Od prodaje NIS-a Vojvodini odmah 50 odsto

http://www.autonomija.info/od-prodaje-nis-a-vojvodini-odmah-50-odsto.html

VOJVODINI OD PRODAJE NISA ODMAH 50%!

Premijer Srbije Mirko Cvetković rekao je da će ruski “Gasprom” prve ili druge nedelje februara uplatiti novac za kupovinu NIS-a, kao i da će od te sume 50 odsto odmah biti preneto Vojvodini Od preostalih 200 miliona, 40 odsto će takođe biti preneto Vojvodini po osnovu konkretnih nadležnosti koje će ona preuzeti, kazao je Cvetković u intervjuu televiziji Pink. On je ocenio da će devize koje će biti uplaćene za kupovinu NIS-a pomoći stabilizaciji domaće valute i dodao da će vlada poreduzeti sve mere da se kurs stabilizuje, kako bi preduzeća na osnovu kursa mogla da planiraju svoje poslovanje. Cvetković je još rekao da nema „alarmantnih informacija“ da će italijanski Fijat odustati od posla sa kragujevačkom Zastavom, ali da je moguće „pomeranje rokova“. On je najavio i analizu korišćenja državnih resursa koja će pokazati kako se gazduje državnom imovinom i dobrima kako bi se i u toj oblasti postigle uštede.

Prilikom prodaje NIS 180 miliona evra je uplacenk na racun AP Vojvodine

Postavljam pitanje

Gde su Canak i Pajtic spiskali ovih 180 miliona evra?

Di su nasi narodni novci?

zaposlili njihove rodjake kumove prijatelje i partijske kolege u novoizmishljenim institucijama na pokrajinskom nivou tipa ,,institut za rodnu ravnopravnost,, i sl, sad grickaju te novce a kad ih potroshe optuzhice opet nekog pametnijeg od njih e da bi ga oterali iz drzhave i na njegovo mesto postavili opet nekog njihovog idiota i ta pricha ide u krug dok im svima neko ne polupa retardirane usijane glave a onda ce da cmizdre na diskriminaciju i trazhe ,,njihove,, pare

Hapsi opoziciju... Velika mi hrabrost... :roll:

A kao nista nije znao dok je bio na vlasti, sada je progledao u ovih 10 dana? :roll:

nije mogao da radi od tadića i ostalih lopova sa kojima je delio vlast.......sada uz sebe nema više najgorih uništitelja srbije ili ti ds-sovce već vučića koji mu u hapšenjima pruža smernice i podršku.........samo polako.....revanšizam je tek u prvoj fazi.........

Hapsi lopove , a ne političke neistomišljenike. Polako, njega će da hapse sledeći koji dođu.

Važno je da se taj točak pokrene, da oni koji odu sa vlasti ne misle da su su nedodorljivi .

I Insajder juri lopove, a DSS se dere kao Grk u apsu :roll:

A pravila su ista - ili ce svi da budu politicki progon ili cemo da batalimo zamajavanje i da sve nazovemo muvanjem, kradjom...

Hapsi opoziciju... Velika mi hrabrost... :roll:

A kao nista nije znao dok je bio na vlasti, sada je progledao u ovih 10 dana? :roll:

Zato sto od samog hapsenja nema nikakve koristi ako zuti olos drzi svoje lopovske sape na pravosudju i tuzilatvu. Sad kad smo zgazili zute mozemo da pristupimo ciscenju Srbije. Nece to ici odmah i nece ici brzo jer su zutare pustile korenje po drzavnim insititucijama, ali dobro korak po korak idemo napred.

I Insajder juri lopove, a DSS se dere kao Grk u apsu :roll:

A pravila su ista - ili ce svi da budu politicki progon ili cemo da batalimo zamajavanje i da sve nazovemo muvanjem, kradjom...

Lopov je samo onaj koga uhvate.

I kod Amera političari muljaju, ali koga navataju njemu je karijera gotova.

Mora da postoji strah od odgovornosti za političare na vlasti. Kod nas se oni koji osvoje vlast ponašaju kao da su dobili sedmicu na lotou, a ne da imaju obavezu i odgovornost za ono što im je povereno. To mora da se menja.

Ali sam u Beogradu... i nisam clan nijedne stranke, tako da mozes da znas isto ili vise od mene.

Ko je ministar policije? Dacic. Ko treba da istrazuje? Dacic.

180 miliona evra nije 180 dinara

u pitanju je ogroman novac i ja ZAHTEVAM kao poreski obveznik i gradjanin ove zemlje koji finansira od svog rada njeno postojanje - GDE JE TAJ NOVAC ZAVRSIO I NA STA JE POTROSEN

Back