Od zapadnih donacija za poplavljene ni traga, a obecali milione vise od Rusije!

bagzzi

Poznat
Poruka
8.618
http://www.rtv.rs/sr_ci/drustvo/od-donacija-za-sada-kamioni-i-avioni_521123.html

Од донација, за сада, "камиони и авиони"
БЕОГРАД - Директор Канцеларије Владе Србије за обнову поплављених подручја Марко Благојевић каже да од новца обећаног пре два месеца на донаторској конференцији нисмо видели још ни динар, док смо с појединачним донаторима "на прагу да нам та помоћ буде доступна".

"Сви они 'авиони и камиони' су, за сада, једино 'авиони и камиони'. За неке од тих донација смо знали да ћемо чекати, као што су 50 милиона евра из Фонда солидарности ЕУ, претприступна помоћ, кредит од Светске банке... али има билатералних донација за које смо очекивали да ће бити реализоване брзо након донаторске конференције, а за гро тог новца се и даље не зна када ће нам бити доступан", рекао је Благојевић за Танјуг.

:hahaha::hahaha: Svi su govorili kako zapad daje Srbiji vise nego Rusija! Zapadnih para nema a pomoce iz Rusije vec stigla i jos stize!

са њима је увек тако....
Обећавају а не дају.

У бомбардовању униште имовину вредну десетине милијарди а као репарацију (хајде да тепамо..као они - ХУМАНИТАРНА ПОМОЋ) дају сићу.

П.С.

Сада ће Ја...... да ти тему оцени као грозну

Poslednja izmena:
http://www.rtv.rs/sr_ci/drustvo/od-donacija-za-sada-kamioni-i-avioni_521123.html

Од донација, за сада, "камиони и авиони"
БЕОГРАД - Директор Канцеларије Владе Србије за обнову поплављених подручја Марко Благојевић каже да од новца обећаног пре два месеца на донаторској конференцији нисмо видели још ни динар, док смо с појединачним донаторима "на прагу да нам та помоћ буде доступна".

"Сви они 'авиони и камиони' су, за сада, једино 'авиони и камиони'. За неке од тих донација смо знали да ћемо чекати, као што су 50 милиона евра из Фонда солидарности ЕУ, претприступна помоћ, кредит од Светске банке... али има билатералних донација за које смо очекивали да ће бити реализоване брзо након донаторске конференције, а за гро тог новца се и даље не зна када ће нам бити доступан", рекао је Благојевић за Танјуг.

:hahaha::hahaha: Svi su govorili kako zapad daje Srbiji vise nego Rusija! Zapadnih para nema a pomoce iz Rusije vec stigla i jos stize!

Pa mi ne zbnamo ni gde je 1003 novac a ne neki belosvecki....odustao ja...ja pošaljem, a ko se ogreši njemu na dušu...neću više ni da razmišljam o tome...nema svrhe...

Већина новца који је скупљен на донаторској конференцији нису поклони тј бесповратна помоћ, таквих је, по неким проценама највише до 100 милиона, остали новци су некакви кредити са урнебесним каматама, једино је јапанска влада дала повољан кредит са неком смешном каматом, остали су одрезали толике камате да су наши представници одбили да подигну новце. Биће урнебеса у федерацији БиХ, они су изгледа подигли све новце, хвалили су се да су добили милијарде помоћи, нарочито од исламских држава, можда још нису објаснили њиховим грађанима да су то кредити :lol:

Борис тадић је срамотио земљу по иностранству тако што је постављо своје швалерке на сва битна места и што се извињаво свакој шуши.
Да не помињемо то колико је срамотио и земљу и своју странку зато што није поштовао устав и мешао се у све мимо надлежности, што је аболирао СПС и што је странку оставио у сред изборне кампање што је пример бесрамности какав још није забележен у историји.

Борис тадић је срамотио земљу по иностранству тако што је постављо своје швалерке на сва битна места и што се извињаво свакој шуши.
Да не помињемо то колико је срамотио и земљу и своју странку зато што није поштовао устав и мешао се у све мимо надлежности, што је аболирао СПС и што је странку оставио у сред изборне кампање што је пример бесрамности какав још није забележен у историји.

Највећи скандал бт био је, поред силних извињења џелатима, момент кад је рекао да није нешто посебан као председник Србије. Била је то увреда свим грађанима Србије. А после се кандидовао поново :zlud:

Највећи скандал бт био је, поред силних извињења џелатима, момент кад је рекао да није нешто посебан као председник Србије. Била је то увреда свим грађанима Србије. А после се кандидовао поново :zlud:

Борис уместо кичме има хрскавицу.

Neka nam plate ratnu odštetu i mirna Bačka i ostale srpske zemlje! A braći Rusima hvala što se zrače od njihovog osiromašenog uranijuma i cvikaju vadeći i deaktivirući mine.

Hahahaha odi ti u neku kafanu pa izazovi tuču pa kad dobiješ po nosu traži oštetu pa ćeš da vidiš koliko ćeš dobiti

Zamisli da su Njemci tražili oštetu za porušene gradove koliko bi miliona biliona dobili

Hahahaha odi ti u neku kafanu pa izazovi tuču pa kad dobiješ po nosu traži oštetu pa ćeš da vidiš koliko ćeš dobiti

Zamisli da su Njemci tražili oštetu za porušene gradove koliko bi miliona biliona dobili

Idi ti pa ako ti prodrmaju mozak onda ćeš možda i malo bolje razmišljati. Ako se situacija pogorša, nikakva šteta, i ovako nisi od koristi ni sebi ni drugima.

Ух омаче ми се грешка, рекао је да није поносан јер је председник Србије.
Еј, председник неког острва на Пацифику је поносан јер је председник, а бт нашао да нас унижава, као нису грађани Србије њега достојни...
А у ствари ситуација потпуно обрнута, то је лик који је, у складу са његовом професијом, спроводио психо експерименте над народом, пре свега усађивањем осећаја кривице. Да не причамо да су људи са осећајем кривице обично у депресији, склони самоубиствима и другим лошим стварима. Ма бт је рођени позитивац, као добри управник конц логора :mrgreen:

Ух омаче ми се грешка, рекао је да није поносан јер је председник Србије.
Еј, председник неког острва на Пацифику је поносан јер је председник, а бт нашао да нас унижава, као нису грађани Србије њега достојни...
А у ствари ситуација потпуно обрнута, то је лик који је, у складу са његовом професијом, спроводио психо експерименте над народом, пре свега усађивањем осећаја кривице. Да не причамо да су људи са осећајем кривице обично у депресији, склони самоубиствима и другим лошим стварима. Ма бт је рођени позитивац, као добри управник конц логора :mrgreen:

Mislim da je studirao jače od 10 godina inače jako težak fakultet koji traje 4 i mora da je veliki stručnjak. Možda je mu se omakao neki peh pa ovako bagujemo kao narod.

A sta je bilo sa milijardu dolara od Emirata?

Ko se nadao da ce ovi dati neku kintu taj je.... da me ne bi banovali. Moram da se popravim.

- - - - - - - - - -

A sta je bio Marsalov plan? Nisu dobili pare?

A sta je bilo sa milijardu dolara od Emirata?

Ko se nadao da ce ovi dati neku kintu taj je.... da me ne bi banovali. Moram da se popravim.

Био је извештај, по државама, које су уплатиле помоћ, сећам се да Немачка није уплатила ни цвоњка, и још неке државе, наши велики европски пријатељи. Свака част немачкој екипи која је стигла са пумпама, ал то је усамљен, скоро индивидуални случај, држава - нула евра помоћи.

Poslednja izmena:

Back