sada radi. i sta kazes za novakovica? digao kredit?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

cist cist nego sta
ali ipak prepusticemo to sudovima da procene![]()

koliko je 150% jeftinije ako je osnovna cena 1000 dinara??
Jerry, nemoj nas izbegavati...

moja greska u ds-u imaju dva novakovica , hm zacudo na sajtu DS-a nema biografije Gorana Novakovica , barem ja ne mogu da je nadjem , zasto su sklonili biografiju svojeg bivseg ministra pitanje je sad?

Goran Novakovic se sam postavio na mesto ministra.Dosao covek sa ulice i seo u fotelju....
DS JE LOPOVSKA STRANKA!!!

Goran Novakovic se sam postavio na mesto ministra.Dosao covek sa ulice i seo u fotelju....
DS JE LOPOVSKA STRANKA!!!
Nego Gruberu ne hvalis se sto je drograni Vuk podrzao Seljomira na izborima , da mi je znati koliko mu je koksa Velja platio ,sigurno bar sestomesecnu zalihu![]()

Pa zato sto imaju korist od njega sede u vladi , imaju pola ministarstva , drzavne cinovnike ,javna preduzeca ... .A kakve koristi ima Vuk od Seljomira koga je Dana optuzivala da im je upropastio stranku zajedno sa UDBom ,Vojom Mihailovicem i Verkom Stevanovicem , jedina korist su pare ili droga ,mada pre ce biti da mu je Velja dao kesh pa ce Vucina sam sebi kupiti .HAHAHAHAHAHAHAHAHA....Video Vuk da su demokrate sa njim u koaliciji,i ne samo sa njim nego i sa PALMOM...pa ko veli,kada moze DS sto ne bi mogli i mi!!!
Zasto DS ne napusti vladu u kojoj sedi sa Seljom?HAAHHAAHAHHAAA...:shock:![]()
Pa zato sto imaju korist od njega sede u vladi , imaju pola ministarstva , drzavne cinovnike ,javna preduzeca ... [/B].A kakve koristi ima Vuk od Seljomira koga je Dana optuzivala da im je upropastio stranku zajedno sa UDBom ,Vojom Mihailovicem i Verkom Stevanovicem , jedina korist su pare ili droga ,mada pre ce biti da mu je Velja dao kesh pa ce Vucina sam sebi kupiti .

Nema potrebe da pitamo, očigledno je da su i Marko i ovaj lik teške lopuže, samo što ti pljuješ po jednom lopovu, a braniš drugog, a to govori da tebi nije bitno da li neko krade, već ti je bitno ko krade.Opet ste ljubomorni na uspesne ljude.
Pitajte odakle novac Marku Milosevicu koji nije bio nikakav ministar.