Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 69.940
U škole ne moraju, nije obavezno. Ovo drugo već malo teže.Deca vise ni u skole nece da idu i na fakultete a sutra jos manje da idu u vojsku.Kakvu vojsku oni spominjaju posle svega!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U škole ne moraju, nije obavezno. Ovo drugo već malo teže.Deca vise ni u skole nece da idu i na fakultete a sutra jos manje da idu u vojsku.Kakvu vojsku oni spominjaju posle svega!
Ma naše Sultanije glume period iz osmanskog carstva - danas u Tursku ima bušni bataljon.Ne znam zasto tako koliko znam i do sada su mogle da se prijave na dobrovoljnoj osnovi.sacekamo da prodje skupstinu pa cujemo
Zakazana je?Ne znam zasto tako koliko znam i do sada su mogle da se prijave na dobrovoljnoj osnovi.sacekamo da prodje skupstinu pa cujemo
Pa sta ima veze, kao u Izraelu, drustveno koristan rad.Rekao je da hoce, nazalost sam cula i tu njegovu izjavu, nazalost ...
Mada laze kad zine, znaci Ne.
Koliko sam citao po novinama planiraju izmedju maja i martaZakazana je?
A njima nema ni ta plata znaciPa sta ima veze, kao u Izraelu, drustveno koristan rad.
Plus nece morati da trose na teretanu, a ni da se yebu po Dubaiu da plate teretanu.
win-win
Nema od toga nista.Koliko sam citao po novinama planiraju izmedju maja i marta
E to šipak radiSamo na vebu, napišeš Play Classic Games Online
Znam da se jos od prosle godine obnavljaju neki paviljoni i spremaju kantine za nove.ovo su pripreme ne moze tek tako da objave sutra ponovo vojni rok.pripreme su najbitnijeNema od toga nista.
Radi svakako Scorched Earth tenkićiE to šipak radi
Možeš igrice tipa tetris, space invaders ili stare platformice
Ovako samo emulator
Nego ja i posle tolikih godina pauze odlično masterujem docking fazu ručno...
Ima isto kao i muskim regrutima.A njima nema ni ta plata znaci![]()
Meni Elite na Amigi najjaĉa verzijaRadi svakako Scorched Earth tenkići
Majka svih igara, as it were
da naskodi nece...Ceka se jos zvanicno da se usvoji u skupstini.za pocetak 75 dana obuka.
Pogledajte prilog 1666638
Kakav bre oreol slobode?
Pa srpski narod je uz beloruski i ruski najpodanickiji narod u Evropi, koji dozvoljava najvecu autokratiju i diktaturu u svom drustvu od svih evropskih naroda.
Albanci danas su vise slobodarskiji narod.
Slobodarski narod, ali juce ujutru.
tako jeAjde preživesmo, a moglo je jedno.pivo da se uzme za te pare posle žileta i briona...
Nije da je bila baš tolika beda...
Mladi će uvek da se bune ali oni su manjina i još pored toga samo 30% njih izlazi na izbore. Sredovečni i stariji su ogromna većina i oni izlaze na izbore preko 60%. Oni su praktično oduševljeni sa svim što vlast radi i glasaju je, žale što je ukinut vojni rok.Ovo je ja mislim jos jedan auto gol ove vlasti i ovime mislim da jos dodatno mlade okreću protiv sebe, jer mladi (odnosno potencijalni regruti izmedju 18 i 30 godina starosti) su ono 90% protiv služenja vojnog roka, tako da ovime će popularnost SNS-a kod mladih još dodatno opasti (iako je to već skoro i nemoguće jer im je popularnost medju mladima baš jako niska i gotovo na nivou statistističke greške), inače mislim da će se i oko toga dići neka frka i da će i zbog toga biti nekakvih protesta i slično kad to bude došlo na dnevni red.
Kako kod tita nije bio auto gol nego su se mladi radovali da odu?Ovo je ja mislim jos jedan auto gol ove vlasti i ovime mislim da jos dodatno mlade okreću protiv sebe, jer mladi (odnosno potencijalni regruti izmedju 18 i 30 godina starosti) su ono 90% protiv služenja vojnog roka, tako da ovime će popularnost SNS-a kod mladih još dodatno opasti (iako je to već skoro i nemoguće jer im je popularnost medju mladima baš jako niska i gotovo na nivou statistističke greške), inače mislim da će se i oko toga dići neka frka i da će i zbog toga biti nekakvih protesta i slično kad to bude došlo na dnevni red.
Kako kod tita nije bio auto gol nego su se mladi radovali da odu?