Od sutra samo kosovske tablice

MMMD

Zainteresovan član
Poruka
296
Prištinske vlasti najavile su da će od sutra oduzimati vozila koja nemaju kosovske tablice, a šef beogradskog tima u dijalogu sa Prištinom Borislav Stefanović ocenio da je reč o jednostranom aktu Prištine, mimo dogovorenog u Briselu.

http://www.***************/politika...vic-kaze-da-je-to-jednostrani-akt-pristine-31
 
ееееее...... тешко нама.......:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:


Monasima iz Visokih Dečana dokumenta Kosova
31. maj 2012. 20:24 > 22:00

Nekoliko monaha manastira Visoki Dečani je danas u Opštini Dečane zatražilo kosovska dokumenta, javila je Kosovska televizija (KTV).


Kako je prenela ta televizija, među onima koji su u centru za upis u civilni registar u Opštini Dečane tražili kosovska dokumenta su starešina manastira Sava Janjić i još četvorica sveštenika.

Njih je dočekao i pozdravio gradonačelnik Dečana Rasim Seljmanaj koji im je rekao da se "osećaju slobodni u njihovim Dečanima i državi".

Monah Sava Janjić nije prihvatio da govori za medije, a kako su naveli zvaničnici Opštine Dečane zatražio je da se njihovo upisivanje u dokumenta Kosova ostvari bez prisustva novinara.

Portal Koha net, deo Koha grupe kojoj pripada i KTV, objavio je fotografiju trojice monaha koji se upisuju u civilni registar Kosova.


Zyrtarë të Manastirit të Deçanit aplikojnë për shtetësi të Kosovës
31_05_12_68920_f1_31manas1338476656.jpg

(Beta)

п.с. И после се јави неки владика да каже ДА ЈЕ ЦРКВА УЗ СВОЈ НАРОД.......:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
 

Back
Top