Odakle bivsem ministru iz redova DS-a 110 miliona eura?

razlika izmedju miskovica i novakovica jeste sto je miskovic imao preduzece i gradio ga , na ovaj ili onaj nacin ,a novakovic nema nikakvu privrednu biografiju pa ima par stotina miliona eura.

kada se uporedi sa novakovicem i ostalim lopovima i kriminalcima iz DS-a kao sto su labus, dinkic, djelic, jelasic, marija raseta vukosavljevic, aleksandar vlahovic - miskovic u poredjenju sa svima njima ispada cist kao tek rodjena beba.

ministarstvo pravde pripada DS-u . Tu je znaci kljuc zasto se nijedno kriminalno delo ne procesuira.

hvataju se sitni kokosari ciji se plen sastoji u par stotina ili par hiljada eura dok se krupne ribe koje su ukrale stotine miliona ili milijarde - propustaju kroz ruke. one su nedodirljive.

onda ovi sto su nas popljackali dolaze opet nazad, i kupuju novcem koji su ukrali od nas preduzeca , stanove i firme po srbiji.

sve u svemu u srbiji danas vlada velika socijalna nepravda.

moja greska u ds-u imaju dva novakovica , hm zacudo na sajtu DS-a nema biografije Gorana Novakovica , barem ja ne mogu da je nadjem , zasto su sklonili biografiju svojeg bivseg ministra pitanje je sad?

začudo, možda zato što nikad nije bio član ds-a
icon10.gif

pa 'de si jerry, tek sad sam ti prepoznao rukopis:lol:

Nego Gruberu ne hvalis se sto je drograni Vuk podrzao Seljomira na izborima , da mi je znati koliko mu je koksa Velja platio ,sigurno bar sestomesecnu zalihu :lol:

HAHAHAHAHAHAHAHAHA....Video Vuk da su demokrate sa njim u koaliciji,i ne samo sa njim nego i sa PALMOM...pa ko veli,kada moze DS sto ne bi mogli i mi!!!:lol:
Zasto DS ne napusti vladu u kojoj sedi sa Seljom?HAAHHAAHAHHAAA...:shock::lol:

HAHAHAHAHAHAHAHAHA....Video Vuk da su demokrate sa njim u koaliciji,i ne samo sa njim nego i sa PALMOM...pa ko veli,kada moze DS sto ne bi mogli i mi!!!:lol:
Zasto DS ne napusti vladu u kojoj sedi sa Seljom?HAAHHAAHAHHAAA...:shock::lol:
Pa zato sto imaju korist od njega sede u vladi , imaju pola ministarstva , drzavne cinovnike ,javna preduzeca ... .A kakve koristi ima Vuk od Seljomira koga je Dana optuzivala da im je upropastio stranku zajedno sa UDBom ,Vojom Mihailovicem i Verkom Stevanovicem , jedina korist su pare ili droga ,mada pre ce biti da mu je Velja dao kesh pa ce Vucina sam sebi kupiti .

Pa zato sto imaju korist od njega sede u vladi , imaju pola ministarstva , drzavne cinovnike ,javna preduzeca ... [/B].A kakve koristi ima Vuk od Seljomira koga je Dana optuzivala da im je upropastio stranku zajedno sa UDBom ,Vojom Mihailovicem i Verkom Stevanovicem , jedina korist su pare ili droga ,mada pre ce biti da mu je Velja dao kesh pa ce Vucina sam sebi kupiti .

Jednom recju imate NOVAC,na koji niste gadljivi!:lol:
Pa vidis da su se dogovorili za zajednicki nastup i na sledecim parlamentarni i lokalnim izborima!:lol:
I sta hoces da kazes?Da vi mozete sa postenim Dinkicem,ali VUK ne moze sa Veljom?!:lol:
Hoce li Tadic moliti za njihove glasove u drugom krugu?
Hocete li ih vi postenjacine i onda nazivati seljom i narkomanom?
DOBICETE od SPO,NS i DSS,ali kur*c da izbijete oci u drugom krugu!:shock::lol:
Pa cete se jednom nauciti pameti...a i da vam se oduzimo za noz koji ste nam zabijali u ledja dok smo vas slepali 10 godina kao kombi stranku!:lol:

Ne znam zašto neko normalan ne otvori ovakvu temu pa da diskutujemo kao ljudi
autor ove otvorio o bivšem ministru, a posle 3. posta melje o ex gradonačelniku Novog sada, ovaj i dalje vozi žutog Yuga i prozvaše ga ovde ni krivig ni dužnog
a Goran Novaković nije bio član DS, došao je kao expert na poziv ZĐ, što je sve tačno, ali je kako se i sećam vrlo brzo oteran jer je bio igrač nekih mnogo većih riba u energetici...A odakle mu pare? Pa ko kaže da on to kupuje za sebe...Šta ako je on samo isturen igrač nekog mnogo većeg igrača? Meni je mnogo veći problem što neko na taj način pokušava da sumnjivim kapitalom mešetari po Srbiji...
A da li je Novaković mogao za 1.5 ili nepune 2 godine stolovanja u ministarstvu da ukrade 110 miliona evra...pa stvarno, teško mi je u to poverovati, to ne može čak ni u Srbiji

Back