gost 226460
Iskusan
- Poruka
- 5.049
ne pitaj nista
Hehe ,kod tebe vazi onaj citat iz filma covek je tito za sve nas heheh
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne pitaj nista
kada paaadne prrrvi sneeeg..
kada paaaaadne prvi sneeeg..
ti skini gaće, gurni kitu u njeg, sipaj posle vodu u tu rupu i čekaj da se sledi, a onda izvadi toga leda i i zmeri ga santimetrom, stolarskim. I eto ti prave mere.
Od kada se racuna da je velik muski polni organ ,dali je to 180CM pa nadalje???
a ti u polni organ racunas cijelu svoju visinu -180 cm?
nije sigurno ....nisam siguran dali je ovo generalno objasnjenje ili je meni upuceno ,u svakom slucaju nemam problem sa tim . . .nema tu šale batice.
kolko god da si lep..kolko god da si pametan, bogat, unikatan..ne vredi
uvek postoji mogućnost da ti žena zakovrne očima i uzdahne kao nikad sa tobom, zbog tuđe, veće, masivnije kite.
Seti se kako je srećna dok je sa tobom..i čuvaj tu sliku u glavi, jer..već sutra ta slika može da se pretvori u crtani film posle nekog baje sa pitonskim penisom i kokosovim mudma.
obrni okreni, nedovoljan ti je.
sumnjiv..
mali !
Od kada se racuna da je velik muski polni organ ,dali je to 180CM pa nadalje???
jel mislis na 18 ili 180 cm? ako je 180 onda je to zaista veeeliko
mozete se vi zezat koliko hocete, ali ste najosjetljiviji na tu temu.
ja kad' gurnem 16 već je puno pa ne guram do kraja, mislim zavisi od poze
Statistike kažu da sve veće od 70% ljudi se može smatrati većim , a 90% ogromnim . Ovo su istraživanja jedne kondom kompanija (300 mladih ljudi - dve sestre mjerile penise - 100 mladića nije došlo na mjerenje ili su imali problema sa erekcijom(logika kaže da su imali uglavnoma mali ili srednji penis))Od kada se racuna da je velik muski polni organ ,dali je to 180CM pa nadalje???