- Poruka
- 2.522
shta da radim kad ne mogu skriti tajnu srca svog, lepotom me zanela zena prijatelja mog...
ti si zena mog najboljeg druga, zajedno smo mladost proveli, sada kunem i sebe i njega shto smo istu zenu voljeli...
ti si meni bila sve, on mi bjeshe kao brat, zashto sa njim ode ti, mene samog ostavi? prokleti da ste ti i on, najbolji jaran moj, shto mi tebe ukrade, noz u srce zabode
zashto, zashto, kume na nju baci oko, shto si svoga kuma ranio duboko? najbolji smo prijatelji bili, dok se nismo u nju zaljubili, prijateljstvo, a i kumstvo mi smo pogazili...
zbog chega sad tuga i bol na divnom, neznom licu tvom, umesto poljubaca svih koje sam hteo da ti dam, al' nemam prava sad na to jer bitjesh zena druga mog
o, jarane, jarane, jarani smo mi, ne daj, ne daj jednoj zeni da nas zavadi
miko, miko, druze moj, lakshe bi mi bilo, miko, da ne idesh njoj, prijatelji mi smo stari, a to ona zna, zbog toga te, miko, zove ona...
prokleta je zena ta shto razdvoji druga dva, jednom sretja, jednom tuga, nemam nikog, nemam druga...hajde, druze da pijemo, da se notjas veselimo, za trenutak da je barem mi zaboravimo...hajd' lagano digni chashu da zapjevam onu nashu, rane peku, rane bole, dva jarana istu zenu vole
ova ljubav prema tebi za mene je tuga, ti si bila djevojka mog druga
dva jarana glave lude jednu zenu zavoljela, a ona je kao ptica s drugim jatom odletjela...dva jarana ljubav nude, chija li tje sad da bude? ej, jarane...
moj jarane, ah, moj pobro, delili smo zlo i dobro, sada sve zbog jedne zene, zaboravljash, druze, mene...jeste lepa, ali zena jedna dva jarana nikad nije vredna...mi smo bili prijatelji, druzili se od malena, al' sada nam prijateljstvo pokvarila jedna zena...
(neke pesme sam vadila iz naftalina, iz '70 i neke....)
dodje mi da zaplacem,samo se nadam da nisam umislila da se svidjam njegovom drugu!joj kakve pesmetine

znam da nije bilo lepo,ali mi se taj brat jako svidjao...