Odakle toliko sirotinje na forumu Lj&S?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
19.456
Primetio sam da se na ovom forumu cesto provlace pitanja i teme u kojima se favorizuje kinta. Otprilike da li da se ebem sa nekim ko ima kes ili nece sa mnom da se ebu jer nemam kes... Mislim, znam da je Srbija u ekonomskoj buli ali ovde provejava zestoka beda i to materijalna, osim duhovne koja je standardno prisutna.... O cemu se radi?

Primetio sam da se na ovom forumu cesto provlace pitanja i teme u kojima se favorizuje kinta. Otprilike da li da se ebem sa nekim ko ima kes ili nece sa mnom da se ebu jer nemam kes... Mislim, znam da je Srbija u ekonomskoj buli ali ovde provejava zestoka beda i to materijalna, osim duhovne koja je standardno prisutna.... O cemu se radi?

Kesha imam, sad mi treba ljubav. :)
A i kad nisam imala kesha, nisam ga bolesno zelela. Doduse, tad ni ljubav nisam zelela, htela sam samo da se dobro zezam. Pivo, vutra u parku, dok drugari i drugarice zongleri zongliraju... :)
Iskreno, ja i ne znam osobu toliko opterecenu novcem, ne poznajem nijednu sponzorusu...
Oni za koje sam ja cula su ovde, na forumu... Optereceni. Ima ih par. :)

Aj, bre, Efendija, kad god hocu da komuniciram sa tobom, ti se raspravljas sa nekim. : )

Sta cu, uvek ima cobana kao ovaj saban koji je dosao direktno sa Prokletija pa plasira cobansko-akcijasko-ferijalne doskocice smatrajuci da ima rafiniran smisao za humor. A ti za caskanje imas p.p. Osim ako ne zelis javnu predstavu, pod nazivom 'lozi efija do iznemoglosti'.

Forum je najjeftinija zabava, pa su na forumu uglavnom siromasi.... :)

brate,pokricu se monitorom od lap topa na kome sada kuckam,,,da ne umrem od smeha :) koji si ti retard...a pritom i nepismen :)

ajde laku noc...prenesi moje pozdrave svojoj zeni i kazi joj oda je moj matori ceka u isto vreme na istom mestu da mu popusi kao i do sada.

inace...znas i sam...ode struja ;)

Nisam ti ja kriv sto te u 9-toj godini sodomizovao pripiti postar kad je tvom caletu doneo invalidninu a cale bio u sanatorijumu za slogirane.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back