ODALAMIO JE U GLAVU! Ksenija ga očajna molila za pomoć, glumac pobegao nakon napada!

Mračak@

Elita
Poruka
24.612
Žrtva navodi da je Trifunović odmah otišao nakon napada, a onda se na kratko vratio da vidi šta se desilo.

Aktivistkinja inicijative „Ne davimo Beograd", Ksenija Radovanović, fizički je napadnuta na dodeli BeFem priznanja za doprinos feminizmu za 2018. godinu.

Ona je dobila udarac nakon što je reagovala na bahato ponašanje i verbalne uvrede nepoznatog muškarca, bliskog prijatelja novog predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića koji je čitavo veče bio sa njim u društvu.

https://www.alo.rs/vesti/politika/k...pomoc-glumac-pobegao-nakon-napada/216295/vest

ДОЛЕ ДРЖАВНИ ФАШИЗАМ! ДОЛЕ ДРЖАВНЕ ФАШИСТИЧКЕ СЛУГЕ!

Тема оцењена са "ГРОЗНО"

On je najpre grubo prošao između drugarice i mene odgurnuvši nas. To je nešto sa čime se žene svakodnevno susreću, ali u tako divnoj večeri, u tako divnom okruženju, ja takvo ponašanje nisam očekivala. Zaista je štrčao. I ja sam ga zamolila da obrati pažnju, a on se samo nasmejao i otišao. Posle 15 minuta ja sam pogledala u pravcu grupe ljudi sa kojima je stajao, među kojima je bio i Sergej Trifunović. I kako sam se okrenula, on se meni obratio rečima: "Šta gledaš ćorava", što je mene užasnulo.

________

Ужаснуло је :roll:

Proziva separatiste i Canka, dovodi lika da bije feministkinju. Jos samo fali da prebije geja na protestu i skace sa 7% na 20%. Ipak je ovo Srbija a ne Holandija. :per:

Прогласиш себе феминсткињом и излазиш тамо где су стрејтери..
ниђе-везе .

Што она са тако -дивним друштвом(а друштво је једна другарица:hahaha:),
није отишла у неки геј-клуб него да ми прозива оне који-штрче,
то ми стварно није јасно .

нека мала врати 5 сома евра централи које су јој дали да ми овде прави кампању против Трифуновића
и заборавићемо јој овај немили инцидент, да се не заујебавамо :D

Šta je komšo ne prija istina :mrgreen:

Не верујем у причу из удбашког таблоида "Ало", а која смишљено наводи читаоца да помисли да је Сергеј организовао напад.

- - - - - - - - - -

To je nešto sa čime se žene svakodnevno susreć

:hahaha::hahaha::hahaha:
Ма да. Не верујем ни да је "Ало" тачно пренео изјаву Ксеније Радовановић дату Дојче Велеу.

Не верујем у причу из удбашког таблоида "Ало", а која смишљено наводи читаоца да помисли да је Сергеј организовао напад.

Pa eno ti ista priča napadnute i na Noizz npr. To je valjda medij po tvom ukusu.

Наравно. Нарочито сада пошто видим да је на неки начин умешан Јулинов МАРКС21.

52487873_2167734060223688_2233491892815790080_n.jpg

Сергеј наставља да бамбуса грађанисте.

Aha. A to što je bio u društvu Sergeja i što Sergej neće da kaže podatke o napadaču ne komentarišeš? Dobro od tebe sasvim očekivano.

Напад се десио на свечаности додељивања награда, и било је више људи у просторији. Тако да то да ли је Сергеј довео фашисту који је напао Ксенију Радовановић, или је са нападачем попричао два минута на свечаности пошто му је овај као славнм глумцу пришао да се рукује те да би Сергеја на тај начин Вучићеви удбаши из "Ало" повезали са нападом уз помоћ МАРКС21, то не можемо знати из удбашког "Ало".
А ја ћу први овде да нападнем Сергеја ако је тачна прича да је на било који начин умешан - у шта сумњам - баш исто као што сам одмах стао на страну Ненада Чанка када га је Сергеј вербално напао.

И Лаик може да сагледа да нам ДБ води керамичар.

Као што само наши фудбалери у нашој Лиги не могу да одиграју намештену утакмицу да то не буде провидно,
тако и керамичар доказује да је само способан за шут и мискију.

A ovde mi bas deluje prestraseno malena a?

Jos se nije navikla na javni nastup ali navici ce se. Kad se onoliko olos navikao i ona ce. Ali vidi se da je kulturno dete i da nije superegoista kao vecina na javnoj sceni. Zdrava osoba.

PS Bas ima lepe usi.

Постоји наравно варијанта и да је Ксенија укључена у оркестрирани напад Вучићеве удбе на Сергеја. Ксенија је од раније у пријатељским односима са дрипцима из МАРКС21, и није искључено да су је навукли на доп и - на сарадњу са удбом.

- - - - - - - - - -

Но видећемо врло брзо.

- - - - - - - - - -

И Лаик може да сагледа да нам ДБ води керамичар.

Као што само наши фудбалери у нашој Лиги не могу да одиграју намештену утакмицу да то не буде провидно,
тако и керамичар доказује да је само способан за шут и мискију.

Отприлике.

- - - - - - - - - -

Сумњив ми је податак из снимка горе да је Ксенија два дана стопирала Иницијативу Не Давимо Београд да говори јавно о "инциденту".

Back