Sonicdoc101470
Početnik
- Poruka
- 25
Takav stav koji zauzimas se dragi prijatelju zove rasizam u tom istom Zapadnom svetu koga toliko branisSve će da bude divno kada svetom ovladaju Kina, Indonezija i slični užasi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takav stav koji zauzimas se dragi prijatelju zove rasizam u tom istom Zapadnom svetu koga toliko branisSve će da bude divno kada svetom ovladaju Kina, Indonezija i slični užasi.
Nema grđih rasista od azijata.Takav stav koji zauzimas se dragi prijatelju zove rasizam u tom istom Zapadnom svetu koga toliko branis
Ja ne baljezgam vec diskutujem. Ovo mesto je forum a ne baljezgarnica na sta si ti izgleda naucio u svojoj kuci. Svaka civilizacija je dala odredjeni doprinos covecanstvu na jedan ili drugi nacin. Ko zna koliko Tesli, Einstein-a i Dostojevskih je taj tvoj zapadni svet pobio u onih cirka 1-1.5 milijardu ljudi sto su pobili u svetu u zadnjih petsto godina ekspanzije zapadnog sveta. No carstva dolaze i prolaze. 500 godina je nista u beskraju istorije. A zapadni svet je u slobodnom padu…Ne baljezgaj.
Sve to sto imas u drustvu, a sto je pronasao i istocni covek, tu je zbog zapada.
Ne rusim ga ja, ja cu samo da upravljam bacačem plamenaVidi se da ne poznaješ srpsku psihologiju.
Gde tebe nađoše da rušiš srpskog Predsednika i srpsku Vladu, koekude.![]()
Karakteristika rasista je da za svoje stavove uvek krive druge.Nema grđih rasista od azijata.
поготово ти из припиздине германске.Ne rusim ga ja, ja cu samo da upravljam bacačem plamena![]()
A ko bi ga to danas zvao drugosrbijancem, izdajnikom i stranim placenikom? Ja vidim da ste vi nezavisnim velikoumnim razmisljaniem dosli na ovu ideju.Danas bi Teslu zvali drugosrbijanac, izdajnik, strani placenik....![]()
Šta imamo od EU i NATO a šta od RUSIJE? Šta od KINE? Ko je gori a ko bolji od svetskih sila prema Srbiji?
Autorska tema.
Znaci ne samo rasista vec i fasista. Grdobana ti majka jadni covece.Mani se tih komunističkih dogmi o "ravnopravnosti među nacijama". To nikada nije postojalo niti će postojati.
I raznih nacionalboljševika da spinuju i izvrću, onako tursko-vizantijski podmuklo.Karakteristika rasista je da za svoje stavove uvek krive druge.
"Fašista" = svako ko ima čiste gaće i neće da ih deli sa drugima. Tako ti i tebi slični proleteri vide svet.Znaci ne samo rasista vec i fasista. Grdobana ti majka jadni covece.
Bole, ti li si?A ko bi ga to danas zvao drugosrbijancem, izdajnikom i stranim placenikom? Ja vidim da ste vi nezavisnim velikoumnim razmisljaniem dosli na ovu ideju.
Provaljen si, Vucicev covek si 1/1.поготово ти из припиздине германске.
све би ви преко туђих леђа.
Nit sam nacionalboljsevik nit spinujem i izvrcem. Zivim na zapadu 30 godina i samo posmatram svet u kome zivim. Ljudi su ljudi bez obzira koje boje koze, vere ili nacije su. Niko ne bira gde ce se roditi. Razlika je u tome da sam ja ponosan na svoje poreklo a ti bi izgleda iz svoje koze. I to je to. Da bi menjao svet moras prvo promeniti sebe. Zato probaj porazgovarati sa tim Azijatom, stisni mu ruku i nasmej mu se. Nisu oni tako strasni i ne ujedaju majke miI raznih nacionalboljševika da spinuju i izvrću, onako tursko-vizantijski podmuklo.
