ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.637
Ja jos imam onu excell tabelu botova.
Svi iz opstinske uprave su tu.
Svi iz opstinske uprave su tu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I on ima tetkuSta ce kod njega documents? Okle mu?
Lekcija iz osnovne škole..
Pa i ti dobijaš direktive iz inozemstva (Srbije), a ne od svoje države (BiH)Bolje iz državne kasse nego od petokolonaša, Kandićke i sumnjivih nevladinih organizacija.
Skrguci i ti.Lekcija iz osnovne škole..
"rugati ili ismijavati se ljudima, njihovom fizičkom izgledu i manirima, je znak ogromne slabosti i kompleksa".
Koga briga za tvoje mišljenje, osim ovih tvojih istomišljenika.. dok je tebe i takvih, zato i propadaju u političkom smislu.Pa i ti dobijaš direktive iz inozemstva (Srbije), a ne od svoje države (BiH)
Zbog tebe i tvog severoistočnog tzv. entiteta u BiH propadaju dve države, tvoja država (BiH) i moja (Srb). Vi ste kancer koji istodobno isisava život iz dva organizma, svaka čast, fenomen.Koga briga za tvoje mišljenje, osim ovih tvojih saboraca.. dok je tebe i takvih, zato i propadaju u poitičkom smislu.
Srbijom niko do Bosanca ne umije da vlada. Da li ti je muka? Organizuj izbore da vas razbijemo pa Mile zapjeva na Slaviji:"Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine..."Pa i ti dobijaš direktive iz inozemstva (Srbije), a ne od svoje države (BiH)
Ti se ne pitas ni u BiH ni u Srb.Zbog tebe i tvog severoistočnog tzv. entiteta u BiH propadaju dve države, tvoja država (BiH) i moja (Srb). Vi ste kancer koji istodobno isisava život iz dva organizma, svaka čast, fenomen.
Kako je krenuo sa zdravljem, zapjevaće na Ahiretu još maloSrbijom niko do Bosanca ne umije da vlada. Da li ti je muka? Organizuj izbore da vas razbijemo pa Mile zapjeva na Slaviji:"Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine..."
Znam.. smeta ti sve Srpsko jedinstvo.. ništa novo. Zasto ste tu gdje i jeste, na dnu.Zbog tebe i tvog severoistočnog tzv. entiteta u BiH propadaju dve države, tvoja država (BiH) i moja (Srb). Vi ste kancer koji istodobno isisava život iz dva organizma, svaka čast, fenomen.
Sta je kriminalno djelo, biti na stranu naroda, narodne vlasti, na pobjednickoj strani?Priznaješ da si plaćan iz državne kase? Od poreza ovog naroda? Da botujes za Žvalu? To je druže kriminalno delo. Lepo...
Nažalost, tvoje bosanske budale se za sve pitaju, pametni su se povukli odavno.Ti se ne pitas ni u BiH ni u Srb.
E to mi se vec svidja, kada vi iz Srbije pocnete koristiti ijekavicu. To je sljedeca faza, ukinuti cemo vam ekavicu i bre i aman more bre ljudi, zapamti bolan sta ti rekoh.Kako je krenuo sa zdravljem, zapjevaće na Ahiretu još malo
Pametni vi ekavci iz Pomoravlja?Nažalost, tvoje bosanske budale se za sve pitaju, pametni su se povukli odavno.
To je pežorativnoE to mi se vec svidja, kada vi iz Srbije pocnete koristiti ijekavicu. To je sljedeca faza, ukinuti cemo vam ekavicu i bre i aman more bre ljudi, zapamti bolan sta ti rekoh.
Dobro. Tako se branite na sudu. Biće mi drago.Sta je kriminalno djelo, biti na stranu naroda, narodne vlasti, na pobjednickoj strani?
Bice i obligatorno, samo polako. Bicete manji od makovog zrna.To je pežorativno
Za sto da se branimo i na kojem sudu? Sto ne damo na narodnu vlast, na volju naroda, na drzavu? Prosao ti je Titin vakat kada si prijetio neistomisljenicima, zivis u demokratiji.Dobro. Tako se branite na sudu. Biće mi drago.
Vaša vladavina Srbijom rezultiraće bržom propašću iste, što za nas autošoviniste i nije tako loše. Samo napred.Bice i obligatorno, samo polako. Bicete manji od makovog zrna.
Sram ih bilo.. ne znaju šta je narodna vlast.Za sto da se branimo i na kojem sudu? Sto ne damo na narodnu vlast, na volju naroda, na drzavu?
Nisi ti autosovinista, ti si egoista. Dao bi ti i doopeta da jos jednom uzjasu tvoji, eto bar krmoglavi Pozderac kad Djilas i Solak ne prolaze.Vaša vladavina Srbijom rezultiraće bržom propašću iste, što za nas autošoviniste i nije tako loše. Samo napred.
Zašta ono bješe da protestvujete?
Ja sam mislio Crnogorci kad ono Bosanci.Srbijom niko do Bosanca ne umije da vlada. Da li ti je muka? Organizuj izbore da vas razbijemo pa Mile zapjeva na Slaviji:"Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine..."