Od cega sve postoji vino?

U svim zemljama postoje neki propisi koji definiraju vino i nisu posvuda isti. Dok se recimo u nekoj zemlji jasno definira da je vino proizvod dobiven isključivo fermentacijom vinove loze (sve ostalo prema tom pravilniku ne smije se zvati vino) u nekim drugim zemljama vrijede drugačiji propisi :aha:

Dobro , onda da definisem...
Vino smatram picem koje je jako aromaticno , zatim solidnog i ukusa, kolicine alkohola od 5% do 14%, od 5 su decija vina, kao shira od slatkog grozdja itd itd..koje se dobija od nekog voca ili biljke, , tj nisam bas rad da kafu zovem vinom cak i da se radi fermentacija...

Ja o vinu ne znam nista, volim samo da gledam onaj film Sideways, to mi je jedino sto znam o vinu, uvek mi je prijao taj film.
Uh kako si me zicnuo pojma nemas..

Odgledao sam film , i nasao si mi zicu , znaci ja toliko mrzim takve pitchke kao sto je onaj celavi u filmu , imao sam uzivo iskustva takva, kao lazni moralisti , a teske kukavice i piz.de a ja sam kao onaj njegov drugar samo umereniji i bolje organizovaniji , ali ista pro.seravanja sam se naslusao i nagledao....
I sabotaza i subverzija....

A stalno mi glumataju superiornost a uplaseni da zive...

Uh kako si me zicnuo pojma nemas..

Odgledao sam film , i nasao si mi zicu , znaci ja toliko mrzim takve pitchke kao sto je onaj celavi u filmu , imao sam uzivo iskustva takva, kao lazni moralisti , a teske kukavice i piz.de a ja sam kao onaj njegov drugar samo umereniji i bolje organizovaniji , ali ista pro.seravanja sam se naslusao i nagledao....
I sabotaza i subverzija....

A stalno mi glumataju superiornost a uplaseni da zive...
Ne znam, meni je film opustajuci, volim takve filmove.

A i vino je jedan od glavnih 'boja' u filmu, cak moze da se kaze da je poseban lik u filmu, a meni se film svidja iako o vinu ne znam nista.

Pretpostavljam da je to jedan od omiljenijih filmova ljudima koji vole vino.

Back