Od danas moguća promena pola o trošku države

Pa da, ali tu se i slažemo, što ne znači da problem koji imaju "zarobljeni" nije medicinski problem, to je poenta.
Mislim, problem je ne u "zarobljenima", nego u nemogućnosti države da reši neke osnovne stvari.
Ali to je neka sasvim druga priča.

šta je sa vakcinama protiv gripa i EPP-om dase svi gradjani obavezno špricaju protiv gripa....

B92 objavila vest da operacija promene pola od danas spada u domen zdravstvenog osiguranja...OVO JE JEDNA OD SRAMNIJIH ODLUKA MINISTARSTVA ZDRAVLJA...kakav olosh se tu skupio pa to je strasno...moja trduna supruga nema bre prava da joj grad placa odrzavanje rizicne trudnoce...a ove nakaradne ideje o tome ko je musko a ko zensko prolaze...ovo je dno dna...iako sam mislio da ne mogu cii nize...otisli su...
LINK
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=01&dd=01&nav_id=570476

Zgrozena sam.A za mnogo vaznije operacije i lekove drzava nema pare iz budzeta.

možda i opvo ima političku pozadinu...pošto neki političari i funkcioneri imaju pravo da se kandiduju ograničen broj pua,moždsa ako promene pol to pravilo više ne važi pa se kandiduju dosadašnje bate kao seka Perse u sledećm mandatu....

To znači da ako ti ne daj Bože zatreba neka ozbiljnija operacija i dalje ne možeš da računaš na pravovremeni tretman ili plaćanje u inostranstvu, ali ako poželiš da otfikariš stvarčicu to će da se vrlo brzo reši. I biće plaćeno sredstvima iz fonda za zdravstvenu zaštitu.

Сад испаде да у Србији нема бесплатног лечења. Људи се свакодневно оперишу о трошку фонда.
Вас боли што и људи који желе да промене пол могу то да ураде о трошку државе, једнако би вас болело и да држава плати свима којима су потребне операције у иностранству.

Сад испаде да у Србији нема бесплатног лечења. Људи се свакодневно оперишу о трошку фонда.
Вас боли што и људи који желе да промене пол могу то да ураде о трошку државе, једнако би вас болело и да држава плати свима којима су потребне операције у иностранству.

znaci li to da su ****** bolesni jel' tako?

Back