Od sledeće nedelje besplatne vize

Kakav neprijatelj?Sta nekog svabu Hansija boli uvo za Srbiju?Daj molim te ovde u EU se o Srbiji nista ne prica niko nas ne spominje,mi kao da i ne postojimo!

pa taj svaba hansi je glasao za likove koji su bombardovali srbiju i oteli joj deo teritorije. ti koje je svaba hansi glasao traze od srbije da prihvati okupaciju svoje zemlje i prizna agresiju za legalan cin ako hoceu EU.

ja to necu nikako prihvatiti.

pa taj svaba hansi je glasao za likove koji su bombardovali srbiju i oteli joj deo teritorije. ti koje je svaba hansi glasao traze od srbije da prihvati okupaciju svoje zemlje i prizna agresiju za legalan cin ako hoceu EU.

ja to necu nikako prihvatiti.
Pa za koga ce svaba da glasa u Nemackoj?Za Mao Ce Tunga-ha,ha,ha mis"m pricas nesto sasvim nepovezano.Shvati jos jednom-OVDE U EU NAS NIKO NE SPOMINJE(veruj mi ako hoces).

Ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić izjavio je da će od iduće sedmice vize za zemlje Evropske unije za sve građane biti besplatne. "To je prvi korak na putu bezviznog režima koji će biti uspostavljen do kraja godine", rekao je Jeremić sinoć gostujući na RTV Belami u Nišu. "Potpisivanjem Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju EU, ušli smo u jedan nepovratni kolosek, osim ako ga 11. maja ne budemo prekinuli", naveo je Jeremić...
http://stranke.net/index.php?option=com_content&task=view&id=556&Itemid=2

Bice besplatna viza samo sto se nece tako lako deliti, kome bre treba stoka u civilizaciji, samo im mi falimo da im bacamo djubre po ulici dok razgledamo grad. Nisu bre oni toliki moroni, sta je vama.

Ma ja nikad nisam imao problema sa vizom. Kad god sam trazio - dobio sam.

Poenta je sledeca. Sta ce Srbinu viza? On nece da radi, znaci nema para, znaci ne moze da putuje. Ili, recimo, Srbin ne radi i ne moze da dobije vizu. Hoce u inostranstvo samo da se bavi kriminalom, jer mu ne treba kulturno uzdizanje ili poslovanje sa strancima. I onda je ne dobije. To je bar prosto.

Ja sam isao turisticki, predam papire, stalan posao, konto u banci u devizama, osiguranje i nema problema. Isao sam poslovno - ista prica. Nikad me nisu odbili.

Poenta je sledeca. Sta ce Srbinu viza? On nece da radi, znaci nema para, znaci ne moze da putuje. Ili, recimo, Srbin ne radi i ne moze da dobije vizu. Hoce u inostranstvo samo da se bavi kriminalom, jer mu ne treba kulturno uzdizanje ili poslovanje sa strancima. I onda je ne dobije. To je bar prosto.

Ja sam isao turisticki, predam papire, stalan posao, konto u banci u devizama, osiguranje i nema problema. Isao sam poslovno - ista prica. Nikad me nisu odbili.

ej brate nemoj da lupash i da shirish idiotske stereotipe o srbima..uostalom pitaj shvabe ili shvajcarce kakvi su srbi radnici..nishta vod ovog nije istina..:-x

ej brate nemoj da lupash i da shirish idiotske stereotipe o srbima..uostalom pitaj shvabe ili shvajcarce kakvi su srbi radnici..nishta vod ovog nije istina..:-x

Brate, Nemci placu za Srpskom radnom snagom. Srbin je odgovoran, vredan, dobro radi, pametan je i govori jezike. A oni sad moraju da se hebu sa turcima mutavima i hrvatima lencugama. Ali stereotipe ne sirim ja, vec su oni nastali kao produkt medijskog pritiska zapada za vreme vladavine lopova i srebroljubaca, i kao produkt naseg neobrazovanja i lenjosti mladih narastaja tokom te iste vladavine. Capish?

Onaj ko do sada nije imao 100e za vizu ovo mu nece pomoci jer mu fali jos par hiljada za put.(Ili mozda ocekuju da im se pri ulasku u EU da neki bespovratni kredit ili donacija :lol:)

Srpskim kriminalcima nikada nije bio problem "viza" , kosta 1000e do 1500e a za 800e te prebace do Slovenije stave na bus i ides gde pozelis. Onaj ko ide u EU da se bavi kriminalom ima 1500e za vizu (to je za njih mala investicija). Jednostavno ne vidim sta ce ova olaksica od stotinak evra pomoci onima koji nemaju za put . Ja sam se uvek zalagao da drzava plati vize ovoj duhovnoj sirotinji da ne potkopava sopstvenu drzavu. Posto je strasna zloupotreba poigravati se "demokratskim" osecanjima ljudi koji nisu videli nista pa im kao dati neke olaksice (100 evrica) a oni pozutese od zelje da odu i vide evropu (a i ona njih jedva ceka :lol:).Prvo su ih drzali u izolaciji a sad im prave zazubice sa ovakvim olaksicama a oni bi za EU i majku prodali , to nije lepo . :lol:

Stani te ljudi ovo nema veze sa radnom vizom , onaj ko vadi radnu vizu ako ispunjava kriterijume i ima neku garanciju (firme kojoj je potreban ili sl.) nije mu problem 100e.
A sto se tice kakvi su radnici nasi ljudi preko , kao i svi ostali narodi vredni brale ako ne radis gazda nece da te trpi i tolerise . Ili radis ili neradis trce nema, ako radis imas ako neradis nemas i prosta matematika. Idiotizam je pricati o radnim sposobnostima nekog naroda u globalu i u srbiji kod privatnika koji je sposoban da nadje posao svojim radnicima oni rade ko crnci a firme koje drzava odrzava u zivotu zbog socijalnog mira (i komunisticaka zaostavstina gajena 50 godina) to je druga prica.Pa nece ni jedan evropljanin da ti radi a da mu firma duguje 4-5 plata i ne izmiruje penziju i zdravstveno.Ko ce da radi tako, NIKO.

Koga to nas?
Sigurno sam obišao bar deset puta zemalja više od tebe. Možda i dvadeset.
Pritom nisam išao u te zemlje da arbajtujem kao ti, već da odmaram.

Pravi si onaj jadni gastarbajter koji radi dve godine da bi jednom skupio za kartu i otišao do kuće.

Ma najmanje ;) LOL

gastarbajter - zar to nije radnik na privremenom radu ? ... izvini, ja ne spadam u tu kategoriju, niti sam ovde privremeno, niti sam "radnik" :D

p.s. Nije ovo Srbija da se dve godine skuplja $1000 ;) ali dobri ste, jos jednom da izaberete DS i manjine i Bog da vas vidi :P ima da vam krene samo tako ;)

aaaa, sad si stranac?
lepo, onda nemoj da se pretvaraš da si srbin.
Pola/pola.

Pa strani placenik, zar vi u Srbiji ne radite za "zapad", zato budi dobar da ne budes modar :P To ti je ona stara "demokratska" izreka sa "zapada" ;) LOL

2008_05_03_amerika.jpg

Back