andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 14.852
Odluci se dal si Rak ili Lav.Ako misliiš na stepsisterku, ona i mama se loše slažu.
Jer je i ona lav u horoskopu kao i ja.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odluci se dal si Rak ili Lav.Ako misliiš na stepsisterku, ona i mama se loše slažu.
Jer je i ona lav u horoskopu kao i ja.
eheee upoznavanje, na prvu loptu odmahA šta je prirodnije nego nekoga dobro upoznati pre nego što mi postane partner, znači, družiš se i onda shvatiš da je osoba za tebe.
A šta kada si rak sa podznakom lava?Odluci se dal si Rak ili Lav.
nista,zivis sa tim prokletstvom ako mene pitas,bolja opcija ako si zenskoA šta kada si rak sa podznakom lava?
Jesam, žensko samnista,zivis sa tim prokletstvom ako mene pitas,bolja opcija ako si zensko
U današnje vreme, za sve je potreban dokazJesam, žensko sam
Ja sam rak, u podznaku lav.Odluci se dal si Rak ili Lav.
Ja sam rak, u podznaku lav.
Ali kažu da su nama blizancima podznaci u principu mnogo važniji nego sunčani znakovi.
Ja sam rak, u podznaku lav.
Ali kažu da su nama blizancima podznaci u principu mnogo važniji nego sunčani znakovi.
e kada ste već blizanci , ajde da častite po jedno parče torteDa da, mi smo blizanci.
Znaš da mi vodolije nikad ne poturamo mišomor.e kada ste već blizanci , ajde da častite po jedno parče torte
/sad će mišomor da mi podmetneš/
Danas je četvrtak! Četvrtkom smo device.Znaš da mi vodolije nikad ne poturamo mišomor.
e ali zato je sutra Petak 13ti , pa ćemo svi biti #_Lakonoga_#Danas je četvrtak! Četvrtkom smo device.
Potpuno sam zaboravio.Danas je četvrtak! Četvrtkom smo device.