Od stranaca, strankinja sta ste probali?

Hvala dragom bogu, ništa osim bijele rase.
Može neka kratkonoga, žuta, kosooka, maloljetna srednjoškolka Japanka ili Koreanka u školskoj uniformi, čisto da mogu histeričnim liberalima i feminjarama vaditi mast, dok oni bespomoćno ciče i mlataraju svojim rahitičnim ručicama, ali mi ne mogu ništa, zato što je sve u zakonskim okvirima.
Ovako, van troleži, ne privlači me ništa osim bijele, zrele, kršćanske, europske žene, zbog toga što pazim na rasnu higijenu.
Iznimku koja potvrđuje pravilo su naravno šijitkinje, Iranke.

Hvala dragom bogu, ništa osim bijele rase.
Može neka kratkonoga, žuta, kosooka, maloljetna srednjoškolka Japanka ili Koreanka u školskoj uniformi, čisto da mogu histeričnim liberalima i feminjarama vaditi mast, dok oni bespomoćno ciče i mlataraju svojim rahitičnim ručicama, ali mi ne mogu ništa, zato što je sve u zakonskim okvirima.
Ovako, van troleži, ne privlači me ništa osim bijele, zrele, kršćanske, europske žene, zbog toga što pazim na rasnu higijenu.
Iznimku koja potvrđuje pravilo su naravno šijitkinje, Iranke.
evo ti belkinja kao fol japanka

1701298446199.png

evo ti belkinja kao fol japanka

Pogledajte prilog 1455660
Oslobodi, ne zavedi.

:pop::pop2:

Ili autohtona, kosooka, kratkonoga, mala, žuta jazavica u školskoj uniformi, ili ništa.

Teško mi je zamisliti bijelkinju u ulozi Japanke.

OK, ima jedan film koji je praktički SF, s glumcem kojeg inače ne volim, osim što ga obožavam u Top Gun, to je "The Last Samurai", onaj nosati ljigavac Cruise je to dobro odradio.

Da vidimo iskustva...
Od stranaca, druge rase, jeste bili u vezi kombinaciji braku...
Crnkinje se osjete nekako... I nisu mi ni malo lijepe
Jesam Madjarice
Nemica mi bila ruznjikava i odbojna napadma nekako
Najlepše su naše domaće skvo tj žene
A vase misšjenje?

Imam devizu, ništa bolje od našeg nema u svetu.
Crna rupa je crna rupa, svuda isto sam dranje drugačije.

Da vidimo iskustva...
Od stranaca, druge rase, jeste bili u vezi kombinaciji braku...
Crnkinje se osjete nekako... I nisu mi ni malo lijepe
Jesam Madjarice
Nemica mi bila ruznjikava i odbojna napadma nekako
Najlepše su naše domaće skvo tj žene
A vase misšjenje?
ne znam, za muvanje strankinja nemam iskustva al sam mlatno pola evrope po svinger klubovima.

Back