od dva zla manje

shta da radim kad ne mogu skriti tajnu srca svog, lepotom me zanela zena prijatelja mog...

ti si zena mog najboljeg druga, zajedno smo mladost proveli, sada kunem i sebe i njega shto smo istu zenu voljeli...

ti si meni bila sve, on mi bjeshe kao brat, zashto sa njim ode ti, mene samog ostavi? prokleti da ste ti i on, najbolji jaran moj, shto mi tebe ukrade, noz u srce zabode

zashto, zashto, kume na nju baci oko, shto si svoga kuma ranio duboko? najbolji smo prijatelji bili, dok se nismo u nju zaljubili, prijateljstvo, a i kumstvo mi smo pogazili...

zbog chega sad tuga i bol na divnom, neznom licu tvom, umesto poljubaca svih koje sam hteo da ti dam, al' nemam prava sad na to jer bitjesh zena druga mog

o, jarane, jarane, jarani smo mi, ne daj, ne daj jednoj zeni da nas zavadi

miko, miko, druze moj, lakshe bi mi bilo, miko, da ne idesh njoj, prijatelji mi smo stari, a to ona zna, zbog toga te, miko, zove ona...

prokleta je zena ta shto razdvoji druga dva, jednom sretja, jednom tuga, nemam nikog, nemam druga...hajde, druze da pijemo, da se notjas veselimo, za trenutak da je barem mi zaboravimo...hajd' lagano digni chashu da zapjevam onu nashu, rane peku, rane bole, dva jarana istu zenu vole

ova ljubav prema tebi za mene je tuga, ti si bila djevojka mog druga

dva jarana glave lude jednu zenu zavoljela, a ona je kao ptica s drugim jatom odletjela...dva jarana ljubav nude, chija li tje sad da bude? ej, jarane...

moj jarane, ah, moj pobro, delili smo zlo i dobro, sada sve zbog jedne zene, zaboravljash, druze, mene...jeste lepa, ali zena jedna dva jarana nikad nije vredna...mi smo bili prijatelji, druzili se od malena, al' sada nam prijateljstvo pokvarila jedna zena...

(neke pesme sam vadila iz naftalina, iz '70 i neke....)

dodje mi da zaplacem,samo se nadam da nisam umislila da se svidjam njegovom drugu!joj kakve pesmetine

Haha :D
Prijatelj i ja se ložimo na istu ribu.
Samo što on to ne zna. :D
I traži da ga upoznam malo bolje s njom... :lol:

Nego,tema,pošto brata nemam,jelte,a pojedini moji drugovi umeju bez ikakve sramote da se muvaju sa devojkama sa kojima sam raskinuo... Nema tu ništa što bi moglo da me uvredi...To njima ide na čast...Ako im ne smeta da skupljaju za mnom...ono što ostane... :rolleyes:

ovo je prvenstveno pitanje za muski pol... sta vam je gore, da se vasa bivsa(koju ste ono, bas voleli, ili vam je znacili i te fore) smuva sa vasim rodjenim bratom ili sa njaboljim drugom? za mene braca i drugovi mog decka automatski ne postoje u tom smislu... a kad sam pitala ovo drugove, ocekivala sam da ce reci da je gore sa bratom, ali svi su rekli suprotno...za njih je ta koja im muva druga pre ili posle mrtva... a drug moze da radi sta hoce, nikad nije kriv... je*em ti takvog druga... posteno, ja bih moje drugarice priklala da puste kandze na mog tipa...a sestre nemam.

brata nemam....a kad bi se smuvala sa najboljim drugom....pa ne znam sta bih uradio verovatno bih se posvadjao....ali mozda on nije znao da mi se ona i posle svega jos svidja:confused:.....ma ni ne znam sta bih uradio....:mrgreen:

ovo je prvenstveno pitanje za muski pol... sta vam je gore, da se vasa bivsa(koju ste ono, bas voleli, ili vam je znacili i te fore) smuva sa vasim rodjenim bratom ili sa njaboljim drugom? za mene braca i drugovi mog decka automatski ne postoje u tom smislu... a kad sam pitala ovo drugove, ocekivala sam da ce reci da je gore sa bratom, ali svi su rekli suprotno...za njih je ta koja im muva druga pre ili posle mrtva... a drug moze da radi sta hoce, nikad nije kriv... je*em ti takvog druga... posteno, ja bih moje drugarice priklala da puste kandze na mog tipa...a sestre nemam.

Sto se mene tice, meni bi i jedno i drugo bilo najgore! Ne bih zeleo ni drug, a ni brat da mi oduzme devojku!

gore je sa drugom,ne znam zasto ali tako je

Back