Od kojih se tipova zenama vrti u glavi

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
i lupa srce?

Od mlakonja punih kesha podobnim za manipulaciju (dobar je za udati se za njega)

I od onih koji dobro torbaju, a ne moraju imati kesh.

Sta fali zenama u Srbiji, dok je jedan financira drugi i treci torbaju, a njeno je samo da se skocka i sredi?

Jel to mucenicki zivot ili sta?

U Srbiji biti zena je dovoljno da imas samo jednu dasku u glavu i nekoliko lajsni i eto ti dobrog zivota.

E zene, kako je vama lako, a mi muski smo u ku,rcu.

od vas dvojice, sigurica.....iz keca u kec
sperm.gif

i lupa srce?

Od mlakonja punih kesha podobnim za manipulaciju (dobar je za udati se za njega)

Sta fali zenama u Srbiji, dok je jedan financira drugi i treci torbaju, a njeno je samo da se skocka i sredi?

U Srbiji biti zena je dovoljno da imas samo jednu dasku u glavu i nekoliko lajsni i eto ti dobrog zivota.

Prvo im zastane dah na vizuelnu lepotu.Da mogu da ga prosetaju i da crknu drugarice od muke. Posle tek iskristalisu sve ostalo.

i lupa srce?

Ako si romatničar...ne treba ti ništa od toga.....posebno ne lova..........lakše je biti muškarac.........mi radimo na poslu...u kući...rađamo djecu...brinemo se o njima uglavnom i najviše mi.....dočekati vašu pomoć u kući......treba.......Da!

Back