Од петка опет полицијски час у Београду!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vučku je ova situacija sa izmišljenom pandemijom odlično došla da dodatno utvrdi svoju diktatorsku vlast. Karantin i maske su samo baloni da se proba dokle može da diktira građansku poslušnost i submisivnost. Iako je i SZO javno rekla da maske NE ŠTITE od virusa, ovce u Srbiji slepo daju svoju slobodu i volju psihopatama na vlasti.

Ово морају под хитно да реше Београђани. И да сами силом отерамо ову власт.

Zašto?

Da li su do pre sat vremena skičali kako se ništa ne preduzima pa pomresmo , a evo sada se tvrdi da je sve laž i da se to neko iživljava
Koja je poenta ?

FB_IMG_1594140956132.jpg

L
Ja mislim da ce se narod zesce pobuniti.
Prognoziram najmanje 50.000 na protestu veceras. Jednostavno zdrava logika mi govori da ovo ne moze proci.

Bas da vidimo da li smo ovce.
Saznacemo veceras, ili u petak u 17h.

Narod ce podstaci ti nacionalni verski dvostruki arsini kao sto je bilo u NP..

Npe kako oni mogu da slave praznik i kako nema za njih policijski.

.
То су апсолутно бесмислене мере у ситуацији када епидемија влада.

Људи нису дебили и треба да се чувају како знају и умеју, јер другог начина нема, идентично као код епидемије грипа.

После крађе избора на којим је сам учествовао њему и његовој екипи не верујем ни када бу сутра у подне рекли да је дан.

Проверио бих!

.
Nazalost, ljudi ipak jesu debili, niko nije uzimao za ozbiljno taj virus, ali ga u prvoj liniji nisu uzimali za ozbiljno
ni politicari, ni Struka koja je sve znala , a cutala, mere su morale da se olabavljuju postepeno, ali sada
je za sve kasno. Bog te piuta koliko je stvarno zarazenih.

Zašto?

Da li su do pre sat vremena skičali kako se ništa ne preduzima pa pomresmo , a evo sada se tvrdi da je sve laž i da se to neko iživljava
Koja je poenta ?

Зато што се полицијски час односи само на Београд и зато што имамо човека који каже да је максимално дозвољено 5 људи на отвореном! 5 људи у Београду... оде мозак... брате... :cepanje: :hahaha:

Ово морају под хитно да реше Београђани. И да сами силом отерамо ову власт.
Slazem se. Moze i na miran nacin ako lociramo govedo. Ali vec je reko da ide na putovanje... najavio odmah u slucaju da ga trazimo on je na putovanju.

U tunelu sam KSSSS N E C UJE M.

Зато што се полицијски час односи само на Београд и зато што имамо човека који каже да је максимално дозвољено 5 људи на отвореном! 5 људи у Београду... оде мозак... брате... :cepanje: :hahaha:

Zato što valjate toliko gluposti da se čak i neko kao AV zaslužuje da se "odbrani"

Naravno, ako je Bgd komnatminiran da je potrebno da se ljudi minimalno izlože kontaminaciji

5 ljudi znači u grupi

U želji da nanesete štetu idete do imbecilnosti

Ceniš da u tom cilju i ovi drugi širom sveta isto to radi, isključivo da bi pomogli vlasti u Srbiji?
Cilj je vakcinisanje i čipovanje. Milion puta rečeno. Svet treba da dostigne ekstremnu razinu straha da bi sve mogli da nas porobe čipovima. Zato nas svakodnevno plaše, postepeno ukidaju građanska prava i slobode, da bi nam za dve godine konačno oduzeli sva pra i slobode i imali totalnu kontroli nad svima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back