Od sad, pa na dalje, i ubuduce Tadiceva vlast zabranila sve skupove u centru Beograda

mi nemamo ni drzavu ni vlast ni miliciju koja bi sprovela bilo kakvu bahatost....
jer da imamo ne bi ni bilo nikakvih probleam oko kontrolisanja mase na eto toj nesrecnoj gej paradi...tako da su pribegli jedinom cemu mogu pribeci, nebili sprecili klanje....(tako bar, ja to vidim). :)

daj bre smesna si

tadiceva vlastj e mogla lako da zastiti tu sacicu od 100nak pedera , nego su samo tu gej paradu iskoristili kao izgovor da zabrane bilo kakva okupljanja u centru beograda.

niko ne moze da me ubedi da kad su mogli da ispendrece i razbiju protest podrske radovanu karadzicu da to isto ne bi mogli da urade u nedelju za vreme te gay parade

jednostavno rezim je samo iskoristio pedere da zabrani bilo kakva okupljanja kao glavnu pretnju njihovoj vlasti

mi nemamo ni drzavu ni vlast ni miliciju koja bi sprovela bilo kakvu bahatost....
jer da imamo ne bi ni bilo nikakvih probleam oko kontrolisanja mase na eto toj nesrecnoj gej paradi...tako da su pribegli jedinom cemu mogu pribeci, nebili sprecili klanje....(tako bar, ja to vidim). :)

A ko kaze da je bilo problema u kontrolisanju mase ?

daj bre smesna si

tadiceva vlastj e mogla lako da zastiti tu sacicu od 100nak pedera , nego su samo tu gej paradu iskoristili kao izgovor da zabrane bilo kakva okupljanja u centru beograda.

niko ne moze da me ubedi da kad su mogli da ispendrece i razbiju protest podrske radovanu karadzicu da to isto ne bi mogli da urade u nedelju za vreme te gay parade

jednostavno rezim je samo iskoristio pedere da zabrani bilo kakva okupljanja kao glavnu pretnju njihovoj vlasti
Тихи, мислим да грешиш у процени.
Јер, да су могли да испендрече протестанте они би пустили тај контрамитинг, било би нереда и тада би имали још веће "оправдање" за забрану свих даљих скупова. Али, није тако...Уплашили су се.
Свети Архангел Михаило је унео страву међу њих и тотално их паралисао и збунио!
Не да Бог да та срамота прође тако лако!

Иначе, баш данас је празник ЧУДА светог Архангела Михаила.;)

Све је то, браћо и сестре, због грехова наших и нашег народа!...
Бог је тако допустио на нас.

Јел знате ону причу о цару Навуходоносору који је био вавилонски цар, иначе тежак безбожник?..Њему је Господ дао да влада над синовима Јудиним и мољаше се народ Богу да им открије због чега добише тако опаког владара овим речима: "Зашто нам Боже даде овог да нас мучи и угњетава??!" а Господ им одговори: "Нисам могао горег да нађем по срцима вашим!!".
Дакле, Господ је ГОСПОДАР Господара и ЦАР Царева и Он даје владаре: некога по ВОЉИ Божијој (ако је добар народ) а некога по ДОПУШТЕЊУ Божијем (ако је лош народ).
Тако је и нама са Тадићем а пре тога и са Слобом и Титом, итд.итд.

Ebt... Po tebi smo mi bili dobri i Bog nam dao dobrog vladara samo u vreme Cara Dušana. :dash:

Тихи, мислим да грешиш у процени.
Јер, да су могли да испендрече протестанте они би пустили тај контрамитинг, било би нереда и тада би имали још веће "оправдање" за забрану свих даљих скупова. Али, није тако...Уплашили су се.
Свети Архангел Михаило је унео страву међу њих и тотално их паралисао и збунио!
Не да Бог да та срамота прође тако лако!

Иначе, баш данас је празник ЧУДА светог Архангела Михаила.;)

tako nekako...:ok:
a posle ovog francuza, samo nam jos to fali....

ma nisu se uplasili jos ranije su najavljivli da ce zabraniti proteste.

tacnije vec je bila doneta uredba koja zabranjuje proteste ispred zgrade vlade u nemanjinoj a sada su zabranili i proteste u centru beograda.

diktatura
Потписујем да јесте диктатура али у овом случају мислим да су се уплашили гнева народа.

Не би ту дошли само неки клинци већ знам и неке старије који су се "загревали".:D

Ebt... Po tebi smo mi bili dobri i Bog nam dao dobrog vladara samo u vreme Cara Dušana. :dash:
Не, били смо солидни (а не добри јер је то просто немогуће) и пре Цара Душана, у време Стефана Дечанског, краља Милутина, Немање, итд.

Чак и у време Обреновића смо били солидни, задовољавајуће благочестиви.
А сада смо скроз пукли као народ, у целини...:sad2:

Ma vlast se uplasila za svoja du-peta........Komsija od moje devojke je neki inpektor u muriji i kaze da su imali sastanke ..i da kako su stvari stojale ocekivao se veliki broj onih koji su bili protiv parade plus extremna sredstva koja do sada kod nas nisu vidjana.....I jasno im je bilo da to bez zrtava ne moze plus panduracija nije bas bila odusevljena da stoji u kordonu i brani tamo neke koje bi i oni rado napendrecili a da moraju da cekaju kad ce neko da im zvekne ciglu u glavu ili monotovljev koktel....A posle je pitanje da li bi to moglo da se zaustavi...zato su i otkazali a vlast ce ovo da iskoristi da ako moze jos malo stegne omcu oko vrata narodu.

Потписујем да јесте диктатура али у овом случају мислим да су се уплашили гнева народа.

Не би ту дошли само неки клинци већ знам и неке старије који су се "загревали".:D

Tadic nije dovoljno harizmatican da bi bio diktator .

tako nekako...:ok:
a posle ovog francuza, samo nam jos to fali....
Сумњиво је то око француза..
Зна се, кад долазе страни навијачи да полиција увек мора да буде у њиховој близини, а сада тога није било...Сазнаће се временом о свему.:neutral:

Tadic nije dovoljno harizmatican da bi bio diktator .

ne moras ti da budes harizmatican da budes diktator

da bi bio diktator sa ogromnom podrskom u narodu, za to ti treba harizma - tu harizmu je imao recimo Hitler i nemacke narodne mase su prakticno bile opijene sa njime

Tadic spada u grupu nenarodnih diktatora, onih koje veecina naroda ne voli i ne podrzava, al ne moze protiv njegove sile i terora pa zato sede i cute.

Tadic spada u grupu diktatora kakav je recimo njegov drug Gadafi, Idi Dada Amin iz Ruande , Kim Dzong Il i njim slicni.

Сумњиво је то око француза..
Зна се, кад долазе страни навијачи да полиција увек мора да буде у њиховој близини, а сада тога није било...Сазнаће се временом о свему.:neutral:

Ma da...I kao BLIC ...ej Blic...saznaje iz poverljivog izvora da je napad bio planiran od strane grobara...:hahaha:

Back