Od situationship u relationship

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
39.356
da li ste ikada bili u situaciji da niste planirali ništa osim seksa, ali ste se našli u situaciji da ona govori čudne stvari, a vi uopšte niste spremni da započnete vezu jer je vaša terminologija čisto seks, a ona je u potpuno drugom filmu i - bum - imali ste prsten na prstu, bebu u naručju i ženu pored sebe sa kojom ste zapravo samo želeli da razgovarate na potpuno neobavezujući način i malo seksa? Ovo je naravno prikazano u skraćenom obliku radi dramaturgije.

citala sam u jednom magazinu da se to desava kod ne malog broja muskaraca

da li ste se nasli u toj situaciji gde ste kontali "ovu cu keksati" a ona vama posle drugog keksa prica nesto poput zajednichkog odmora, stana, kuhinje i na kraju negde venchanje i beban

kako ste se resili ove drame? da li ste se uopste resili ili ste je ozenili?

1722953475654.jpeg

da li ste ikada bili u situaciji da niste planirali ništa osim seksa, ali ste se našli u situaciji da ona govori čudne stvari, a vi uopšte niste spremni da započnete vezu jer je vaša terminologija čisto seks, a ona je u potpuno drugom filmu i - bum - imali ste prsten na prstu, bebu u naručju i ženu pored sebe sa kojom ste zapravo samo želeli da razgovarate na potpuno neobavezujući način i malo seksa? Ovo je naravno prikazano u skraćenom obliku radi dramaturgije.

citala sam u jednom magazinu da se to desava kod ne malog broja muskaraca

da li ste se nasli u toj situaciji gde ste kontali "ovu cu keksati" a ona vama posle drugog keksa prica nesto poput zajednichkog odmora, stana, kuhinje i na kraju negde venchanje i beban

kako ste se resili ove drame? da li ste se uopste resili ili ste je ozenili?

Pogledajte prilog 1590033
Ona posle dva tri keksića hoće bebića, a ja nećem nego samo da joj mećem.

Hhahahahah, ne znam da li nas ruzna ko lopov zeza ili stvarno cita neke zenske casopise...

Skoro svaka zenska koju dobro odradis ili si ok i zabavan, umesto pocetne zeze hoce da napravi veze....

Ne bi dzaba postojala rima, da tu lazi ima...

Mnogo cesca situacija ako si sklon probanju i zeki sa zenama je upravo ta da hoce vrlo brzo , citaj 1,2,3 , ups...da od seksa prave vezu...
Posle naucis da budes kontrolisana stoka, ako vidis da to smiruje pritisak i prljave igre na tebe da budete u vezi....jer zeznuto je to , ako pomisli da si dobar za vezu posle se ljuti ako je odbijes...mora da budes sveza voda sa kockicama leda...lepo za konzumaciju , a ipak mora da se saceka jer casa nije prazna...

Jedan od razloga zasto se zene vise vezuju i biraju lose muskarce i ruznije je upravo taj sto imaju utisak da su tu na sigurnom i da nece proraditi njihova normalna priroda, koju ja podrzavam, ali nije prilagodjena promiskuitetnoj kulturi danasnjice, a to je da se vezuju ako im je muskarac ugodan i lep i fin i seksi..

Tako da na neki nacin ruzni muskarci treba sto vise da promovisu ovaj ku.rvarski sistem i da svaku dro, ljicu maksimalno hvale, i ubedjuju da ima moc i da ostale zene treba da ih prate....
To je strategija za ruzne i lose i baraba muskarce, a za one fine i lepe i ugodne, je ovaj problem iz teme...tj oni moraju da prave efikasnu branu od neumerenosti wannabe zena i da imaju strpljenja za nelogike i strahove onih promiskuitetnijih koje su vec navikle da sebe usmeravaju ka propalitetima jer su tamo sigurne da se nece lako zaljubiti,.....

