Od fotografije sa Plenkovićem do boravka u Rijeci: Kakve su veze osumnjičenog za napad u centru Beograda sa Hrvatskom?

Casual Observer

Stara legenda
Poruka
90.480

Od fotografije sa Plenkovićem do boravka u Rijeci: Kakve su veze osumnjičenog za napad u centru Beograda sa Hrvatskom?​

DF16F7E1-75B0-4334-8210-B5758ABB3E53.jpeg

Od fotografije sa Plenkovićem do boravka u Rijeci: Kakve su veze osumnjičenog za napad u centru Beograda sa Hrvatskom? - Copyright Euronews Srbija
Autor: Euronews Srbija

23/10/2025 u 14:07

Mediji u Srbiji su objavili još fotografija osumnjičenog za napad i ranjavanje na platou ispred Skupštine Srbije, kao i požar koji je izazvao. Na fotografijama koje su se pojavile, osumnjičeni V.A. (70) se nalazi sa premijerom Hrvatske Andrejem Plenkovićem. Takođe, ispostavilo se i da je V.A. navodno imao dozvolu za boravak u Hrvatskoj, kao i da njegova supruga živi u toj zemlji, u Rijeci, gde je i osumnjičeni provodio većinu vremena.

Informaciju o tome da supruga osumnjičenog V.A. živi u Hrvatskoj, saopštio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć u obraćanju javnosti nakon skupa ispred Narodne skupštine, dodavši da nije spreman da pravi vezu između napadača i te susedne zemlje.

"Mi činjenice ispitujemo, ako se ne varam 17. se vratio, ali mislim da mu tamo (u Hrvatskoj) supruga živi, tako da ne bih da ulazim u takve stvari, bilo bi neozbiljno i ponašao bih se baš kao i blokaderi, što sebi ne mogu da priuštim", rekao je Vučić.

Ono što je sinoć izneo predsednik Srbije, međutim, potvrdio je hrvatski "Novi list", koji je danas doneo tekst u kojem navodi da je "napadač na Ćacilend dobro poznat Riječanima".

922DCF40-EAF5-4F26-A859-B33B8AFBD980.png

"Ne samo da mu supruga živi u Hrvatskoj, nego je i on tu boravio većinu meseci. I to u Rijeci, a koliko mi je poznato žive u kući ili na Bulevardu ili na Trsatu. Upoznala sam ih pre 4 godine kada sam se počela kupati na ovoj plaži", navela je Riječanka za "Novi list" koja poznaje bračni par i dodala:

"On mi se predstavio kao Vlado, supruga kao Olja te su mi ispričali da su nakon odlaska iz Srbije najpre živeli u Južnoafričkoj Republici".

Osumnjičeni čuvao Jovanku Broz?​

Prema pisanju Novog lista, osumnjičeni V.A. je svojim komšijama u Rijeci, dok su "mesecima zajedno boravili na plaži" pričao o svom životu i karijeri.

"Vlado nam je pričao kako je lično čuvao Jovanku Broz, a spominjao je i da je godinama bio u tajnoj službi. Takođe, i kako su otišli iz Srbije jer se više nisu osećali ugodno, a s godinama im je bilo sve više i više jasno da je njihov život negde drugde", naveli su sagovornici hrvatskog medija.

Prema pisanju lista, koji je preneo saznanja komšija, sin bračnog para živi u Francuskoj, a ćerka u Nemačkoj, i oni su sa V.A. i njegovom suprugom za praznike dolazili na plažu. Imaju i unuke na koje su bili jako ponosni.

Na kraju, hrvatski medij navodi da je "većina kupača za V.A. izjavila da je uvek bio pristojan i ugodan u razgovoru, jedna od njih nam je navela kako je nastojala izbeći njegovo društvo na plaži".

Kao razlog, sagovornica Novog lista je navela "njegov pogled u kojem je ona videla nešto mračno te se zbog toga nije volela naći u njegovoj blizini".

https://www.euronews.rs/srbija/aktu...komsiji-osumnjicenom-za-napad-u-beogradu/vest

Kako do selfija sa nekim šefom vlade?

Sa Srbima uvijek neki belaj. Treba vas sve izbaciti iz Hrvatske, zabraniti vam ulaz, dignuti zid na granici. Stvarno ste nenormalni. Koristite svaku priliku da upetljate Hrvatsku u svoje gluposti.
Slažem se hrvat isto važi i za vas.svim hrvatskim firmama stopirati rad i ponuditi im da civilizovano prodaju nekom drugom.samo neki belaj sa njima.
Inace da je AI ili fotosop vec biste to objavili po hrvatskim medijima.

Inace da je AI ili fotosop vec biste to objavili po hrvatskim medijima.

Gugl ima pretragu prema slici.
Ubacite fotografiju u GOOGLE IMAGE i on pronađe sve takve fotografije na Netu.
Ali uključila se i AI (ubacio sam fotografiju iz uvodnog posta)
Plenković.png

Rezultat je LAŽIRANA fotografija.
@Casual Observer imaš komentar ?

Misliš ovako?

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrv...ografiju-plenkovica-optuzba-hrvatska-15635476

PXL_250425_131749730.jpg

Ovo je Plenković u Rijeci, skinuli mu 30 kila i kriva boja kravate, a i odijelo je presvijetlo.
Vidi hrvat plenkovic je bio u rijeci krajem maja ili svibnja kako kažete na skupu hdz.
Jedini koji je to objavio je jutarnji da je montaža i to par sati samo kasnije.
Ne zanima me licno ni da li je lažna ili ne ono sto znam je da lik živi u riječi vec par godina i došao 5 dana pre napada.dovoljno.
Kao sto rekoh i nama belaj prave vase firme ovde koje pokupovale najprofitnije kompanije za prehranu,uvozite svasta i uzimate keš...
I sta kazes proterati te koji otišli odavde tamo?
Ako ako i onu milu pajic nam vratite ionako izjavila da jedva čeka da oseti miris srbije.

Kao sto rekoh i nama belaj prave vase firme ovde koje pokupovale najprofitnije kompanije za prehranu,uvozite svasta i uzimate keš...
I sta kazes proterati te koji otišli odavde tamo?
Ne može, mi smo vas pobijedili u ratu, k tome smo za vas viša rasa, ono što je dozvoljeno Jupiteru Plenkoviću nije dozvoljeno srpskom volu.

Uostalom, da je kucnuo čas, već bi mi netko rekao da s tavana skidam djedovu uniformu, dakle lažna uzbuna.

Ne može, mi smo vas pobijedili u ratu, k tome smo za vas viša rasa, ono što je dozvoljeno Jupiteru Plenkoviću nije dozvoljeno srpskom volu.

Uostalom, da je kucnuo čas, već bi mi netko rekao da s tavana skidam djedovu uniformu, dakle lažna uzbuna.
A tebi to neko mora da kaže ? :whistling:
Je li to tako uvek kod "više rase" ? :kafa:

:hahaha:ma bre uzmi dedinu uniformu i sve gruhonjice i mile na Madagaskar da proterate.
Inace eto po mrezama se svašta širi ceo dan
Screenshot_20251023_174712_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20251023_174653_Samsung Internet.jpg

Back