Од петка опет полицијски час у Београду!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сад сви Београђани лепо да на маске напишу своје изразе одушевљења политиком коју води аца сајмиште

Kakve veze ima SNS sa svetskim virusom?

Španci lepo izveli svoju decu mesec i po dana od zabrane

A DEMOKRACKI SRBI?

ČIM ČULI DA "VIRUS NE IDE NA DECU" ODMAH DECU KAO PARAVAN ZA IZLAZAK
KAD POČNE POLICIJSKI ČAS DECU PARKIRAJU A IZVEDU KERA PA SVIH ONIH 3 SATA NAPOLJE

Da je sve vreme držao obavezne maske u zatvorenim prostorima, zabranu noćnih klubova,utakmica i skupova i držao režim ulaska u zemlju sa karantinom, bez policijskog časa i jebanja u mozak građana,a uz kazne ko krši kao u normalnim zemljama ne bismo bili ovde. Sada se opet iživljava. Prvo izigravao Staljina a onda Bob Marlija pred izbore sada opet malo Staljin.

Igranka bez prestanka,baš kako voli. Dramoser ima time of his life...totalni hajp. Ali hoće narod takvog...činjenica...jbg svakom po zasluzi gospodo.

Ja sam u nekoj vrsti karantina deceniju.
Znaju svi koji ozbiljno redovno treniraju i pored toga su zaposleni o kakvoj vrsti karantina pricam.
Tako da ovaj policijski cas ne utice na mene, nece mi skoro nista promeniti. 🙂

Ali zao mi je zbog vas koji volite da zivite i da se provodite, zezate, partijate, verujem da vam je ovo jako tesko za izdrzati.
Shov mast go on

I ja takodje kolega....
Treniram Counter Strike..
Ne izlazim uopstel

Hvala.ti.aleksandre

Kako lekari mogu da predvide da će virus da traje godinu i po dana?
Kako im se javilo?
Jel to struka?

Ne to je "teorija zavere" da CIA namerno truje po svetu do polovine 2022-ge śto je moralo da bude uklanjano
Dovoljno ljudi će biti kontaminiranio.

Za sada tupadžije veruju "da riknjavaju oni što su već bolesni od nečega"...
Taman da vam psiholiški poremete percepciju

Da je sve vreme držao obavezne maske u zatvorenim prostorima, zabranu noćnih klubova,utakmica i skupova i držao režim ulaska u zemlju sa karantinom, bez policijskog časa i jebanja u mozak građana,a uz kazne ko krši kao u normalnim zemljama ne bismo bili ovde. Sada se opet iživljava. Prvo izigravao Staljina a onda Bob Marlija pred izbore sada opet malo Staljin.

Igranka bez prestanka,baš kako voli. Dramoser ima time of his life...totalni hajp. Ali hoće narod takvog...činjenica...jbg svakom po zasluzi gospodo.

Prvo on ne nosi masku ...na koga naprednjaci da se ugledaju.

Sad ce ona baba da ponovo pocne da ide na kurs engleskog.

Zašto opet termin sajmište ?

Takva direktiva da se zaboravi šta je bilo sajmište zaista ?

Još jedan u nizu koji bi da oblikuje svest Srba vadeći sa na AV?

Podlo i pokvreno više od samog AV.
Da li ti zaista mislis da neko koristi termin "sajmiste"sa skrivenom namerom da Srbi zaborave zlocine nacista?

Zasluzujes nagradu za botovski spin pokusaj nedelje:
HTB1XskHXjvuK1Rjy0Faq6x2aVXae.jpg_q50.jpg

Шоу програм опет почиње!!!

Нисам могао да верујем, ал' проверих сада на нету и стварно се дешава.

Шта мислите? Да ли је опет потребан полицијски час и затварање у станове?

Да ли је драматичност Вође оправдана? Да ли је у Срба стварно тако лоша самодисциплина?

https://www.kurir.rs/vesti/politika...-uzivo-predsednik-srbije-o-najvaznijim-temama
.
То су апсолутно бесмислене мере у ситуацији када епидемија влада.

Људи нису дебили и треба да се чувају како знају и умеју, јер другог начина нема, идентично као код епидемије грипа.

После крађе избора на којим је сам учествовао њему и његовој екипи не верујем ни када бу сутра у подне рекли да је дан.

Проверио бих!

.

Kako lekari mogu da predvide da će virus da traje godinu i po dana?
Kako im se javilo?
Jel to struka?

Ne to je "teorija zavere" da CIA namerno truje po svetu do polovine 2022-ge śto je moralo da bude uklanjano
Dovoljno ljudi će biti kontaminiranio.

Za sada tupadžije veruju "da riknjavaju oni što su već bolesni od nečega"...
Taman da vam psiholiški poremete percepciju

O cemu vi to?

Ja mislim da ce se narod zesce pobuniti.
Prognoziram najmanje 50.000 na protestu veceras. Jednostavno zdrava logika mi govori da ovo ne moze proci.

Bas da vidimo da li smo ovce.
Saznacemo veceras, ili u petak u 17h.

Ово морају под хитно да реше Београђани. И да сами силом отерамо ову власт.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back