Od septembra ponovo sluzenje vojnog roka

Vratim se posle toga u matičnu kasarnu i tu zateknem vojnika koji je došao iz Prizrena. Očigledno preko veze jer kad jednom zaglaviš u nekoj kasarni e Kosoves nema šanse da odeš u prekomandu. Ok momak, ali malo ćutljiv.
Samo mi je jednom rekao da je odlaskom iz Prizrena sebi sačuvao živce, a nekome život. Posle par godina sam i saznao šta je Prizren.

Vratim se posle toga u matičnu kasarnu i tu zateknem vojnika koji je došao iz Prizrena. Očigledno preko veze jer kad jednom zaglaviš u nekoj kasarni e Kosoves nema šanse da odeš u prekomandu. Ok momak, ali malo ćutljiv.
Samo mi je jednom rekao da je odlaskom iz Prizrena sebi sačuvao živce, a nekome život. Posle par godina sam i saznao šta je Prizren.
Prijatelju, ti znaš da ja volim mnogo da pišem
Ali nisi me razumeo...

U REDU JE

@Milos13

- jedan plakao za ženom
- drugi plakao za mamom
- treći plakao za ovcom
- ĉetvrti pretio da će izvrši samoubistvo ako ga hitno ne oslobode služenja pa mu zaća dao piśtolj da požuri - odslužio ipak
- mene oficiri angažovali da izigravam ghostbustersa po zgradi jer se zajebavali neki sa svećom ali nemam pojma odakle su znali za par simbola jer tad nije bilo interneta, ostalo su pogrešno iscrtali.

@Milos13

- jedan plakao za ženom
- drugi plakao za mamom
- treći plakao za ovcom
- ĉetvrti pretio da će izvrši samoubistvo ako ga hitno ne oslobode služenja pa mu zaća dao piśtolj da požuri - odslužio ipak
- mene oficiri angažovali da izigravam ghostbustersa po zgradi jer se zajebavali neki sa svećom ali nemam pojma odakle su znali za par simbola jer tad nije bilo interneta
Zasto li bas tebe oko tih duhova :rotf: ?

Al si zagonetan ti neki :zelenko2:
Mjok igram na kompu jednu staru sigricu preko emulatora pa dok ne nabavim docking computer joś par kupoprodaja...

1736019445135.jpeg

Moj dobar prijatelj pobegao da ne sluzi vojsku jos 90 tih prvi put se vratio posle skoro 20 god jer je postojala mogucnost da ide u zatvor i cekao da mu to zastari.ovo sada je probni balon ne verujem da ce iko krivicno da odgovara a i 75 dana je izlet.sta je to za ovu danasnju omladinu.nista
U kojoj to državi ima obaveznog služenja vojnog roka bez krivične odgovornosti za dezertere?

Back