Od septembra ponovo sluzenje vojnog roka

Mecenaa

Primećen član
Poruka
804
Ceka se jos zvanicno da se usvoji u skupstini.za pocetak 75 dana obuka.
20250104_113027.jpg

Ceka se jos zvanicno da se usvoji u skupstini.za pocetak 75 dana obuka.
Pogledajte prilog 1666638
plata 75 000 ? ya redovni vojni rok ?

sunac ti...

pa mi imali samo za konac iglu i penu za brijanje. ni tolko nisi mogo kupit.

a mnogo se nije vratilo izginulo. i drapili po 12 meseci plus automatski 3 meseca rezerve zbog ratnog stanja.

jos ih i placaju!
s obziro kako smo mi prosli , pa te i ne priznaju maltene ili si zaboravljen, drugacije ih i ne mogu privoleti...

no za pare... ako i treba!

sunac ti...

a mnogo se nije vratilo izginulo. i drapili po 12 meseci plus automatski 3 meseca rezerve zbog ratnog stanja.

jos ih i placaju!
s obziro kako smo mi prosli , pa te i ne priznaju maltene ili si zaboravljen, drugacije ih i ne mogu privoleti...

Kad hoće da skrenu temu oni o vojnom roku

sunac ti...

jos ih i placaju!

Pa sad je Srbija ekonomski tigar

Ovamo kuka za NIS i plasi se da nece biti novca za nista, ni za plate itd a ovamo vraca obavezni vojni rok i to uz platu od 75K!
Obecava i vece plate i sta sve ne.

Prosveta mu strajkuje svi mladi na ulici po blokadama i nece ni da stanu, pa sad i u vojsku da ih tera!Da li misli da ce silom naterati decu u vojsku koja su besna na njega i vladu?Oni nisu svesni u kom su problemu jos im vojska pada na pamet a ti isti su na blokadama sto treba da idu!

Ne zna vise covek gde bije i sta laze...
Bice ovde veliki haos, pocinju da se gube...

Totalni raspad sistema...Haos, haos, haos...

Poslednja izmena:
Ne nego u srbiji to nije normalno.
Ovo nije država koja može da im garantuje bezbednost
nije do drzave no do zapadnih skotova engleza i brace im amera koji je parcaju.
Nemaju gde ni da idu. Pokrao i rasprodao vrhovni komandant sve.
nije trenutni vrhovni vodja Bogom dan i jedini.

sve se moze obnoviti kad se hoce.

bezbednost niko ne garantuje u vosjci nikome, geopoliticka situacija je ku.rva a mi nismo ejdnom napadani da nas okupiraju . uvjek smo bili oreol slobode i smetamo im.

bicemo to i dalje i bicemo rpavoslavci i dalje.

ne mesajmo babe i zabe. menjaj vlast to ej nesto drugo pa povrati narodu poverenje u vojsku i u sve. pa i u vrhovnog komandanta.

Moj dobar prijatelj pobegao da ne sluzi vojsku jos 90 tih prvi put se vratio posle skoro 20 god jer je postojala mogucnost da ide u zatvor i cekao da mu to zastari.ovo sada je probni balon ne verujem da ce iko krivicno da odgovara a i 75 dana je izlet.sta je to za ovu danasnju omladinu.nista

Moj dobar prijatelj pobegao da ne sluzi vojsku jos 90 tih prvi put se vratio posle skoro 20 god jer je postojala mogucnost da ide u zatvor i cekao da mu to zastari.ovo sada je probni balon ne verujem da ce iko krivicno da odgovara a i 75 dana je izlet.sta je to za ovu danasnju omladinu.nista

Deca vise ni u skole nece da idu i na fakultete a sutra jos manje da idu u vojsku.Kakvu vojsku oni spominjaju posle svega!

Back