Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 43.576
Obice mu se to u glavu ,narodu je prekurcilo ovo izivljavanje vise .
I ti si od onih što misle da je vlast u Srbiji ovo izmislila ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obice mu se to u glavu ,narodu je prekurcilo ovo izivljavanje vise .
Neće,narod se us...o.Ja mislim da ce se narod zesce pobuniti.
Prognoziram najmanje 50.000 na protestu veceras. Jednostavno zdrava logika mi govori da ovo ne moze proci.
Bas da vidimo da li smo ovce.
Saznacemo veceras, ili u petak u 17h.
Naravno ,da bi drzali ljude ...pardon ovce pod kontrolom .I ti si od onih što misle da je vlast u Srbiji ovo izmislila ?
Beograd vise nece ni biti prestonica to je pitanje vremena.
Ово морају под хитно да реше Београђани. И да сами силом отерамо ову власт.
Ja mislim da ce se narod zesce pobuniti.
Prognoziram najmanje 50.000 na protestu veceras. Jednostavno zdrava logika mi govori da ovo ne moze proci.
Bas da vidimo da li smo ovce.
Saznacemo veceras, ili u petak u 17h.
Naravno ,da bi drzali ljude ...pardon ovce pod kontrolom .
Nazalost, ljudi ipak jesu debili, niko nije uzimao za ozbiljno taj virus, ali ga u prvoj liniji nisu uzimali za ozbiljno.
То су апсолутно бесмислене мере у ситуацији када епидемија влада.
Људи нису дебили и треба да се чувају како знају и умеју, јер другог начина нема, идентично као код епидемије грипа.
После крађе избора на којим је сам учествовао њему и његовој екипи не верујем ни када бу сутра у подне рекли да је дан.
Проверио бих!
.
Zašto?
Da li su do pre sat vremena skičali kako se ništa ne preduzima pa pomresmo , a evo sada se tvrdi da je sve laž i da se to neko iživljava
Koja je poenta ?
Samo se ti smej ,vi zivite tamo nad podzemnim vodama svakog trenutka mogu zgrade da se uruse ,a ovi su jos poceli gradnju Beograda na vodi.Него која ће то паланка бити а да има бољи геополитички положај?
Slazem se. Moze i na miran nacin ako lociramo govedo. Ali vec je reko da ide na putovanje... najavio odmah u slucaju da ga trazimo on je na putovanju.Ово морају под хитно да реше Београђани. И да сами силом отерамо ову власт.
Samo se ti smej ,vi zivite tamo nad podzemnim vodama svakog trenutka mogu zgrade da se uruse ,a ovi su jos poceli gradinju Beograda na vodi.
Ceniš da u tom cilju i ovi drugi širom sveta isto to radi, isključivo da bi pomogli vlasti u Srbiji?
A Додига?Способност Аце и дона Мила се одлично показала током ове кризе.
Znam ja da je Bg veca selendra ...na Vracaru sam i ziveo pre par godina .Београд није само Врачар.
Znam ja da je Bg veca selendra ...na Vracaru sam i ziveo pre par godina .
РС никада није укинула мере у потпуности.A Додига?
Зато што се полицијски час односи само на Београд и зато што имамо човека који каже да је максимално дозвољено 5 људи на отвореном! 5 људи у Београду... оде мозак... брате...
Cilj je vakcinisanje i čipovanje. Milion puta rečeno. Svet treba da dostigne ekstremnu razinu straha da bi sve mogli da nas porobe čipovima. Zato nas svakodnevno plaše, postepeno ukidaju građanska prava i slobode, da bi nam za dve godine konačno oduzeli sva pra i slobode i imali totalnu kontroli nad svima.Ceniš da u tom cilju i ovi drugi širom sveta isto to radi, isključivo da bi pomogli vlasti u Srbiji?