gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
BAnovali su NAJBOLJE medju nama.... :|
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh sada... to je zato... a nemojte me pogrešno shvatiti dragi forumaši, kolege i saputnici..... zato što se najbolje među nama najviše qrči![]()
U pravu si. Banovali su najbolje... idiote.
I ti ćeš biti još malo, ako nastaviš da postavljaš debilne teme.
Niko nije banovan zbog teme. Vec zbog dripackog i prostackog ponasanja. A moje teme mozda jesu debilne jer ovde ima gomila debila. Prema auditorijumu i teme.
Kako da ne postavim temu npr. o zenama i kepacima, kad bi 99 posto njih otisko sa kepecom koji ima veliku kur.cinu. I da pobegnu od kuce gde svako vece slusaju kako im pijani otac kara kevu u bulju. A takvih je ovde mnoogo... Evo, na primer ti...
Ponavljas se Efi....![]()
Jao Efi, si ti to ljut nešto?Niko nije banovan zbog teme. Vec zbog dripackog i prostackog ponasanja. A moje teme mozda jesu debilne jer ovde ima gomila debila. Prema auditorijumu i teme.
Kako da ne postavim temu npr. o zenama i kepacima, kad bi 99 posto njih otisko sa kepecom koji ima veliku kur.cinu. I da pobegnu od kuce gde svako vece slusaju kako im pijani otac kara kevu u bulju. A takvih je ovde mnoogo... Evo, na primer ti...
Dobro ..i sta bi sa onim pivom u Durmitoru??...![]()