Od početka godine u Srbiji poginulo 26 vozača motocikla i mopeda

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
345.400
Kako navode u Ministarstvu unutrašnjih poslova, od početka godine, u saobraćajnim nezgodama poginulo je čak 26 vozača motocikla i mopeda,
kao i 4 putnika. Jedanaest poginulih osoba na dvotočkašima bilo je mlađe od 30 godina.

MUP apeluje na vozače motocikala i mopeda:

-Ne upravljajte vozilima bez vozačke dozvole.
-Poštujte ograničenje brzine i saobraćajnu signalizaciju.
-Uvek koristite zaštitnu kacigu i drugu zaštitnu opremu.

-Istovremeno, apelujemo na vozače drugih vozila da obrate posebnu pažnju na dvotočkaše, kako bismo svi zajedno sačuvali bezbednost saobraćaja.
Jedan trenutak nepažnje može ugasiti život. Vožnja sa pažnjom spasava živote, navodi se u saopštenju MUP-a.
(internet mediji )
 
Ovaj podatak mi nije prijatan i ne želim da se dešavaju saobracajne nesrecne dvotočkašima ali
kako MUP zamišlja da se obrati pažnja na dvotočkaše, malte ne da ih čuvamo,kada oni voze slalom na Gazeli
tome sam bila svedok pre par dana,prolaze na crveno, obilaze i sa leve i sa desne strane ..ne hebu živu silu
 
Samo? Prosto mi neverovatno kako mahnito voze naročito glovo i volt
Ti iz tih firmi su mi upadali na milimetar od auta ko najgora stoka.Cak sam momentalno policiju zvao da nesto rese oko tih debila ali niko nista.U Bg kad drzis odstojanja iza auta 30 metara svi trube i sviraju.Nije cudno da se svaki dan zakucavaju.Prenervozna sredina koja u saobracaj donose prenervoznu voznju i hebi ga .
 
Vozim 22 godine motocikl.
Ima bahatih vozaca motocikala i ne opravdavam njihovu voznju ali ima i onih normalnih koji se ponasaju po PS-u.
Takodje ima vozaca automobila koji su normalni ali i onih koji su nenormalni i ne ebu nikog drugog u saobracaju.
Primer od juce: idem svojom levom trakom i oriblizavam se koloni vozila u desnoj traci i odjednom bez ikakvog znaka fa ce da skrene u moju traku jedan Touran skrenu ispred mene kao da ne postojim i ja zabodem kocnicu i legnem na sirenu a onda ga obidjem i ukazem mu da nije normalan sta je uradio. Kaze on pa st asad da radi jer uradio je sta je uradio a ja mu kazem da dok god bude levu ruku drzao na vrh volana da nece davati zmigavac jer tehnicki je to neizvodljivo.
Dzaba njegovo oravdanje kad on ne radi nista na tome da koristi zmigavce.
Ili primer od danas gde sam rekao liku n askuteru sa zutom tablicom da ne moze da vozi levom trakom nego da on vozi bicikl sa pomocnim motorom i da mora da vozi uz bankinu. I znate sta mi je rekao na to? " Jeste pa da poginem!" I nastavlja da vozi levom trakom. Njegovo sokocalo ide 45 a dozcoljena je brzina od 50 i on koci saobracaj ali ima teip da ce da pogine ako vozi uz ivicnjak kao biciklista.
Tako da nemojte da se brinete o motociklistima nego prvenstveno gledajte kako sami vozite i ne cinite nikom ustupak nego se ponasajte kao da vozac motocikla nije tu a on ce se vec prilagoditi situaciji u saobracaju. Zbog te vase pomoci on nekad izgubi putanju koju je zamislio i dodje do tragedije.
 
Kakav duel zar misliš da ja imam vremena da gubim sa polusvetom svašta ti si stvarno poludeo skroz. Ovde u beogradu se ljudi više ne tuku u saobraćaju neće da gube vreme. Odmahnu rukom opsuju i zatvore prozor.

A statistike govore ko je u pravu ja ili ti koji nigde ne ideš sediš i čekaš kupca ali nema nikoga nije narod lud da ih vaćare preprodavci.
Naravno da nemas kad si kukavica. Hrabar samo iza tastature.
Prodah auta sto ti mozes da sanjas i ni jedne reklamacije na forumima a tu se jedva ceka da se opljuje po prodavcu.
Mozes da se ojedes od muke ali cinjenice govore da ima i normalnih i postenih prodavaca a to sto si ti uvak nasao neki krs koji je najjeftiniji na oglasima pa usled svog neznanja pomislio da je to sve isto i kupio rondju koja ti je crkla iza prve bandere i na kraju bio prinudjen da kupis nov auto pa daj sta das i uzeo nesto najjeftinije to je tvoj problem.
Ja sam se bar,za razliku od tebe koji pojma o tome nemas,naprodavao kola i motora sa malim i vecim kilometrima i znam ljude koji su mi postsli prijatelji na fejsu jer su zadovoljni da me nazovu ponekad da cuju kako sam i da kazu da su prezadovoljni kolima.
Znaci,ne mozes se porediti ti sa mnom a imao si za 25 godina dva auta koja i ne vozis ko svet jer si presao sa oba za 25 godina manje od 100k km.
Sve u svemu ja bih se crvenio da toliko lazem na forumu kao ti. Izmisljeni rodjaci i prijatelji sa bas tim i tim modelom imaju ogromne probleme i bacaju kola na otpade zbog trapa.....😂😂😂
 

Back
Top