Od nove godine goriva poskupljuju za 12 din zahvaljujuci proamerickom rezimu Tadica!

plate i penzije naravno da nece.

tadic uskladjuje samo cene. za plate nema vremena

tako to biva kad imate na vlasti proamericke marionete

cene su vam vece nego u norveskoj a plate manje nego u Centralnoafrickoj republici Kongo

A da je Srbija clanica ruske federacije sa proruskom vlascu benzin bi kostao kao u rusiji 40 dinara i ne bi bilo akcize :ok:

ovako placamo i placate vise nego tri puta skuplje. nova cena bice 135 dinara za 1 litar

Zbog vladine uredbe o uskladjivanju akcize sa visinom inflacije , sva goriva u Srbiji ce od 1 januara 2011 godine poskupeti u proseku za 12 dinara

Hvala proamerickom marionetskom rezimu Borisa Tadica a narodu srecni novogodisnji praznici uz novo poskupljenje! z:poz: z:poz: z:poz:

Dal nije NIS ruska firma.

Kakve veze imaju Ameri.

plate i penzije naravno da nece.

tadic uskladjuje samo cene. za plate nema vremena

tako to biva kad imate na vlasti proamericke marionete

cene su vam vece nego u norveskoj a plate manje nego u Centralnoafrickoj republici Kongo

A da je Srbija clanica ruske federacije sa proruskom vlascu benzin bi kostao kao u rusiji 40 dinara i ne bi bilo akciz
e :ok:

ovako placamo i placate vise nego tri puta skuplje. nova cena bice 135 dinara za 1 litar

:heart:

Tihi bi prodao suverenost Srbije za malo nafte.

Kakav nepatriota.

informisi me u cemu je to srbija suverena ?

ovde nema nikakve suverenosti

tadic bre ne sme da zalepi tapete nove u svom kabinetu dok prvo za to ne dobije odobrenje od amerika a kamoli da samostalno odlucuje o bilo cemu

nama amerika danas kroji sve od budzeta preko MMF-a do spoljne unutrasnje i kadrovske politike

informisi me u cemu je to srbija suverena ?

ovde nema nikakve suverenosti

tadic bre ne sme da zalepi tapete nove u svom kabinetu dok prvo za to ne dobije odobrenje od amerika a kamoli da samostalno odlucuje o bilo cemu

nama amerika danas kroji sve od budzeta preko MMF-a do spoljne unutrasnje i kadrovske politike

Tako je samo u tvojim snovima.

Ko da bi Rusi odmah vratili Kosovo kad postajemo njihova Kolonija.

Ako nisi primetio mi se ne granicimo za Rusijom niti imamo prikljucak za more ko Kaliningrad.

Kako da se uclanimo u Rusku Federaciju.

Back