- Poruka
- 16.774
Pa ne baš.. mnogi su se pronašli. U suštini sve je to skoro identično kako u Srbiji tako i u BiH, Hr, C. Gori.gdje...
gdje...
gdje...
.
.
.
ovaj ko je sastavljao spisak verovatno je na Bosnu ili Hrvatsku i mislio...
Pa ne baš.. mnogi su se pronašli. U suštini sve je to skoro identično kako u Srbiji tako i u BiH, Hr, C. Gori.gdje...
gdje...
gdje...
.
.
.
ovaj ko je sastavljao spisak verovatno je na Bosnu ili Hrvatsku i mislio...
Nešto kao "kilo gore, kilo dole"De se za veknu hleba kaze "kilo" leba iako ona tezi svega 450 grama.![]()
Nije mi jasno sto se svi cude tome
Kao sto pljeskavica nije pljeskavica ako je od sira.
mislio sam zbog ijekavicePa ne baš.. mnogi su se pronašli. U suštini sve je to skoro identično kako u Srbiji tako i u BiH, Hr, C. Gori.
Da.. mislio sam prvenstveno na Srbiju, što me ne obavezuje da pišem ekavicom.mislio sam zbog ijekavice
bravo..ovo se toliko odomacilo da niko i ne obraca paznju..kada kupujemo hleb i dan danas u Srbiji mislimo i kažemo ..kilo hlebaDe se za veknu hleba kaze "kilo" leba iako ona tezi svega 450 grama.![]()
Beloga grada![]()
Gde se čuvaju ukrasne kese, a i obične.
Odakle si sele, devojano mlada,
Iz Srbije brale, sa biroa rada...![]()
![]()
Gde svrati komsija i popije pola kila rakije. I ti mu nista ne kazes
Što sa šećerom o hebemu život??? HahahahhaGde odeš kod komšije za malo kafe, a vratiš se posle 4h , pijan sa 1 kg šećera![]()
Gde "u'vatis devojku pa je pricvrljis za tarabu, pa je povuces za ruku ko kad pritezes kola na kobilu, pa udaris jedno 2 dlana sve po propisu" ...
-Ckalja.
ps. tj. Gvozden![]()
"Pa zasto da udarim strice?" "Valjaaa se Milorade!!!"
To mi je nezaboravna scena![]()
Iz zemlje u kojoj je narod toliko glup da glasa vise puta za redom za one iste sa kojima mu je loše - umesto da promeni.
Kad te na autobuskoj stanici pita(ju) "Kad će da UDARI 16-ica"![]()
Pa ne baš.. mnogi su se pronašli. U suštini sve je to skoro identično kako u Srbiji tako i u BiH, Hr, C. Gori.
Da.. mislio sam prvenstveno na Srbiju, što me ne obavezuje da pišem ekavicom.![]()
da..moj rodni gradБео град?
da..moj rodni grad
bravo..ovo se toliko odomacilo da niko i ne obraca paznju..kada kupujemo hleb i dan danas u Srbiji mislimo i kažemo ..kilo hleba