Poslednja izmena:
Tu muskarcima pomaze savremena estetska kultura...

npr pre neki dan ali sad ne mogu da nadjem brzo neku sliku koja bi to bas tacno prikazala, naletim na devojke u klubu koje su verovatno nekom super, ali ja nemam ama bas nikakvih ni blizu zelja niti seksualnosti za njih..

1722957942237.png

Ja sam totalno ali 0% zainteresovan kad me neko asocira na lutku iz izloga i po usnama i po licu i po telu..
Eto npr to bi bio primer da sam muska drolja, da se keksamo , ali nisam, tako da ne moze ni to , mora da nadjem bolju sliku....a nije za vezu ni u ludilu...

Evo npr ova

babes-norm-4492300-831281cc8b794c98029dec6a46fb00e0.jpg

Izgleda prirodnije, , ima tu sta da se dobro obradi , ali recimo puno sam ravnodusan za nju dushevno i duhovno....Ali ovako odokativno bi rekao da moze biti vrlo seksualno zabavno....znaci kres varijanta bi mogla, veza varijanta ne, a brak varijanta su tek treci uslovi..

Pa dobro, za tebe onda nema dileme. Kod tebe je dža ili bu?
Vidis, da si bolje citala moj prosli post videla bi da je i kod zena isto jako poznato da li je dza ili bu...samo sto bi i dza i bu , pa onda postaju bez kriterijuma , sto je po meni prirodno za zene i tu ih ne smatram nista neprirodnim, ali ih smatram neprirodnim kad pocnu da uvode kompenzacije...mada ni tu ne toliko kao kad pocnu da menjaju afinitete a ne primecuju sta rade, a obicno ne primecuju....igraju se sa svojoj seksualnoscu , kao i glupi muskarci , koji na kraju zavrse jureci krezube ili jarko nasminkane jeftine tutke, samo zato sto nemaju samopouzdanja...i to im postane fetis..

Te igrice oko emotivnosti i prelazak keksa u strast i fetis, treba ozbiljno tumaciti....mislim sebe stititi od tih sopstvenih zaebavanja u mozak...

Tu sam vise na strani osoba oba pola koje kazu bolje ne ebati nego droljstvom sebe unesreciti ....

Jedan od razloga zasto je ispravnije smatrati seksualnost kao razvojnu...
Tj odvoiti od svog psiholoskog zivota, CV , seksualni razvoj , razvoj svoje seksualnosti i onda imati tu drugu zivotoopisnu biografiju...
To je moje misljenje, jer sam video i mnogo mi je lakse razumeti osobe ako im gledam odvojeno seksualni razvoj od psiholoskog ili ekonomskog i zivotnog razvoja,......
Kad kazem razumeti , to bi znacilo za mnoge i moci manipulisati , predvidjati reakcije i moci kontrolisati ih....

Poslednja izmena:
ja sam imala slicnu situaciju sa tipom - on je naime po svaku cenu hteo da se ozeni, smatrao je da sam ja sasvim okej za bracnu partnerku, plakao je kad sam raskinula. Tezak krindz. However, on sad mlati pare u Svajcarskoj.
Nisam hteo da se mesam, zato sto mi je malo cudno sastavljena ova poruka....
Ali ovde pise , pazite sad uzimamo sta pise... da je bila veza , a da je za brak bilo neadekvatno ....dok je tip smatrao da je podoban za brak...

E sad, ovde je ona izjednacila vezu i kres vezu...sto mirise na bosnu.....
A on je po srpski imao nameru ka braku pa kad je video da je veza, mislio je da bi mogao da zadovolji kriterijume za brak...., sto opet nije nista cudno u njegovom slucaju...

Inace da je sve u Srbiji , ona ne bi izjednacila kres vezu i vezu....ili bi bila bas prljava ako to cini....a on glup sto je ne pita usput da li je to slucaj..
Mislim ja ne moram da pitam, ali neko ko ne ume da usput postavi stvari , on mora da pita...

Back