Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 64.930
Ili ima nekih uslova koji onemogucuju da od drugog voca postoji vino?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je ruski, samo Gruzijac govori polako i ne koristi slengMajke mu ga zar je moguce da ja razumem gruzijski ovako dobro...
Ili ima nekih uslova koji onemogucuju da od drugog voca postoji vino?
nema potrebe da definišeš kada je tu sve jasno definisanoDobro , onda da definisem...
Vino smatram picem koje je jako aromaticno , zatim solidnog i ukusa, kolicine alkohola od 5% do 14%, od 5 su decija vina, kao shira od slatkog grozdja itd itd..koje se dobija od nekog voca ili biljke, , tj nisam bas rad da kafu zovem vinom cak i da se radi fermentacija...
Uh kako si me zicnuo pojma nemas..Ja o vinu ne znam nista, volim samo da gledam onaj film Sideways, to mi je jedino sto znam o vinu, uvek mi je prijao taj film.
Ne znam, meni je film opustajuci, volim takve filmove.Uh kako si me zicnuo pojma nemas..
Odgledao sam film , i nasao si mi zicu , znaci ja toliko mrzim takve pitchke kao sto je onaj celavi u filmu , imao sam uzivo iskustva takva, kao lazni moralisti , a teske kukavice i piz.de a ja sam kao onaj njegov drugar samo umereniji i bolje organizovaniji , ali ista pro.seravanja sam se naslusao i nagledao....
I sabotaza i subverzija....
A stalno mi glumataju superiornost a uplaseni da zive...