Mecenaa
Primećen član
- Poruka
- 804
Ceka se jos zvanicno da se usvoji u skupstini.za pocetak 75 dana obuka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam bio u kzbTo su odlicni uslovi. Secam se da sam prvu i jedinu lovu video tek posle tri meseca patroliranja i mrtve straze u kzb-u.
Kopnena Zona BezbednostiSta je to kzb?kaznena brigada?
Hvala nisam znao tu skracenicu.Kopnena Zona Bezbednosti
plata 75 000 ? ya redovni vojni rok ?Ceka se jos zvanicno da se usvoji u skupstini.za pocetak 75 dana obuka.
Pogledajte prilog 1666638
Kad hoće da skrenu temu oni o vojnom rokuplata 75 000 ? ya redovni vojni rok ?
sunac ti...
pa mi imali samo za konac iglu i penu za brijanje. ni tolko nisi mogo kupit.
a mnogo se nije vratilo izginulo. i drapili po 12 meseci plus automatski 3 meseca rezerve zbog ratnog stanja.
jos ih i placaju!
s obziro kako smo mi prosli , pa te i ne priznaju maltene ili si zaboravljen, drugacije ih i ne mogu privoleti...
no za pare... ako i treba!
to je sasvim normalna stvar. sluzenje vojnog roka.Ako...
Uvela bi i za devojke.
Pa nek češaju guzice mame i tate sendvičari
Bilo nekad.to je sasvim normalna stvar. sluzenje vojnog roka.
nema to veze sa tim sto ti pokusavas...
i sad je u mnogim drzavama po evropi i svetu.Bilo nekad.
Ovo je Srbija....i sad je u mnogim drzavama po evropi i svetu.
kakav je to odgovor ?Ovo je Srbija....
Ne nego u srbiji to nije normalno.kakav je to odgovor ?
srbija treba da bude mimo sveta ?
Pa sad je Srbija ekonomski tigarplata 75 000 ? ya redovni vojni rok ?
sunac ti...
pa mi imali samo za konac iglu i penu za brijanje. ni tolko nisi mogo kupit.
a mnogo se nije vratilo izginulo. i drapili po 12 meseci plus automatski 3 meseca rezerve zbog ratnog stanja.
jos ih i placaju!
s obziro kako smo mi prosli , pa te i ne priznaju maltene ili si zaboravljen, drugacije ih i ne mogu privoleti...
no za pare... ako i treba!
glitch u tigru, požurili sa mobilizacijom studentarije sa 2026e na 2025uPa sad je Srbija ekonomski tigar
nije do drzave no do zapadnih skotova engleza i brace im amera koji je parcaju.Ne nego u srbiji to nije normalno.
Ovo nije država koja može da im garantuje bezbednost
nije trenutni vrhovni vodja Bogom dan i jedini.Nemaju gde ni da idu. Pokrao i rasprodao vrhovni komandant sve.
Moj dobar prijatelj pobegao da ne sluzi vojsku jos 90 tih prvi put se vratio posle skoro 20 god jer je postojala mogucnost da ide u zatvor i cekao da mu to zastari.ovo sada je probni balon ne verujem da ce iko krivicno da odgovara a i 75 dana je izlet.sta je to za ovu danasnju omladinu.nista