: ) ...naruci mu jos deset ture dok se ne Napije ko stoka :ok:

Onda ga odvedi do tvog stana taksijem i skini ...zatim mu daj BJ koji ce pamtiti :per:

Ujutro mu reci da ste se smuvali sinoc i da ti je ponudio brak :mrgreen:

Ako se pocne buniti ...reci mu .."Bio si pijan pa se sada ne secas kao Barabo jedna!!!!..a ovaj prsten sto si mi poklonio ?!?! i toga se ne secas a??!?!

On ce ti reci : Ma dobro :heart: ..sigurno je bilo tako ..izvini sto sam sumnjao u tvoje reci :flert:

Onda se poljubite i :zag: ...i zivite srecno do kraja zivota :zaljubljena:

:D:D:D:

:hvala:

Prvo upoznaj njegove najbolje drugarice

Zatim izadji u grad sa njima

Trece: Kada se sretnete s njim u gadu diskoteci, klubu ..etc...pozovi ga na pice ili mu naruci Dupli wiski :mrgreen:

ZAtim ako on prihvati to (a oce, Pijandura je to :lol: ) ...naruci mu jos deset ture dok se ne Napije ko stoka :ok:

Onda ga odvedi do tvog stana taksijem i skini ...zatim mu daj BJ koji ce pamtiti :per:

Ujutro mu reci da ste se smuvali sinoc i da ti je ponudio brak :mrgreen:

Ako se pocne buniti ...reci mu .."Bio si pijan pa se sada ne secas kao Barabo jedna!!!!..a ovaj prsten sto si mi poklonio ?!?! i toga se ne secas a??!?!

On ce ti reci : Ma dobro :heart: ..sigurno je bilo tako ..izvini sto sam sumnjao u tvoje reci :flert:

Onda se poljubite i :zag: ...i zivite srecno do kraja zivota :zaljubljena:

:D:D:D:

:hvala:

Jesul i tebe picoke barile na takav nacin? :mrgreen::mrgreen:

Back