Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 83.005
a pelene ni na vidikukažu i: ko gooza na nošu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a pelene ni na vidikukažu i: ko gooza na nošu
Daaaaa... sada smo postali oprezni... što ne znači da nas ne može zeznuti ko hoće, hahahahhaJesmo ali posle prozivljenih lepih ljubavi i turbulencija zivota, umanjen im je znacaj i uticaj na dalji razvoj i napredak
To bi bila takođe dobra tema...a pelene ni na vidiku
Vecina na ovom forumu ili nije narocito dobre srece ili su katastrofalno lose srece u ljubavi.Hvala vam.Lakše mi, nisam jedina u majke.
Meni se cini ni prva riba da me nije zeznula i da sam imao sansu da joj pruzim los trerman koji prizeljkuje,to nisam uradio i posle par godina kad me vidi srecnog zacakle joj se oci,to je i bila lekcija da ostanem dosledanDaaaaa... sada smo postali oprezni... što ne znači da nas ne može zeznuti ko hoće, hahahahha
Nekako je muškarcima lakše. Ili mi se čini. Okrenu se i odu dalje. Žene su emotivnije ali ima i onih drugih. Sve više u poslednje vreme. Udaju se za titulu, novac nasledstvo.Ma ne ne verujem samo je razlika u samopouzdanju i fizickom napretku bila
Emotivnost dolazi sa iskustvom,klinacka lozenja tad deluju kao smak sveta kasnije su smesnaNekako je muškarcima lakše. Ili mi se čini. Okrenu se i odu dalje. Žene su emotivnije ali ima i onih drugih. Sve više u poslednje vreme. Udaju se za titulu, novac nasledstvo.
Generalno iz istrazivanja vezanih za brakove- zene prekid u prvom periodu dozivojavaju emotivnije, ali se brze prilagode i okrenu list, kod muskaraca u proces traje duze, neki muskarci se prave kao da im nije nista, a ima i onih koji prave nevidjenu dramu pa po kafanama lome case,Nekako je muškarcima lakše. Ili mi se čini. Okrenu se i odu dalje. Žene su emotivnije ali ima i onih drugih. Sve više u poslednje vreme. Udaju se za titulu, novac nasledstvo.
Često dođe i do depresije.Generalno iz istrazivanja vezanih za brakove- zene prekid u prvom periodu dozivojavaju emotivnije, ali se brze prilagode i okrenu list, kod muskaraca u proces traje duze, neki muskarci se prave kao da im nije nista, a ima i onih koji prave nevidjenu dramu pa po kafanama lome case,
iz istrazivanja kod psihicki zdravih osoba period tugovanja nakon prekida veze traje do 6 meseci, ako je duze od toga onda je to znak da ima i nekih drugih problema.
Postoji proces s emocijama, ako je neko ljut nece biti ljut citav zivot, emocije tj vecina bi trebale biti prolazna stvar- jedino kad se osoba ili veze sa svoj bol iz nekog razloga ili potiskuje ili ne zeli da se suoci s problemom onda dolazi do problema, zato je S. Freud psihoanalizu nazvao “ciscenjem dimnjaka”, jer je analogija tacna.Često dođe i do depresije.
Nekad mi dođe, da imam kuću kao što nemam, da napravim neku prostoriju da narod baca, krši i lomi sve. Ima tako nešto odavno. Bolje iz bitke izađu oni koji se bore. Ili umru ili izađu sa ranama na koje su pristali. Treba da pristaneš na to u početku.
Ako nije LGBT onda je najverovatnije ista stvar, s tom razlikom da je verovatno inteligentnija i samosvesnija na nekom nivou tj ima (pogresno) misljneje da joj ni jedna veza nece uspeti pa onda ni ne pokusava, mada ustvari najvaznija stvar u vezi je dogovor i zajednicki rad.A šta sa onima koji uopšte nisu skloni tome da imaju "mnogo dejtova"?
Neprirodno je i da žena ima, ne znam, tipa 50 godina i da je imala samo jednog pa ga izgubila i žali ceo život.
Ako zivis morao si se ponekad opeci,ljudi koji se ne opeku su veoma proracunati i vode dosadan zivot.Pa ne mislim da sam jedino ja. Zato pitam druge.
Slažem se.Ako zivis morao si se ponekad opeci,ljudi koji se ne opeku su veoma proracunati i vode dosadan zivot.
Nisam mislio nista lose niti imam lose misljenje o LGB populaciji, na osnovu malo podataka sam ukljucio tu mogucnost jer se desava nekad da ljudi svate da ih ili ne privlaci suprotni pol ili da su aseksualni itd. Jednostavno nisu svi ljudi isti, a o hromozomima nisam nista rekao niti mi je to domen interesovanja.Nije LGBT. I da jeste šta onda. Ne biramo sami hromosome.