BubaCica
Primećen član
- Poruka
- 902
Znači, čuvaš ga u šteku za put u jednom smeru?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa znas valjda-Svaki put ima svoj pocetak i kraj.Znači, čuvaš ga u šteku za put u jednom smeru?
akcije nece vredeti nista, a ako glasaju za borisa vredece 1000 eura...evo vidim kako vrede vec 400 eura sto znaci da do kraja godine nece vredeti nista....je bo besplatne akcije...

Gde to vidiš, Šešelja ti?![]()
Pa i za nista da daju vize nista nam neznaci kad je nemozes dobiti .
Dzabe nema nista od pobede izdajnika ,nevredi im to zakasnili su.
ko kaze da ne mozes jedino ako si "bezbedonosno interesantno lice " onda ne mozes ,ja licno nisam imao nikada problemaPa i za nista da daju vize nista nam neznaci kad je nemozes dobiti .
Dzabe nema nista od pobede izdajnika ,nevredi im to zakasnili su.
Sa obzirom da 11% ljudi u Srbiji ima pasos, vidim korist samo za visoki i visi-srednji sloj stanovnistva, koji je i dosada mogao da putuje gde hoce.
Sta se primate ,sutra ce Djelic ili vec neko drugi da izjavi, da moramo da prvo da zavrsimo saradnju sa hagom!

haha evo moj brat od tetke kaze zvao grcku ambasadu da ijh pita ovo za besplatne vize i rekli su mu da nemaju pojma![]()

Ma to samo za njega i njegovog burazera-Licno ce Konsul da im da Vize.počeli da rade i nedeljom? super![]()

pa vis' da mu se javila cistacica koja jadna nista ne znapočeli da rade i nedeljom? super![]()
haha evo moj brat od tetke kaze zvao grcku ambasadu da ijh pita ovo za besplatne vize i rekli su mu da nemaju pojma![]()
počeli da rade i nedeljom? super![]()

Ima da beze zecevi posle 11.