Odakle Predsedniku Srbije dokumentacija iz Tuzilastva?

Po kom pravnom osnovu Predsednik Srbije dobija registratore iz Tuzilastva i istrage?

Da li je ovo klasican dokaz autokratije u Srbiji, i krsenje Ustavnog poretka Republike Srbije?
Da mi nikada sem autokratije i diktature nikada nismo ni imali drugačije oblike vladavine . Niti ćemo imati. Istina kod Vučića je to otišlo stepšen više u odnosu na Tadića ili Koštunjavog .

Da mi nikada sem autokratije i diktature nikada nismo ni imali drugačije oblike vladavine . Niti ćemo imati. Istina kod Vučića je to otišlo stepšen više u odnosu na Tadića ili Koštunjavog .
Време Коштунице било је златно доба српске демократије.
Слобода говора, слобода медија, најнижи дуг, најбржи раст.
Штета што је Воја отишао у к'ртз 2008. године

Po kom pravnom osnovu Predsednik Srbije dobija registratore iz Tuzilastva i istrage?

Da li je ovo klasican dokaz autokratije u Srbiji, i krsenje Ustavnog poretka Republike Srbije?
Nije to dokumetacija iz tuzilastva, rekao je u obracanju da ju je prokupio iz Ministarstva gradjevine, i valjda iz CIP-a.

Samo, hoce li to da remeti dalju istragu, ne znam, verovatno je bolje bilo sacekati da tuzilastvo to proceni.

Замислите Државу без Тита, без антимонархиста без терористиа и бандита, и читавог тог наслеђа коју баштине Милошевићи, Тадићи, Вучићи и сва друга деришта Комунизма !?!?

Zamislite drzavu , gde predsednik iste uzme dokaze i dokumentacije iz tuzilastva i donese da pokaze dok vodi monolog sam sa sobom. Postoje zemlje u razvoju i Vuciceva privatna ometena u razvoju.

Замислите ту Краљевину, међународно признату и заштићену, без Косова Репубљик ... :kafa:

Zato sto verujem da je tusilastvo ovog puta reseno da zaista istera stvar do kraja.

Мјок, Какво Тужилаштво ? Немој бити смешна

Таква институција у Србији не постоји као слободна и независна од извршне власти.

Ти не разумеш неке ствари да ли постоје или не постоје у Рес-Публица или у Рес-Привата или у Рес-Оццулта ??? :kafa:

Мјок, Какво Тужилаштво ? Немој бити смешна

Таква институција у Србији не постоји као слободна и независна од извршне власти.

Ти не разумеш неке ствари да ли постоје или не постоје у Рес-Публица или у Рес-Привата или у Рес-Оццулта ??? :kafa:
Svima je jasno da nesto mora da krene s mrtve tacke i da se vise nema kud. A ti izvoli pisi i dalje iz udobne fotelje ako ti je draze da filozofiras oportunisticki.

Samo je rat gori od ovoga, ali daleko bilo.

Ко каже ?

ДБ наратив и олош неодговорне аполитичне анти-српске елите, која не би ништа да мења и да се даље игра државе и друштва на највишим позицијама

Ко каже ?

ДБ наратив и олош неодговорне аполитичне анти-српске елите, која не би ништа да мења и да се даље игра државе и друштва на највишим позицијама

Pa ja kazem. Ne mogu vise da pisem pisanja radi, rekla sam sta je za mene najgore, jedino sto je od obicnog rata gori jos samo gradjanski rat.

Није то корумпираност.

Трансгенерацијски и трансформисани Црвени сталеж и даље влада и штити своје да опстану и остану у елити (која је несрпска и антисрпска)
50 g0d je proslo od kom tj socijalizma i posle 10000000000000000godina bice ovde krivi kom.glupostsami smo krivi za ovo ***** u drzavi

50 g0d je proslo od kom tj socijalizma i posle 10000000000000000godina bice ovde krivi kom.glupostsami smo krivi za ovo ***** u drzavi

Не него се све то очисти оружаним устанком буном на Дахије као 1804.г.

Постоје искуства српског народа, како се то ради.

Зато Тито, пардон Вучић стално контролише службе.

Плаши се унутарње поделе безбедоносних структура и номенклатура

Не него се све то очисти оружаним устанком буном на Дахије као 1804.г.

Постоје искуства српског народа, како се то ради.

Зато Тито, пардон Вучић стално контролише службе.

Плаши се унутарње поделе безбедоносних структура и номенклатура
Iznutra mora da se razbije da bi se nesto uradilo i da se to skroz ocisti, veci su neprijatelji iznutra nego spolja.

Pa ja stvarno ne vidim prepreku da izadjes i pruzis podrsku studentima, kad tako mislis.

I bolje je i korisnije nego na forumu da filozofiras.

Jer oni predstavljaju "zadnji voz" da ne utonemo kao drustvo u taj nihilizam.

Mjok, kakav zadnji voz.

Zadnji voz je kada iskopamo oruzje i kada Vozd podigne Ustanak... to je put u jednom pravcu

Tesko je to tebi shvatiti

Back