Drago mi je da vodite racuna o licnoj higijeni sto je imajuci u obzir kolicinu izmeta koji ovde istovarite zaista impresivna stvar!!! Fasista je onaj koji smatra da je socijalna hijerarhija prirodna a to ste barem do sada u ovoj prici vi. Rasizam vec ne treba da vam objasnjavam jer ste ga izgleda doktorirali"Fašista" = svako ko ima čiste gaće i neće da ih deli sa drugima. Tako ti i tebi slični proleteri vide svet.
Poturica bilo i bićeNe možeš da biraš, blokovsko opredeljenje zavisi od lokacije. Mi smo na teritoriji zapada i treba da sledimo politiku tog bloka.
A kako se prolazi, najbolje je videti na primerima:
Slovenija -> odma se okrenula ka zapadu, prošla najbolje
Hrvatska -> imali su malo problem da se odlepe od Srbije ali su uspeli, i prošli relativno dobro
Srbija -> tera inat 3 decenije, ostala šupak evrope, kolonija i deponija
Stvarno? A nije ti palo na pamet da je u pitanju nedostatak pastve? Niko od vajnih rusofila i pravoslavaca ne ide u Rusiju da živi nego na mrski Zapad. Pođi od sebe.Zato što pravoslavne crkve ne ulaze jedna drugoj u jurisdikciju, eto zato.
Argumentacija na kub.Stvarno? A nije ti palo na pamet da je u pitanju nedostatak pastve? Niko od vajnih rusofila i pravoslavaca ne ide u Rusiju da živi nego na mrski Zapad. Pođi od sebe.
Dosta mog društva je išlo u ameriku i rusiju da rade, neki su se vratili kao milioneri iz rusije a ovi iz amerike nikako. Jedva skuckaju za avionsku kartu svakih par godina.Stvarno? A nije ti palo na pamet da je u pitanju nedostatak pastve? Niko od vajnih rusofila i pravoslavaca ne ide u Rusiju da živi nego na mrski Zapad. Pođi od sebe.
Eto sad.Provaljen si, Vucicev covek si 1/1.
Gotov ti je vodja!️
da ali vucic vodi odlicno spoljnu politiku, koga to sem njega podrzava i zapad i rusija i kina.pa nikog na planeti.on hoce dobro sa svima i treba tako.mi smo nezavisni.nece niko drugi da nam prica sa kim cemo da budemo a sa kim necemo.zapad nas pritiska maksimalno ali tome moramo da se odupremo.sa svima da se trudimo da budemo lepo osim sa hrvatima i albancima naravno jer su to bas ono otvoreni neprijatelji, vucic hoce i sa njima lepo a to vec nije ureduNema innfaltilnijeg pristupa medjunarodnoj politici od pristupa "ovi su nam prijatelji, ovi su nam neprijatelji". Mislim, to su price za medije i glasače, narod da se loži
Postoje interesi i ako smo pametni, vodicemo spoljnu politiku tako da interese sopstvene drzave sprovodimo.
Nema tu emocija tipa istok-zapad, nije to navijanje zvezda-partizan. To je biznis.
E, sad, posto nasi politicari, otprilike oduvek, vode taj biznis tako da sprovode licne interese, a ne interese drzave i naroda, oni narod pale, drzavne interese prodaju, a pare u svoj dzep trpaju.
A narod se i dalje loži
Mislim, jako, ali jaako infantilno razmisljanje![]()
na nego sam ja licno na teritoriji usa, i ne iskljucujemo ni vojnu silu, kako rece tramp, a ti si na teritoriji istoka, shvatices da se poslednjih par decenija ne pikaju, kada se nafo raskantaNe možeš da biraš, blokovsko opredeljenje zavisi od lokacije. Mi smo na teritoriji zapada i treba da sledimo politiku tog bloka.
osvajamo coce, sta je tebi? tramp j samo rekao, nemoj da biste udarili na mocni dolar, i grenland panama i kanada njegovi - nikakav problem, brazil je onda nas, covek je za dogovor, dogovor kucu gradiStvarno? A nije ti palo na pamet da je u pitanju nedostatak pastve? Niko od vajnih rusofila i pravoslavaca ne ide u Rusiju da živi nego na mrski Zapad. Pođi od sebe.