Dingelinge
Iskusan
- Poruka
- 5.249
Jel mozes da objasnis povoljnost?ako cemo. ovaj kredit je povoljan. nije zelenaski kao neki drugi
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel mozes da objasnis povoljnost?ako cemo. ovaj kredit je povoljan. nije zelenaski kao neki drugi
Tako je. sns Srbija ce biti poslasticarnica EU!!!Па ниси ти онда за запад, тачније ниси за овај данашњи запад, ти си као десничари који сањају неко нови запад. Твоји западни политичари се још нису ни родили. Ти си у овом случају лицемер.
Као што рекох, правац западне амбасаде, скупите се тамо и правите протесте против њих.
Престани да шириш антизападну пропаганду, јер запад уопште нема намеру да од Србије прави неку депонију или рударску колонију.
Није то толико битно. Мислиш да је Бугарска била довољно реформисана када су је примили у ЕУ? Или су је примили због руског утицаја, односно сузбијања истог.Vučić je odabrao ovo drugo. Da je hteo da budemo član, valjda bi za 12 godina uradio neke reforme iz pristupnih poglavlja i uskladio spoljnu politiku. Svake godine nam kažu da postoji isti problem "neusklađenost spoljne politike i nedovoljne reforme". Koliko moraš da imaš vode u ušima da to ne čuješ?
Опет оптужујеш запад, више него Вучића, јер испада да је ЕУ спремна да баци и атомску бомбу на Србију, као да тиме не би угрозили и комшије.Nema zapad, ali ima Vučić. Mi kao država Evrope možemo da opstanemo samo na dva načina:
1. Da budemo član EU
2. Da budemo rudarska kolonija i deponija za EU
Bugarska im je trebala mi neНије то толико битно. Мислиш да је Бугарска била довољно реформисана када су је примили у ЕУ? Или су је примили због руског утицаја, односно сузбијања истог.
Ако запад неће да нас прими у ЕУ, ми ћемо неговати стране утицаје, јер је то њихова заслуга.
Не кажем да запад ништа не чини, јер у неким инвестицијама, ЕУ се понаша према Србији као да смо пуноправни чланови ЕУ, али то није довољно и нећемо се задовољити тиме.
Опет оптужујеш запад, више него Вучића, јер испада да је ЕУ спремна да баци и атомску бомбу на Србију, као да тиме не би угрозили и комшије.
Па и Руси би бацили нуклеарку на Кијев, да је Москва хиљадама км далеко од Кијева и да се екоцид не би десио и у Русији.
o kamatama se ne pričaI na kraju kamata 2 milijarde dolara.
Ja sam rekao da su to sitne pare da se neko zaduzuje pod ovakvim uslovima.o kamatama se ne priča
vabe vas a kad dojdete u usta ajkuli samo će vas progucat
ja mislim da je njima masnoca u usimaNema zapad, ali ima Vučić. Mi kao država Evrope možemo da opstanemo samo na dva načina:
1. Da budemo član EU
Vučić je odabrao ovo drugo. Da je hteo da budemo član, valjda bi za 12 godina uradio neke reforme iz pristupnih poglavlja i uskladio spoljnu politiku. Svake godine nam kažu da postoji isti problem "neusklađenost spoljne politike i nedovoljne reforme". Koliko moraš da imaš vode u ušima da to ne čuješ?
Nek prodaju robu iz Jovanjice.Relativno skoro je bila i vest da je Srbija uzela kredit od 178 miliona evra od Dojče Banke za metro.
Ovo i nije velik kredit ali ako se zadužuju za tako male sume sve mi deluje da je država tehnički bankrotirala i da bi da se održe morali sada krenuti da uzimaju veće kredite kako bi otplaćivali stare...
Kontam da će zbog toga cene maltene svega na godišnjem niovou morati da skači za 20+%
Verovatno je prodaju, ali te pare ne idu u budžet...Nek prodaju robu iz Jovanjice.
Није то толико битно. Мислиш да је Бугарска била довољно реформисана када су је примили у ЕУ? Или су је примили због руског утицаја, односно сузбијања истог.
Ако запад неће да нас прими у ЕУ, ми ћемо неговати стране утицаје, јер је то њихова заслуга.
Опет оптужујеш запад, више него Вучића, јер испада да је ЕУ спремна да баци и атомску бомбу на Србију, као да тиме не би угрозили и комшије.
Па и Руси би бацили нуклеарку на Кијев, да је Москва хиљадама км далеко од Кијева и да се екоцид не би десио и у Русији.
Možeš li da obradiš info da te EU ne želi kao punopravnog člana?Nema zapad, ali ima Vučić. Mi kao država Evrope možemo da opstanemo samo na dva načina:
1. Da budemo član EU
Vučić je odabrao ovo drugo. Da je hteo da budemo član, valjda bi za 12 godina uradio neke reforme iz pristupnih poglavlja i uskladio spoljnu politiku. Svake godine nam kažu da postoji isti problem "neusklađenost spoljne politike i nedovoljne reforme". Koliko moraš da imaš vode u ušima da to ne čuješ?
Možeš li da obradiš info da te EU ne želi kao punopravnog člana?
Imali smo mi proevropske vlasti. Od Obrenovića do Đinđića. I nikad ništa.Kao rusofilsku autokratsku koruptivnu državu naravno da nas ne žele. I to nam jasno govore. Poenta je da to ne budemo, pa da uđemo u EU, a ne da budemo i kukamo kako nas neće
Imali smo mi proevropske vlasti. Od Obrenovića do Đinđića. I nikad ništa.
Па Србија се више реформисала и више окренула ка западу, посебно ако узмемо чињенице како се запад понашао 90их према Србији, као да нисмо у сред Европе.Bila je dovoljno reformisana da je prime. Pod reformama se smatra i geopolitički kurs. Oni su iskazali spremnost da se odvoje od Rusije i okrenu zapadu i kao takvi su primljeni iako neki drugi formalni uslovi nisu ispunjeni. To je bilo dovoljno. Niko nama ne brani da uradimo isto, nego ne želimo.
Kao rusofilsku državu neravno da neće da nas prime. Oni nam svake godine kažu jedno te isto "niste uskladili spoljnu politiku sa EU". Našem predsedniku je voda u ušima pa ne čuje. I tako 12 godina. Sad pre neki dan kad su ga odbili za otvaranje novih poglavlja, čudi se i nije mu jasno. Kakva je to promaja u glavi, teško je objasniti.
Srbija neće dobiti atomsku bombu već toksičnu bombu. Sve što je prljavo ima da se nalazi u Srbiji. Polako postajemo deponija.
Pogledaj malo mapu zagađenja Evrope. Svuda zeleno, na balkanu žuto i crveno. E to je ono kako nas Vučić vidi.
Sada, sa obe strane. Misliš da je Eu spoljna politika lišena populizma?Imamo i sada "proevropsku" vlast. Problem je što niko ništa ne radi, ne postoje dela, ne postoje rezultati... samo prazna demagogija.
podelice sudentima i postenom proleterijatuJel mozes da objasnis povoljnost?
Cvijan je napustio i posle su ga ubili.
Da budemo pederska drzava i onda ce da nas prime ili ce da ga primimoKao rusofilsku autokratsku koruptivnu državu naravno da nas ne žele. I to nam jasno govore. Poenta je da to ne budemo, pa da uđemo u EU, a ne da budemo i kukamo kako nas neće
kolika bese kamata na 40 godina?Jel mozes da objasnis povoljnost?