Od kada se racuna da je velik???

nema tu šale batice.
kolko god da si lep..kolko god da si pametan, bogat, unikatan..ne vredi
uvek postoji mogućnost da ti žena zakovrne očima i uzdahne kao nikad sa tobom, zbog tuđe, veće, masivnije kite.

Seti se kako je srećna dok je sa tobom..i čuvaj tu sliku u glavi, jer..već sutra ta slika može da se pretvori u crtani film posle nekog baje sa pitonskim penisom i kokosovim mudma.
obrni okreni, nedovoljan ti je.
sumnjiv..
mali !

nema tu šale batice.
kolko god da si lep..kolko god da si pametan, bogat, unikatan..ne vredi
uvek postoji mogućnost da ti žena zakovrne očima i uzdahne kao nikad sa tobom, zbog tuđe, veće, masivnije kite.

Seti se kako je srećna dok je sa tobom..i čuvaj tu sliku u glavi, jer..već sutra ta slika može da se pretvori u crtani film posle nekog baje sa pitonskim penisom i kokosovim mudma.
obrni okreni, nedovoljan ti je.
sumnjiv..
mali !
nije sigurno ....nisam siguran dali je ovo generalno objasnjenje ili je meni upuceno ,u svakom slucaju nemam problem sa tim . . .

Poslednja izmena:
Od kada se racuna da je velik muski polni organ ,dali je to 180CM pa nadalje???:mrgreen::mrgreen:
Statistike kažu da sve veće od 70% ljudi se može smatrati većim , a 90% ogromnim . Ovo su istraživanja jedne kondom kompanija (300 mladih ljudi - dve sestre mjerile penise - 100 mladića nije došlo na mjerenje ili su imali problema sa erekcijom(logika kaže da su imali uglavnoma mali ili srednji penis))
Premali <= 10%
10% < Mali <= 30%
30% < Srednji < 70%
70% <= Veliki < 90%
90% <= Ogroman

Dužina - Stojeći, mjereno od pubičnu kosti (mjesto ispod kojeg penis izbija ) sa pritiskanja lenjira uz kost .

Premali <= 12.26 cm
12.26 cm < Mali <= 13.81 cm
13.81 cm < Srednji < 15.74 cm
15.74 cm <= Veliki < 6.75 cm
17.14 cm <= Ogroman ( iskreno da kažem da imam 20 cm - 20.5 pravilnim (iskren sam jer znam da tu dužinu ima manje od 1% muške populacije, pa nema razloga da lažem)mjerenjem (mogu izvući do 22 cm mjereći odozgo(ne sa strane) ali u sedećem položaju, a znam da većina ljudi tako nepravilno mjeri)

Premali <= 10.99 cm
10.99 cm < Mali <= 11.96 cm
11.96 cm < Srednji < 13.33 cm
13.33 cm <= Veliki < 13.97
13.97 <= Ogroman (da se pohvalim sa 16.35 cm - imam sliku na drugoj temi sa 15.75 ali pre nekih vježbi koje sam radio za obim - oko 5.6cm-6cm prečnika u širinu)

Back