Od čega ste se najviše umorili u životu?

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
44.247
Najteži umor nije onaj koji se leči spavanjem. To je onaj sivi, lepljivi osećaj koji ostaje u kostima i nakon deset sati sna. Čini se da se čovek u savremenom svetu najviše umorio od performansa. Živimo u doba gde je život postao pozornica, a svaka interakcija prilika za brendiranje sopstvene sreće, uspeha ili morala. Umorili smo se od neprestane potrebe da budemo „najbolja verzija sebe“, dok nas originalna verzija, ona ranjiva i nesavršena, tiho moli za predah.

Najteži umor nije onaj koji se leči spavanjem. To je onaj sivi, lepljivi osećaj koji ostaje u kostima i nakon deset sati sna. Čini se da se čovek u savremenom svetu najviše umorio od performansa. Živimo u doba gde je život postao pozornica, a svaka interakcija prilika za brendiranje sopstvene sreće, uspeha ili morala. Umorili smo se od neprestane potrebe da budemo „najbolja verzija sebe“, dok nas originalna verzija, ona ranjiva i nesavršena, tiho moli za predah.
Najvise se umorim kada pakujem nekome novu konfiguraciju za komp.

Koji mladi? Meni je popravka potrebna, ali nema tih mladih.
Mogu li poslati računar kod Vas pa da uredno platim održavanje?
Kao sto sam pisao,nosim naocare i to je malo teze za nas koji losije vidimo.Treba precizno oko za te sitne lemove.Ne znam odakle si,ako si blizu,moglo bi i to da se izvede,jer taj Hub nije bas tezak za menjanje.

Od nedokazanih sebičnih kraktkovidih ljudi
Kada sam na god odmoru ne izlazim iz kuće da ne vidim ikog

Kao sto sam pisao,nosim naocare i to je malo teze za nas koji losije vidimo.Treba precizno oko za te sitne lemove.Ne znam odakle si,ako si blizu,moglo bi i to da se izvede,jer taj Hub nije bas tezak za menjanje.
Zezaš malo, ili šta?
Radim preko lap-topa koji je rđa, a imam komp koji je opasna mašina, ali se pokvario. KP sajt se promenio, i sve veze su izostalle, inače bih kontaktirala osobu kojoj sam na neviđeno dala za robu oko 500e.
Ne mogu da nađem čoveka koji mi je radio sistem.

Zezaš malo, ili šta?
Radim preko lap-topa koji je rđa, a imam komp koji je opasna mašina, ali se pokvario. KP sajt se promenio, i sve veze su izostalle, inače bih kontaktirala osobu kojoj sam na neviđeno dala za robu oko 500e.
Nikad u zivotu nisam zeznuo,a ne znam zasto bih i tebe.Drugo je pakovanje komponenti,a sasvim drugo lemljenje tih sitnih komponenti.To je za osobe koje dobro vide,a ne za mene s naocarima.

Zezaš malo, ili šta?
Probaj ovako.Udji u device manager,udji na dnu u komandu,
onda,klikni levim klikom na tu komandu,otvorice se
Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Ako negde ima zuti upitnik,onda na to idi desni klik i idi na "Update drivers".I tako na svaki upitnik ponaosob,ako nema nista onda je ono sto sam rekao.Otisao HUB i treba da se menja.

Pitam te da ti nešto platim. Svet je otišao u PM jer i kad te pitam da mi nešto naplatiš-dobijem nazad izmotavanje.
Pogledaj post,dodao sam ti sta mozes da pokusas,da vratis USB portove,ako ne,onda mora da se menja i kao sto sam napisao.Nije isto menjati gotove komponente i lemiti nesto na maticnoj ploci gde ima brdo lema,sve jadan do drugog.Zato ti i kazem da je neko potreban sa dobrim vidom.Nemoj mi pisati takve gluposti.Nikada nisam u zivotu nikog zeznuo,sem u sali,ali to ne treba da se plati.Da sam siguran da mogu da ti uradim,ne bih ti naplatio nista,jer nije veliki posao za nekoga.

Probaj ovako.Udji u device manager,udji na dnu u komandu,
onda,klikni levim klikom na tu komandu,otvorice sePogledajte prilog 1854694
Pogledajte prilog 1854692
Ako negde ima zuti upitnik,onda na to idi desni klik i idi na "Update drivers".I tako na svaki upitnik ponaosob,ako nema nista onda je ono sto sam rekao.Otisao HUB i treba da se menja.
Ja to mogu preko lap-topa, za koji se i ne javljam-Komp mi je mrtav. Pokazuje samo log, i više ništa ne radi. Lampice za USB rade-sli nemam više šta da čačkam.
Mrzim sebe jer nisam zapamtila pismeno čoveka kom sam dala za komp ne-male novce.

Ja to mogu preko lap-topa, za koji se i ne javljam-Komp mi je mrtav. Pokazuje samo log, i više ništa ne radi. Lampice za USB rade-sli nemam više šta da čačkam.
Mrzim sebe jer nisam zapamtila pismeno čoveka kom sam dala za komp ne-male novce.
Pa ti si napisala da ti ne radi nijedan USB port,a ne da ti je komjuter crkao.To je velika razlika.Mogao bih da pogledam ako posaljes,a nisi daleko,da ne placasbrzu postu,jer ni to nije jeftino vise.Inaca K.P. je isti kao sto je i bio,sa nekim malim,ali nista bitnim promenama.

Nije primenljivo na mene

Pa ti si napisala da ti ne radi nijedan USB port,a ne da ti je komjuter crkao.To je velika razlika.Mogao bih da pogledam ako posaljes,a nisi daleko,da ne placasbrzu postu,jer ni to nije jeftino vise.Inaca K.P. je isti kao sto je i bio,sa nekim malim,ali nista bitnim promenama.
Ne, ne, nije ništa crklo, samo se zanećalo.
Mali je kvar u pitanju.
Donesi-kao da je Bog zna kakva operacija, pa plus čekanje. To se sve plaća.
Ne dam da me pljačkaju.
Neka-naćiće se več osoba koja to popravi za minut-i naplati sve uredno!

Back