Odakle nam ovoliki novac? Srbija evidentno ima vise novca

Pa je l ameri štancuju dolare? A je l ih neki ljudi u Srbiji dobijaju džabe, na lepe oči?
A gde kupuju stanove, plaćaju putovanja, nameštaj, gde jedu i plaćaju deci basnoslovne cifre za uživanje, školovanje, egzibicije, pa i koku da i njihovi dileri mogu da kupuju stanove, plaćaju *****....a parice se vrte.....što bi rekli, ameri pomažu privredu Srbije preko kontrole domaćih kriminalaca...takoreći preko pošte nevladinih organizacija...

Ma prosto usrasmo se od para, to "odakle nam ovoliko novac" najbolje pitaj neku kasirku u Idea-i ili Maxiju sto tamo sedi za kasom za 45 hiljada, nekog ko podize kredit da bi dete poslao na dvodnevnu ekskurziju ili nekog penzionera koji se u prodavnici po pola sata premislja dal da uzme 3 banane ili 4 pomorandze ili nekog lika koji čeka da dobije na kladionici da bi kupio patike ili izveo devojku na kafu.
Mislim kakav keš,kakvi bakrači, daleko smo mi od neke keš klijentele i nekog standarda, čak štaviše, nismo ni prošli pored.

5f3cbc2d324000c4065c3006f3b2acf287744f18.jpeg

Да ли то има везе са златним резервама с обзиром да смо убедљиво први у тзв региону по количини истог.

Нема везе са златним резервама.

Крватска нема ништа од злата у резервама (нула), па им иде исто као и нама.

Ne staj mi na muku. Pre 5 god. sam prodao stan u soliteru sto gleda na Lido,za 54 000evra. Misleci dobar posao a sada? Zato niko nece da radi,renta nekretninu ima slobodno vreme,ipak i to ce kad tad stati.
Taj stan nikada vise necu moci da kupim. Nikakav u Beogradu.

Која је данас цена тог стана на тржишту?

Брат моје другарице деценијама живи у Канади, никада жуту банку нису видели од њега. Кад дође, што је ретко, донесе неке имбецилне поклоне и тјт.
Brat brat, ili ono brat od …
Bas bezveze od njega; covek bi pomislio bar ce sestri da sredi vizu i posao … svasta

Pa zemlja izašla iz izolacije, ljudi se konacno okrenuli stvaranju, investicije... globalna tendencija je da ljudi zive bolje.

I ne, to nije zasluga vlasti vec UPRKOS njima. Da ih nema sve bi islo brze i bolje. I kad bi se narod okanuo hajduckog mentaliteta po kom mu je u genima ostalo da zajebe drzavu kad god i gde god moze i stigne.
da se uopšte izgradio nekakav život je stvarno u prkos. Hvalisanje BDPom na televiziji, a samo su pratili isti trend. Ekonomiju nisu dirali. Nikakva njihova zasluga. Da jeste, bar bi neke zakone potpisivali ili rekli šta su uradili, ali vlast samo pasivno gleda

Brat brat, ili ono brat od …
Bas bezveze od njega; covek bi pomislio bar ce sestri da sredi vizu i posao … svasta
Управо о томе причам. По некима испада да су сви који раде напољу деда мразеви који само сипају лову и поклоне из вреће. Ајде молим те, бајке за будале.

Ispunjava se želja ne-Boga... tako se zgrće novac. Prodaj veru za večeru, ukurvi se, imaj um zmije, dušu zmije, telo zmije.
Neki ne znaju šta će od sebe, a neki paze na svaki dinar.
Svakom će višak doči glava!
Đavolovo igralište nisu ljudi kojima treba malo-njegova meta su ljudi kojima nikad ničega nije dosta.
Zanimljivo ......jos neko ko shvata da je Srbija postala mesto Djavola, tj mozda bolje ovo NE Boga.....

Nisam siguran za podrazumevanu kaznu , ne ide to tako , ali do te recenice je ok...

Pa je l ameri štancuju dolare? A je l ih neki ljudi u Srbiji dobijaju džabe, na lepe oči?
A gde kupuju stanove, plaćaju putovanja, nameštaj, gde jedu i plaćaju deci basnoslovne cifre za uživanje, školovanje, egzibicije, pa i koku da i njihovi dileri mogu da kupuju stanove, plaćaju *****....a parice se vrte.....što bi rekli, ameri pomažu privredu Srbije preko kontrole domaćih kriminalaca...takoreći preko pošte nevladinih organizacija...
Ameri stampaju pare (tj. stampali su pare), ali se te pare ne ubacuju na taj SFRJ/Sloba/Putin/Erdogan nacin u sistem. Mislim, sve je to krsh, u sustini, ali nije bas kao da je taj uzas.

Ono sto je mnogo bitno za Srbiju je, da na celo NBS ne dodje neki Krstin strucnjak za monetarnu politiku.

E, tada bi vec bilo stampanje para na SFRJ/Putin/Sloba/ Erdogan nacin, jer sam uveren da negde tamo postoji masa srpskih naucnika koji se loze na modernu monetarnu politiku, samo na srpski nacin, sa krilaticom 'Just print baby!'.

Back